Το Αγαπημενο Σας Rock συγκροτημα (60's-70's)

Reaction score
2
Δεν ξερω αν εχει υπαρξει τετοιο θεμα στο παρελθον αλλα το αρχιζω ετσι και αλλιως....

Ας πουμε ο καθενα μας το αγαπημενο του rock συγκροτημα απο την χρυση εκεινη εποχη.....παρακαλω πολυ για να τηρησουμε μια ταξη ο καθενας να κανει τη καρδια του πετρα και να αναφερει μονο ενα.... :lol:

Ας αρχισω με το δικο μου....:

THE DOORS

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
χμμμ...

μπορώ να πώ: ΟΛΑ!!!

Αλλά αν πρέπει να επιμείνω σε ένα οι Rolling Stones.

Προσοχή όμως, οι Rolling Stones των 60's-70's ουδεμία σχέση έχουσι με τον ομότιτλο περιοδεύων θίασο των τελευταίων ετών από μουσικής απόψεως. Τότε ήταν πρωτοπόροι ενώ σήμερα αναμασάνε τις σάρκες τους...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Aν το σχολιάσω, υπάρχει περίπτωση να με μπανάρουν?
Πες ότι θες φυσικά. Οι απόψεις όλων είναι σεβαστές.
Οι χαρακτηρισμοί είναι που κάνουν κακό.

exile

Videocameras
Reaction score
4.514
Σπύρος Μπλάτσιος said:
χμμμ...

μπορώ να πώ: ΟΛΑ!!!

Αλλά αν πρέπει να επιμείνω σε ένα οι Rolling Stones.

Προσοχή όμως, οι Rolling Stones των 60's-70's ουδεμία σχέση έχουσι με τον ομότιτλο περιοδεύων θίασο των τελευταίων ετών από μουσικής απόψεως. Τότε ήταν πρωτοπόροι ενώ σήμερα αναμασάνε τις σάρκες τους...
Mαζι σου... :D :D :D :D :D :D :D

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Διαλέγονται αυτά τα πράγματα; Εδώ μιλάμε για μεγαθήρια, που τα έχει κρίνει ο χρόνος. Ποιους να πεις και ποιους ν' αφήσεις. Πολύ δύσκολα μας έβαλες, φίλε mixalis. Αν ζητούσες δύο συγκροτήματα, κάτι θα γινότανε, αλλά ένα; Δεν πάει το χέρι μου να "ψηφίσω"!!

Reaction score
2
παιδια το ξερω οτι ολοι θελουμε να ψηφισουμε γυρω στα 5 να μην πω ΟΛΑ εκεινης της εποχης οπως λεει και ο Σπυρος......
αλλα εδω σας θελω....το ενα και μοναδικο.......αυτο που αμα ησασταν σε ενα ερημικο νησι και μπορυσατε να παρετε μονο 1 cd μαζι σας θα διαλεγατε αυτο......;)

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Μιχάλη, αν το θέσουμε σε επίπεδο μοναδικού CD σε ερημικό νησί, παρόλο που πιστεύω ότι ο ανταγωνισμός είναι σε επίπεδο κορυφής και υπάρχουν ακόμη καλύτεροι...θα έπαιρνα...
τους Jethro Tull...

Reaction score
4.428
Πολύ δύσκολο!!!Πρέπει να διαλέξω μόνο ένα;;;
Καλά.
Τότε...Beatles,DP,Queen και σίγουρα Rory-ο οποίος δεν είναι συγκρότημα αλλά ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα έπαιρνα μαζί μου κάτι απ' αυτόν!!! :lol: :lol: :lol:

Reaction score
164
Giota said:
και σίγουρα Rory-ο οποίος δεν είναι συγκρότημα αλλά ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα έπαιρνα μαζί μου κάτι απ' αυτόν!!! :lol: :lol: :lol:
Τι; :lol:

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.963
Members
38.524
Νεότερο μέλος