Τι DVD-players αναμενονται με DVI εξοδο?

Reaction score
0
Ξερει κανεις ποια DVD-players με DVI θα ερθουν τους επομενους μηνες?

Εκτος απο την σειρα Denon 1910-2910-3910.

Τo Denon-1910 εχει προβληματα macroblocking λογο του Faroudja FLI-2301 chip,
οπως λεει το εγκυρο νομιζω review του http://www.hometheaterhifi.com/cgi-bin/shootout.cgi?function=search&articles=120

καθως και πολυ κοσμος στο Avs-Forum.

Στα λεφτα του Denon-1910 θα βγει τιποτα?

Να σημειωσω οτι ειμαι κατοχος του Ιnfocus 4805 και του Yamakawa 365.

To yamakawa 365 τo εδωσα πριν δυο μερες, λογω ασυμβτοτητας με τον Infocus και γιαυτο προσανατολιζομαι σε καινουργιο player αλλα δεν θελω να βιαστω και να την πατησω οπως εκανα με το Yamakawa.

Reaction score
0
Στάθη δέν ξέρω πώς νά μεταφέρω τήν σελίδα αλλά πρίν λίγο καιρό είχε γραφτεί σέ αυτή τήν κατηγορία γιά τό I-O data Link Player με Sigma designs EM8602L chip μέ λίγα χρήματα.

Reaction score
50
Καλημέρα

Παρότι δεν είμαι σχετικός με το πρόβλημα (macroblocking), το άρθρο λέει ότι πρέπει να το δοκιμάσουμε πρώτα.
Τα προβληματα υπάρχουν με τον 4805; το έχει δοκιμάσει κάποιος;

είμαι και εγώ κάτοχος του 4805 και περιμένω να δω τα καινούργια μοντέλα DVD με DVI.

Reaction score
1
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ DENON 1910 ΣΤΑ 399€ ΣΤΗΝ LASERLAND.

ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Περιμένουμε σίγουρα 2 dvd players που θα είναι η επόμενη γενιά από το yamakawa. Είναι το Kiss 600 και το Bravo D3.

Και το 2 θα έχουν το καινούργιο chip της Sigma designs που θα παίζει και wm9 και θα έχουν και έξοδο dvi

Reaction score
50
Ψάχνωντας στο site της Samsung βρήκα τα παρακάτω
δεν ξέρω αν είναι παλαιά μοντέλα ούτε την τιμή τους.
Αν ξέρει κάποιος ας πει

DVD-HD841

Supports 720p/768p/1080i HD level picture quality
DVI Output
DVD-Audio & SACD playback
192KHz / 24bit Audio DAC
6 Multichannel Aduio Output
Playback of Digital Audio(MP3) and Digital Picture(JPEG) in CD-R/RW

DVD-HD941

Supports 720p/768p/1080i HD level picture quality
Faroudja DCDi Technology
HDMI Output
DVD-Audio & SACD playback
192KHz / 24bit Audio DAC
6 Multichannel Audio Output

Reaction score
50
Επίσης πολύ ενδιαφέρον φαίνεται το Philips 900SA, χωρίς DVI μεν, με HDMI δε. Αν είναι και η τιμή του όσο χαμηλή έχει ακουστεί (~400 ευρώ) δείχνει ευκαιρία!

Reaction score
427
Ξερει κανεις ποια DVD-players με DVI θα ερθουν τους επομενους μηνες?

Εκτος απο την σειρα Denon 1910-2910-3910.

Τo Denon-1910 εχει προβληματα macroblocking  λογο του Faroudja FLI-2301 chip,
οπως λεει το εγκυρο νομιζω review του http://www.hometheaterhifi.com/cgi-bin/shootout.cgi?function=search&articles=120

καθως και πολυ κοσμος στο Avs-Forum.
Εγώ αυτό που διάβασα στο avsforum έδειχνε πολύ κόσμο ικανοποιημένο από το συγκεκριμένο player.Οι περισσότεροι δεν αντιμετώπιζαν mb και το θεωρούσαν μάλιστα πολύ καλύτερο από momitsu, bravo, samsung 945, 841 (το 841 είναι το αντίστοιχο 745 για την ευρώπη το οποίο αναφέρει ο φίλος πιο πάνω).
Γιατί δεν δοκιμάζεις να το δεις με τον infocus;

Reaction score
50
Παιδιά να ρωτήσω κάτι για το 1910: καταρχήν απ΄ όσο βλέπω στο manual που έχω κατεβάσει δεν έχει RGB έξοδο. Άρα σε τηλεόραση πως το συνδέουμε; Καλά, προφανώς μπορούμε μέσω S-Video, αλλά κρίμα δεν είναι να μη χρησιμοποιούμε την RGB της τηλεόρασης; Για τηλεόραση που δεν υποστηρίζει progressive (όπως οι περισσότερες) θα μπορούσαμε ίσως να συνδέσουμε τις component εξόδους του player με το Scart (RGB); Με το κατάλληλο καλώδιο φυσικά... Στην περίπτωση αυτή θα 'πρεπε να συνδέσουμε και τις audio out του player με την τηλεόραση;

Και κάτι ακόμα: με τον ήχο πως τα πάει; Στέκεται τουλάχιστον αξιοπρεπώς σε αναπαραγωγή CD και ήχου σε ταινίες γενικά;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Reaction score
54
Το Philips DVP900SA γνωρίζει κανείς πότε θα έρθει; Τα specs μέχρι στιγμής φαίνονται εντυπωσιακά.

Reaction score
5
Δυστυχώς η RGB είσοδος δεν είναι καθόλου συμβατή με την Component video out τον dvd players, η αμέσως καλύτερη επιλογή είναι σε S-VIDEO.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera