Τι ψηφιακό δέκτη να πάρω?

Reaction score
4
Πρέπει να προβώ εις την αγορά (ψψψψψψψ πως το ομιλώ το Greek) ενος και τι κουτί κουτί, MPG4.

ΑΛΛΑ...

Θέλω να ρωτήσω το εξής. Αυτά που διαφημίζουν με τα 45 ευρώ, που έχουν και hdmi καλώδιο, μπορούν να στείλουν HD εικόνα στην tv αν κάποιο ψηφιακό Ελληνικό κανάλι αργότερα εκπέμψει HD ? Δηλ κατα το 2030 που θα έχει φτάσει και το επανδρωμένο όχημα στον ΑΡΗ.

Η απλά του έχουν βάλει ενα καλωδιο hdmi και καλά για να πουλήσουν μούρη?

Αξίζει να ανέβω σε χρήματα για αγορά ψηφιακού δέκτη? Δεν με ενδιαφέρει να έχει η να δέχεται σκληρό δισκο για εγραφές προγραμάτων.

Απλά να πάρω την καλύτερη εικόνα που μπορώ θέλω απο τον δέκτη.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Ανέβα..
Επίσης (αν και δεν ξέρω τι scalller έχει η τιβι σου) μάλλον είναι καλύτερα να κάνει το upscalle η τηλεόραση απ ότι ένας οικονομικός δέκτης.Στο λέω γιατί απ ότι έχω ψυχανεμιστεί οι δέκτες της κατηγορίας σουπερ οικονομικοι είναι φασον απ ένα εργοστάσιο με απλά άλλο βρακάκι.

Reaction score
4
Απάντηση: Τι ψηφιακό δέκτη να πάρω?

Να σου πω την αλήθεια με μπέρδεψες περισσότερο.
Αφου δεν θα χρησιμοποιήσω το scaler του ψηφιακού δέκτη αλλα της τηλεόρασης, δεν με ενδιαφέρει η ποιότητα του δέκτη.
Επίσης απο την στιγμή που δεν μεταδίδονται hd ψηφιακά κανάλια Ελληνικά, δεν χρειάζεται ο ψηφιακός δέκτης να έχει αποκωδικοποιητή για hd. Oπότε άχρηστο και το hdmi.

Οπότε με λίγα λόγια ένας απλώς ψηφιακός δέκτης και με component μας κάνει την δουλειά απο την στιγμή που το upscale θα γίνετε απο την tv.

Οπότε γιατι να παω πιο πάνω σε δεκτη?
ΠΕΙΣΕ ΜΕ. :138:

Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Θα πας πιό πάνω σε δεκτη αν η τιβι σου έχει scaller για τα μπάζα.
Αν είναι καλός τότε πάρε ότι πιο φθηνό θές.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Τι ψηφιακό δέκτη να πάρω?

Θα πας πιό πάνω σε δεκτη αν η τιβι σου έχει scaller για τα μπάζα.
Αν είναι καλός τότε πάρε ότι πιο φθηνό θές.
Tώρα μιλάς όμορφα. :116:
Πάντα μου είναι ευχάριστο να καταλήγω στην πιο φθηνή λύση. :138:

Θα κοιτάξω να βρω κανα review για το scaler μιας Philips plasma που έχω και αν δω οτι είναι καλός, θα πάρω φθηνό δέκτη.

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Γιατί να ψάχνεις για review;
Δεν έχεις κανα dvd πρόχειρο;
Βάλε να παίξει και καντο upscalle μέσω της τηλεόρασης.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Τι ψηφιακό δέκτη να πάρω?

Γιατί να ψάχνεις για review;
Δεν έχεις κανα dvd πρόχειρο;
Βάλε να παίξει και καντο upscalle μέσω της τηλεόρασης.
Σωστός.
Πάντα χρησιμοποιουσα του bluray.
Τhanx.

Reaction score
4

Λοιπόν...
Αγόρασα ένα F&U (fucku) :119: o oποιος οταν του τοποθετώ τον εξωτερικό σκληρό στο usb κάνει το εξής.

Την μια δεν τον διαβάζει καθώς δεν τον αναγνωρίζει.
Και όταν τον αναγνωρίζει και πάω να κάνω εγραφή σκάει το μήνυμα πως ο δισκος δεν εχει χώρο ενω έχει.

Τι παίζει άραγε? Μήπως πρέπει να τον γυρίσω σε fat32? Τον έχω σε Ntfs για να χωράει τις ματρούσκες.

Αυτό το μήνυμα πως δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος το έχω ξαναδεί σε δίσκους μόνο fat οι οποιοι δεν μπορούν να αποθηκεύσουν πανω απο 4 GB συνεχόμενα.

Καμιά εξήγηση?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

o εξωτερικός δίσκος είναι 2,5'' ή 3,5'' με τροφοδοτικο?
καθότι εαν είναι ο μικρός μπρορεί να μην έχει ρευμα το USB να τον σηκώσει.

Σε αυτη την περίπτωση πάρε ενα USB memory stick 8GB , κάντο format σε NTFS, βάλε ενα μεγάλο αρχείο MKV άνω των 4ων GB και δοκίμασε το. Κάνε το ίδιο και με FAT 32.
Εαν παίξει κανονικά χωρίς προβλήματα με το στικάκι, τότε δεν μπορεί η USB να δώσει ικανό ρεύμα για τον δίσκο, αλλάξε δίσκο και βάλε κάποιο με τροφοδοτικό ή ψάξε να βρείς κανενα update μήπως και... μετα F&U...:109:

Reaction score
4

o εξωτερικός δίσκος είναι 2,5'' ή 3,5'' με τροφοδοτικο?
καθότι εαν είναι ο μικρός μπρορεί να μην έχει ρευμα το USB να τον σηκώσει.

Σε αυτη την περίπτωση πάρε ενα USB memory stick 8GB , κάντο format σε NTFS, βάλε ενα μεγάλο αρχείο MKV άνω των 4ων GB και δοκίμασε το. Κάνε το ίδιο και με FAT 32.
Εαν παίξει κανονικά χωρίς προβλήματα με το στικάκι, τότε δεν μπορεί η USB να δώσει ικανό ρεύμα για τον δίσκο, αλλάξε δίσκο και βάλε κάποιο με τροφοδοτικό ή ψάξε να βρείς κανενα update μήπως και... μετα F&U...:109:
Δεν ξέρω τι τροφοδοτικό έχει ο σκληρός. Θα το κοιτάξω. Θα δοκιμάσω και με ενα στικάκι που έχω. Πάντως ο εξωτερικός ανάβει - παίρνει ρεύμα απο την Usb του δέκτη.

Καλό φαίνεται αυτο το F&U πάντως...
Έχω πιάσει και ένα κανάλι το οποίο εκπέμπει μόνο τις χρωματιστές γραμμές ΤΕΣΤ. Ξέρει κανείς τι θα είναι?

Reaction score
4

Του έβαλα ένα usb φλασάκι 4 gb και το διάβασε κανονικά σε Ntfs. Οπότε στον μεγάλο σκληρό θα φταίει το τροφοδοτικό όπως είπες.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

το κανάλι που εκπέμπει τις δοκιμαστικές εγχρωμες γραμμές και είναι κενό πρός το παρόν, θα μπεί ο 902 μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης.

Τελικά αφού παίζει με USB πρέπει να συνδέσεις εξωτερικό σκληρό δίσκο με εξωτερική τροφοδοσία για να λειτουργεί σωστά.

Reaction score
4

το κανάλι που εκπέμπει τις δοκιμαστικές εγχρωμες γραμμές και είναι κενό πρός το παρόν, θα μπεί ο 902 μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης.

Τελικά αφού παίζει με USB πρέπει να συνδέσεις εξωτερικό σκληρό δίσκο με εξωτερική τροφοδοσία για να λειτουργεί σωστά.
Μπά? Θέλει ο 902 να γίνει ψηφιακός? Τι μας λέν... Αυτοι μας ελλειπαν... :116:

Τον άλλο δισκο που βάζω τον έχω κανονικά στο ρευμα και δεν τον διαβάζει. Με εξωτερικη τροφοδοσια εννοω...
Θα παίξω με τα παιχνιδια μου και θα δείξει τις πταιει... Thanx.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef