Τι παιζεται με Lexicon support και Bon Studio?

Reaction score
0
Ειμαι παριεργος αν καποιος αλλος εχει εμπειρια με την υποστηριξη της Bon Studio. Για το Lexicon συγκεκριμενα αλλα και οτι αλλο υποτιθεται οτι αντιπροσωπευουν.

Το παλιο μου Lexicon DC-1 επεσε σε ενα restart loop στα καλα καθουμενα (δεν υπηρχε προβλημα με το ρευμα) και το εκλεισα.
Οταν το ανοιξα παλι σημερα, δεν κανει power-up.
Στην καλυτερη περιπτωση, μια ασφαλεια η καποιος πυκνωτης φταιει.

Η Bon Studio με εστειλε στο Support της που μετακομισε στον Κεραμεικο.
Πηγα εκει και επειδη το DC-1 ειναι παλιο, αρνηθηκαν να το παραλαβουν (υποτιθεται πως η Lexicon δεν τους δινει ανταλλακτικα).
Τους ζητησα να μου πουν τουλαχιστον αν το προβλημα ειναι η ασφαλεια η οχι, το οποιο επισης αρνηθηκαν (μπας και χαλαγε κατι αλλο οταν το ανοιγαν και τους κατηγορουσα γι'αυτο).

Τι καπνο φουμαρουν αυτοι οι αντιπροσωποι? Χιλιαρικα εκανε το μηχανημα οταν το πηρα και πιο πολλα χιλιαρικα κανουν τα καινουργια της. Πως επιβιωνουν με τοση ηλιθιοτητα στις συναλλαγες τους? Περιμενουν τους πελατες να πετανε χιλιαρικα επειδη δεν μπορουν να δουν αν φταιει μια ασφαλεια ενος ευρω?

Εστειλα μηνυμα στην Lexicon βεβαια για την κατασταση και περιμενω απαντηση σε 1-2 μερες.

Σε περιπτωση που δεν βγαλω ακρη με δαυτους, υπαρχει κανα μαγαζι που μπορει να τσεκαρει τα βασικα. Δεν περιμενω επισκευη σε video modules αλλα ενα fuse και τα σχετικα, θα ειναι ευκολο πραγμα.

Ευχαριστω.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Τι παιζεται με Lexicon support και Bon Studio?

Kαλησπερα.

Δεν ξερω τι ρολο παιζει στο service το Βοn, αλλα το μηχανακι σου ανηκει στα consumer προιοντα που δεν αντιπροσωπευει το Bon studio.

Aυτη τη στιγμη ειναι θολο το θεμα αντ/πειας του consumer group της Lexicon ,οπως και ολου του Harman Specialty Group.

Reaction score
8

Φιλε kanenas0 , θα μπορουσες να μου στειλεις με π.μ. τα προσωπικα σου στοιχεια, ωστε να ειναι επωνυμη η καταγγελια;

Reaction score
8

Δεν ξερω τι ρολο παιζει στο service το Βοn, αλλα το μηχανακι σου ανηκει στα consumer προιοντα που δεν αντιπροσωπευει το Bon studio.
θα μπορουσαν βεβαια να του το πουν και οχι να το αφηνουν φλου, με δικαιολογιες του στυλ ειναι παλιο το μηχανημα και δεν το πειραζουμε, αν ηταν καινουργιο, θα καλυπτοταν απο την εγγυηση

Reaction score
0
Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Κανοντας click στο λογοτυπο της Lexicon στο site του Bon Vista, οντως παραπεμπτει στο LexiconPro και φαινεται να εχει δικιο ο Νικος.
Αλλα, πρωτον, επρεπε να μου το πουν αντι να με τρεχουν στον Κεραμεικο, και δευτερον, 3-4 χρονια πριν, μου ειχαν ελεξει το ιδιο μηχανημα για κοψιματα σε ενα s-video connector του. Και τοτε ειταν εκτος εγγυησης και πληρωσα, οπως θα πληρωνα και τωρα.
Αν δεν ειναι πλεον οι αντιπροσωποι ολης της γκαμας της Lexicon, η διαφημηση τους λεει κατι αλλο. Απαραδεκτοι οι κυριοι και ειμαι περιεργος τι θα πει και η Lexicon.

