Τοποθέτηση ηχείων Philips HTR5204 στο ταβάνι.

Reaction score
0
Παιδιά βοήθεια. Γίνεται μετακίνηση του home theatre από τον προσωπικό μου χώρο στο νέο καθιστικό και τα surround ηχεία πρέπει να κρεμαστούνε απο το ταβάνι. Δυστυχώς δεν έχω πρόχειρο κάποιο κατάστημα για να πάω με το ηχείο στο χέρι και να ψάξω ποια βάση στήριξης ταιριάζει. Σας ανεβάζω μερικές (απαράδεκτες...) φωτος της πίσω όψης των ηχείων και μια της κάτω πλευράς.

Σε μαγαζιά του εξωτερικού είδα ότι το πακέτο ενισχυτή-ηχεία το πουλάνε μαζί με το VLB 50a της Vogel's αλλά από τις φώτος που είδα δεν είμαι και πολύ σίγουρος...

Reaction score
26
Απάντηση: Τοποθέτηση ηχείων Philips HTR5204 στο ταβάνι.

Καλημέρα.
Εγώ για το δικό μου Philips HTS3154/12 που αν καταλαβαίνω από τις φωτογραφίες έχει τα ίδια ηχεία χρησιμοποίησα τα VLB 50 ή τα VLB 500 αλλά δεν θυμάμαι να σου πω στα σίγουρα, πάντως είναι ίδια με ίδια specifications.
Τα έβαλα στο τοίχο και όχι στο ταβάνι.
Αν εσύ θέλεις να βιδώσεις ντε και καλά τις βάσεις στο ταβάνι τα ηχεία δεν μπορούν με αυτές τις βάσεις να είναι όρθια.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Τοποθέτηση ηχείων Philips HTR5204 στο ταβάνι.

Καλημέρα.
Εγώ για το δικό μου Philips HTS3154/12 που αν καταλαβαίνω από τις φωτογραφίες έχει τα ίδια ηχεία χρησιμοποίησα τα VLB 50 ή τα VLB 500 αλλά δεν θυμάμαι να σου πω στα σίγουρα, πάντως είναι ίδια με ίδια specifications.
Τα έβαλα στο τοίχο και όχι στο ταβάνι.
Αν εσύ θέλεις να βιδώσεις ντε και καλά τις βάσεις στο ταβάνι τα ηχεία δεν μπορούν με αυτές τις βάσεις να είναι όρθια.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Όντως τα ηχεία είναι τα ίδια. Αν μπορείς σε παρακαλώ, τσεκάρισε ποιο μοντέλο στήριξης ακριβώς έχεις. Μπορώ να φτιάξω ενα λαμάκι για κάθε ηχείο που θα βιδωθεί κάθετα στο ταβάνι και μετά η βάση πάνω σε αυτό.

Reaction score
26
Απάντηση: Τοποθέτηση ηχείων Philips HTR5204 στο ταβάνι.

Συγνώμη που άργησα να απαντήσω.
Δυστυχώς φίλε μου έχω πετάξει τα κουτιά και τα δυο μοντέλα είναι πανομοιότηπα με τα ίδια ακριβώς specs οπότε δεν μπορώ με τίποτα να σου πω στα σίγουρα πιο μοντέλο έχω εγώ.
Πάντως αν θέλεις να με ακούσεις οι συγκεκριμένες βάσεις θα σε δυσκολεύσουν για την οροφή.
Κοίτα λίγο βάσεις που έχουν δυνατότητα να γυρίσουν αρκετά, όπως από αυτές από την Omnimount (αν δεις στο site της εταιρίας νομίζω οτι θα σε βολέψουν καλύτερα)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Τοποθέτηση ηχείων Philips HTR5204 στο ταβάνι.

Συγνώμη που άργησα να απαντήσω.
Δυστυχώς φίλε μου έχω πετάξει τα κουτιά και τα δυο μοντέλα είναι πανομοιότηπα με τα ίδια ακριβώς specs οπότε δεν μπορώ με τίποτα να σου πω στα σίγουρα πιο μοντέλο έχω εγώ.
Πάντως αν θέλεις να με ακούσεις οι συγκεκριμένες βάσεις θα σε δυσκολεύσουν για την οροφή.
Κοίτα λίγο βάσεις που έχουν δυνατότητα να γυρίσουν αρκετά, όπως από αυτές από την Omnimount (αν δεις στο site της εταιρίας νομίζω οτι θα σε βολέψουν καλύτερα)
Ηλία σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Θα ακολουθήσω την συμβουλή σου και θα κοιτάξω για κάτι άλλο... Κανένας Λαρισαίος να προτείνει κανένα μαγαζάκι με παρελκόμενα για να πάω με το ηχείο παραμάσχαλα;;;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος