Τον πιστευετε?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Ειδατε τις φωτογραφιες απο την παρουσιαση HDTV?

Ο Γενικος εφτασε αερατος ενδεδυμενος με t-shirt το οποιο-λογω καλης ζωης- αφηνε ακαλυπτα μερος των...καλλων του.

Οταν χαιδεψα την κοιλιτσα του για να δω...αν κλωτσαει :lol: μου εκανε την εξης δηλωση(παρακαλω διαβαστε καλα):

Μην λες τιποτα στον Τσαρουχα!Την κοιλια δεν την εκανα απο συμβασεις με την κυβερνηση

:lol: :lol: :lol:

Τον πιστευετε?

Reaction score
50
Ο Γενικός με t-shirt????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Και όχι με ΜΠΛΕ πουκάμισο???

Υπάρχει φωτογραφικό ντοκουμέντο????

Τώρα, ως αναφορά την κοιλίτσα........καλύτερα να μην σχολιάσω....
(έχει και τα μέσα.......και τα βύσματα.......μην τρέχουμε καλοκαιριάτικα!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
7
Εγω τον πιστευω....
Αν κανεις συμβαση με την κυβερνηση θα εχεις σαν τη δικη μου κοιλια....
Ο γενικος μαλλον με την Αμστελ εχει κανει συμβαση (τετοιο καιρο τραβιεται η μπυρα....)

Reaction score
50
Θυμάστε την ταινία με τον Σβαρτζενέγκερ που είχε κοιλίτσα που μεγάλωνε μέρα με την μέρα?
Κι εκείνος γυαλιά φορούσε...........

Ρε 'σεις......
Λέτε???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Να ΄ναι σε ενδιαφέρουσα και να μας το κρύβει??? :shock: :shock: :twisted:

Μύκονος είναι αυτή!!Ποτέ δεν ξέρεις........... :shock:
Τα κλειδιά να του πέσανε...δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό!!! :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι αν δεν αλλάξουμε κυβέρνηση στην τετραετία (που μεταξύ μας δεν το βλέπω), τον βλέπω τον γενικό να γίνεται σαν τον Νέμη Ρούσο με εκείνες τις πουκαμίσες (τις μπλε) μέχρι το πάτωμα.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δηλαδή τώρα εγώ φταίω?
Κοιτάξτε την μπάκα ευημερίας που κόβει τα μισά pixel της φωτογραφίας από αριστερά. Και να φανταστείτε ότι αυτό το παιδί κάποτε ήταν πετσί και κόκκαλο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s. Μα όλα τα μπλε πουκάμισα άπλυτα ήταν? :lol: :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δεν έχω απαντήσει μέχρι τώρα για να δώ μέχρι που μπορείτε να φτάσετε...

Καταγγέλω λοιπόν τους διάφορους σπεκουλαδόρους που απλά ζηλεύουν τον μυ της ευημερίας που καλλιεργώ!!!

Τα 3-4 περιττά κιλά που έχω δεν είναι προιόν διαπλοκής. Είναι ένας τρόπος να δείχνεις ότι ζεις καλά την ζωή σου!!!

Αλλωστε μακρυά από μένα το Δημόσιο...

Παράλληλα πρέπει να τονίσω ότι αυτός ο μυς της ευημερίας δεν έχει αποτελέσει μέχρι τώρα "βαρίδιο" για τα όποια "θέλω" μου!!!

Αυτά για την ώρα κουτσομπόληδες...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται!!

Πες του τα ρε Δημητρόπουλε :lol: :lol:

Reaction score
7
Καταγγέλω λοιπόν τους διάφορους σπεκουλαδόρους που απλά ζηλεύουν τον μυ της ευημερίας που καλλιεργώ!!!

Παράλληλα πρέπει να τονίσω ότι αυτός ο μυς της ευημερίας δεν έχει αποτελέσει μέχρι τώρα "βαρίδιο" για τα όποια "θέλω" μου!!!

Κυριε Γενικε μηπως μπορειτε να ρουφηξετε λιγο το μυ της ευημερίας επειδη δε βλεπω το παλικαρι που καθεται στο βαθος (και εχει πιασει την κουβεντα, γιατι μαλλον δεν εχει οπτικη επαφη με την οθονη)? :?
(Ελπιζω στη Μυκονο να μην κρυβει το ηλιοβασιλεμα απο κανεναν) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Παντως για να πουμε και του στραβου το δικιο, εχει παρατησει τη γυμναστικη τον τελευταιο καιρο. Φαινεται οτι ο μυς εχει πεσει....

Reaction score
50
Γενικέ, στην Μύκονο, δεν πιστεύω να γυμνάζεις άλλο...........μυ !!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.058
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp