Τους πήρα DB7020 & DB600

Reaction score
0
Τα πήρα και τα περιμένω Δευτέρα. Για αρχή θα μοιράσω απλώς την NOVA και μετά αρχίζει το παιχνίδι....
Αμα κάποιος είναι κάτοχος του 7020 παρακαλώ βοήθεια.....

Reaction score
0
Επιτέλους ήρθαν !!!
Ανοίχτηκαν μπήκαν οι δίσκοι ένας 250GB στον 7020 και ένας 30GB στον 600.
Παρατηρήστε πόσο μικρός είναι ο 600αρης σχετικά με ένα δίσκο 3,5'' .Το απόγευμα πάω σπίτι για να ξεκινήσω.....
Περιμένω νέα σας για προγράμματα και λοιπά .. :happy_6:

Attachments

Reaction score
0
Λοιπόν λόγω πολύ φόρτου εργασίας ,το προηγούμενο ΣΚ ασχολήθηκα αρχικά με τον 7020. Από χαζομάρα δικιά μου προσπαθουσα να ποιάσω τα κανάλια της nova χωρίς να έχει μπει καλά η κάρτα. Τελικά το βρήκα και τώρα έχω 5 images στημένα πάνω σε usb stick και παίζω. Tα Pli ( Diamond,Garnet & Helenit ) είναι τα πιο εύκολα και εύχρηστα. Η Hydra δεν μου πολυάρεσε αν και κάνει εύκολα το sharing της κάρτας. Οσο αφορά το Gemini 4 με αυτό παίζω πιο πολύ.Αυτοί που ξέρουν λένε ότι είναι το καλύτερο γενικά. Ημουν τυχερός στην έκδοση της κάρτας v4 οπότε δεν αντιμετώπησα πρόβλημα. Ολα τα install γίνονται μια χαρά με χρήση δικτύου ethernet και μετά τα images όλα τα update και plugins ο DM τα παίρνει μόνος του από το Ιντερνετ.
Με τον 600 θα αρχίσω σε λίγο.....

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Τους πήρα DB7020 & DB600

Λοιπόν λόγω πολύ φόρτου εργασίας ,το προηγούμενο ΣΚ ασχολήθηκα αρχικά με τον 7020. Από χαζομάρα δικιά μου προσπαθουσα να ποιάσω τα κανάλια της nova χωρίς να έχει μπει καλά η κάρτα. Τελικά το βρήκα και τώρα έχω 5 images στημένα πάνω σε usb stick και παίζω. Tα Pli ( Diamond,Garnet & Helenit ) είναι τα πιο εύκολα και εύχρηστα. Η Hydra δεν μου πολυάρεσε αν και κάνει εύκολα το sharing της κάρτας. Οσο αφορά το Gemini 4 με αυτό παίζω πιο πολύ.Αυτοί που ξέρουν λένε ότι είναι το καλύτερο γενικά. Ημουν τυχερός στην έκδοση της κάρτας v4 οπότε δεν αντιμετώπησα πρόβλημα. Ολα τα install γίνονται μια χαρά με χρήση δικτύου ethernet και μετά τα images όλα τα update και plugins ο DM τα παίρνει μόνος του από το Ιντερνετ.
Με τον 600 θα αρχίσω σε λίγο.....
GEMINI και παλι GEMINI
Η καρτα ειναι προς τα κατω δεν στο ειπαμε ε;sorry
καλοταξιδος

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Τους πήρα DB7020 & DB600

GEMINI και παλι GEMINI
Η καρτα ειναι προς τα κατω δεν στο ειπαμε ε;sorry
καλοταξιδος
Η πλάκα είναι ότι την είχα βάλει σωστά αλλά όχι τέρμα μέσα....
Κατά τύχη την έσπρωξα και είδα filmnet πολύ γέλιο.... :happy_4:

Reaction score
0
Fanisz...Το 2.0.3 δουλεύει με όλοε τις κάρτες? Επειδή θυμάμαι υπήρχαν κάποια προβληματάκια. Γι'αυτό έχω μείνει στην 1.6.1 και πρέπει να αλλάζω emu γιά Premiere κλπ

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Τους πήρα DB7020 & DB600

Fanisz...Το 2.0.3 δουλεύει με όλοε τις κάρτες? Επειδή θυμάμαι υπήρχαν κάποια προβληματάκια. Γι'αυτό έχω μείνει στην 1.6.1 και πρέπει να αλλάζω emu γιά Premiere κλπ
Με την V5 νομιζω πως ειχε καποια προβληματα αλλα ειχε βρεθει λυση.
Εγω εχω καπου παρατημενη μια V4.

Reaction score
0
Καλορίζικα και καλοδούλευτα. Έχω το 500άρη με pli και μου φαινόταν πακέτο..
Τώρα πάω για revo λόγω sky digital, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με το μοίρασμα. έχει κανείς ιδέα απο αυτά? ϊσως ο skatz που είναι ειδικός σε αυτά :respect:

p.s: sorry an vgika of topic

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος