Το ΑVsite "κατεβαινει" πολυ αργα.

Reaction score
666
Κι εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα. ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ!!!! :evil:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εχετε δικαιο για εχθες.

Ομως το "τεχνικο προβλημα" υπηρχε σε αλλο site που φιλοξενειται στον ιδιο server με αποτελεσμα να υπαρξει γενικη επιβραδυνση.

Ας ελπισουμε πως το προβλημα δεν θα συνεχιστει και σημερα...

Reaction score
49
Εμένα συνήθως το σύστημα πιάνει πάτο γύρω στις 5 τα ξημερώματα (σε ποσοστό 80%)

Εκείνες τις ώρες, πριν στείλω το post, το σώνω πάντα στο word πριν φύγει, γιατί την έπαθα σε μερικά και με πιάσαν τα τριβόλια μου!! :evil: :evil: :evil:

Ίσως να φταίει το περίεργο της ώρας........
Αδικαιολόγητο, αν υπολογίσουμε πως δεν υπάρχουν πολύ παλαβοί εκείνη την ώρα μέσα!! (συνήθως είμαι μόνος μου εκείνη την ώρα!!)

Reaction score
1.379
Δυστυχως εμενα τις περισσοτερες ωρες "σερνεται". Απλη συνδεση εχω βεβαια, αλλα σε σχεση με διαφορα αλλα sites, εχει μεγαλη διαφορα.

Reaction score
49
Κι εγώ Dial Up έχω Κώστα!
Κι εχθές το βράδυ μετά τις 2.30 μου κουρέλιασε τα νεύρα!!
Έκανε 45 λεπτά :shock: :shock: :shock: για να ανοίξει την σελίδα και όταν πήγα να ανοίξω κάποιο θέμα απλά με πέταξε....έξω!! :evil: :evil: :evil: :evil:

ΤΑΣΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!

Reaction score
7
Κι εγώ Dial Up έχω Κώστα!
Κι εχθές το βράδυ μετά τις 2.30 μου κουρέλιασε τα νεύρα!!
Έκανε 45 λεπτά  :shock:  :shock:  :shock:  για να ανοίξει την σελίδα και όταν πήγα να ανοίξω κάποιο θέμα απλά με πέταξε....έξω!! :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

ΤΑΣΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!

Σε πεταξε εξω για τον ιδιο λογο που σε κλωτσησε και το a.c.a. του Χρηστου... :mrgreen:

Εμένα συνήθως το σύστημα πιάνει πάτο γύρω στις 5 τα ξημερώματα (σε ποσοστό 80%)
Επειδη εσυ δεν θες να πας για υπνο δε θα παει το συστημα....? :mrgreen:

Reaction score
49
Όχι.....το σύστημα να μην πάει για ύπνο!!
Άλλωστε έχει τρεις βάρδιες (8ώρες) για να καλύψει και τους "παλαβούς" των 5 τα ξημερώματα!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0
Γενική Παρατήρηση : Το site βάρυνε με τον νέο interface άλλα την τελευταίο εβδομάδα (και κάτι) οι σελίδες κατεβαίνουν πάρα πολύ αργά... βελτιώνεται για λίγο αργά το βράδυ άλλα όχι τίποτα σπουδαίο, αρκετές φορές κλείνω σελίδες γιατί βαριέμαι να περιμένω. Υποψιάζομαι ότι οφείλετε στον αριθμό των επισκεπτών...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Γιάννη Δημητροκαλογλυκόπουλε,

Εχεις μεγάλο όνομα και είναι "βαρύ" - that's why... :wink:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Simple Arithmetic...

Γενική Παρατήρηση : Το site βάρυνε με τον νέο interface... Υποψιάζομαι ότι οφείλετε στον αριθμό των επισκεπτών ...
Simple Arithmetic:
  • phpBB2.0.01 (A.C.A. original version): 1.68 Megabytes occupied in hard disk.
    phpBB2.0.10 (AVsite original version): 1.97 Megabytes occupied in hard disk.
    phpBB2.0.01 (A.C.A. custom modded current version): 3.72 Megabytes occupied in hard disk.
    phpFM2010-3-6 (AVsite current version): 14.5 Megabytes occupied in hard disk. :shock: [/list:u]

Reaction score
49
Εμενα ειναι μια χαρα.
Χαρήκαμε.......Ρε Μιχάλη με ADSL όλοι θα ήταν ικανοποιημένοι!!!

Χρήστος Σκαλούμπακας said:
Γιάννη Δημητροκαλογλυκόπουλε,

Εχεις μεγάλο όνομα και είναι "βαρύ" - that's why...
Λες? :shock: :shock: :shock:

Αν βάλω το καλλιτεχνικό μου: "Ντόλυ" (που με....παίρνουν όλοι) θα πηγαίνει καλύτερα?
Χι,χι,χι,χι,χι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Dolly used for Username...

Το Ντόλυ νομίζω θα το δεχθει το Forum του A.C.A.... :idea:

Just, give it a try...

Reaction score
14
[align=center]Αν είχε πέσει ο server τότε και με ADSL 1024 δεν θα κατέβει ποτέ. Εφ'όσον τα προβλήματα είναι περιστασιακά σημαίνει ότι μόνο τότε η σελίδα είχε πρόβλημα, αφού τις άλλες φορές κατέβαινε κανονικά.[/align]

[highlight=gold]Το θεμα που απασχολεί φαντάζομαι είναι αν με τις αλλαγές του φόρουμ άλλαξε η ταχύτητα και όχι πόσο γρηγορα κατεβαίνει μιας και αυτό είναι πάγιο. Οσα περισσότερα πληρώνεις στον ΟΤΕ τόσο πιο γρήγορα κατεβαινει η σελίδα. :wink:[/highlight]

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.753
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l