Θαναση, θα σου στειλω τα στοιχεια μου σε π.μ.

Καλημερα σε ολους.

Reaction score
8

ΟΚ Ευχαριστω για το πι εμ

Reaction score
0
Η Lexicon μολις απαντησε.

Φαινεται πως ο σωστος αντιπροσωπος, Lyric Hi-Fi, απεβιωσε (ειπαν 'passed away' και δεν νομιζω πως εννοουσαν κατι αλλο).
Κατα την Lexicon, η Bon Studio ειναι προσωρινη αντιπροσωπος για πωλησεις σε ορισμενα ειδη αλλα οχι επισκευες. Εχετε το υπ'οψιν αν προκειται να κανετε το λαθος να αγορασετε κανα Lexicon απο αυτους.
Επισης, η Lexicon ειπε πως ψαχνει για μονιμο αντιπροσωπο που να καλυπτει τα παντα. Οποιος εχει το χρημα και το απαραιτητο υποβαθρο, ισως να ειναι καλη ιδεα να τους προσεγγισει.

Οσο για το μηχανημα μου, μου εστειλαν τις διευθυνσεις των κεντρων για repairs στην Αμερικη. Αν αποδειχθει πως δεν ειναι καποιο απλο fuse η πυκνωτης, θα το στειλω.

Ευχαριστω ολους για την βοηθεια.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Kαλα στο ειπαν .

Ο προεδρος της Lyric οντως απεβιωσε πριν ενα χρονο περιπου.
Ο νομιμος κληρονομος του δεν θελησε να συνεχισει και την εκλεισε την εταιρεια.
Στα λεω ολα αυτα μιας και δουλευα εκει απ το 95 ως το 2006.
Αν θελεις μπορω να σου δωσω το τηλ του ανθρωπου που ηταν στο σερβις και ξερει τα προιοντα, να του ριξει μια ματια.

Reaction score
0
Θα το εκτιμουσα Νικο αν μου το εστελνες με ενα π.μ.. Ισως το παλληκαρι μπορει να βοηθησει και να γλυτωσω τα τρελλα μεταφορικα για την Αμερικη.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Θα στο στειλω αυριο το πρωι.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

γιατι δεν λεμε οτι την πηρε γνωστη εταιρια
μαζι με την μαρκ-οπτομα

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

γιατι δεν λεμε οτι την πηρε γνωστη εταιρια
μαζι με την μαρκ-οπτομα

Γιατι δεν ειναι επισημο ακομη.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Θα το εκτιμουσα Νικο αν μου το εστελνες με ενα π.μ.. Ισως το παλληκαρι μπορει να βοηθησει και να γλυτωσω τα τρελλα μεταφορικα για την Αμερικη.
Θα στο στειλω αυριο το πρωι.

Λειπει γαμηλιο ταξιδι .....

Reaction score
0
Καλα να περασει το παιδι.
Συνεχεια της ιστοριας μετα την επιστροφη του. Αν καταφερω και το φτιαξω εν τω μεταξυ, θα αφησω μηνυμα.
Προς το παρον, πρεπει να κρυψω τα καλωδια που ειναι στον αερα προτου βαλει τις φωνες η γυναικα μου.

Reaction score
0
Νικο, φαινεται πως τελικα θα χρειαστω την βοηθεια/γνωμη του φιλου του νεονυμφου αν ειναι διαθεσιμος.
Ενα κομματι του power control ειχε παθει ζημια. Ενας φιλος αλλαξε ενα πυκνωτη που ειχε φουσκωσει σαν τα μαγουλα της εγγονης μου και το power control board βγαζει τωρα τις σωστες τασεις.
Αλλα παλι δεν εχω display. Κατι αλλο φαινεται να πειραχτηκε. Ισως να ειναι κατι απλο στα LED ισως οχι. Ηθελα να ξερω τουλαχιστον αν φτιαχνεται εδω η χρειαζεται ανταλλακτικα απο την Lexicon οποτε θα το στειλω Αμερικη (και γι'αυτο ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζει τα λεφτα).
Εχω βρει και τα schematics για το DC-1 που μαλλον χρησιμα θα ειναι.

Ευχαριστω.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.843
Members
38.505
Νεότερο μέλος