Το Βασίλειο των Ουρανών (Special Edition 2 Discs)

Reaction score
6

Σίγουρα δεν πρόκειται για κατι αναλογο του Μονομάχου .
Αυτη την φορα ο Ρίντλεϊ Σκότ κανει μια εντελώς διαφορετική ταινια , περισσότερο βασισμένη στο στορυ και στους διαλογους παρα στο θέαμα.
Όχι βεβαια πως λειπει και αυτό.
Δυστυχώς η ταινια δεν ειχε την τυχη που θα τις άξιζε εισπρακτικά.
Παρολα αυτά πιστεύω πως αξιζει την προσοχή μας

Ο Ορλάντο Μπλουμ πρωταγωνιστεί ως Μπαλιάν, ένας σιδεράς που έχει χάσει την οικογένειά του και σχεδόν την πίστη του. Οι θρησκευτικοί πόλεμοι στους Άγιους Τόπους φαίνονται πολύ απόμακροι στα μάτια του, ωστόσο ελκύεται από αυτούς, Με φόντο τις ίντριγκες της μεσαιωνικής Ιερουσαλήμ ερωτεύεται, γίνεται ηγέτης και τελικά χρησιμοποιεί όλο του το θάρρος και την επιδεξιότητα για να υπερασπιστεί την πόλη ενάντια στους εχθρούς της.
Η μοίρα κυνηγάει και ανακαλύπτει τον Μπαλιάν στο πρόσωπο ενός σπουδαίου ιππότη, του Γοδεφρείγου του Ιμπελέν (Λίαμ Νίσον), έναν σταυροφόρο που επιστρέφει για λίγο καιρό στην πατρίδα του τη Γαλλία από τους πόλεμους στη Μέση Ανατολή. Ομολογεί ότι είναι πατέρας του Μπαλιάν και του αποκαλύπτει το πραγματικό νόημα της ιπποσύνης, παίρνοντάς τον σε ένα ταξίδι διαμέσου των ηπείρων στην ένδοξη Ιερή Πόλη.

Στην Ιερουσαλήμ της εποχής εκείνης -μεταξύ Δεύτερης και Τρίτης Σταυροφορίας- επικρατεί μια εύθραυστη ειρήνη, μετά από τις προσπάθειες του χριστιανού βασιλιά της, Βαλδουίνου του 4ου, με τη βοήθεια του συμβούλου του Τιβερία (Τζέρεμι Άιρονς) και του στρατιωτικού κλοιού του θρυλικού Μουσουλμάνου ηγέτη Σαλαντίν (Γκασάν Μασούντ). Οι μέρες του Βαλδουίνου όμως είναι μετρημένες και ο φανατισμός, η απληστία και η ζήλια μεταξύ των Σταυροφόρων απειλούν να τσακίσουν την ισορροπία...
Παιζουν Ορλάντο Μπλουμ, Εύα Γκριν, Τζέρεμι Άιρονς, Λίαμ Νίσον, Ντέιβιντ Θιούλις, Μπρένταν Γκλίσον, Μάρτον Τσόκας, Γκασάν Μασούντ
Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκότ

Reaction score
1
Την ειδα στο σινεμα και την προτεινω ανεπιφυλακτα.Πολυ καλη σκηνοθεσια και το story ειναι πολυ κοντα στα ιστορικα κειμενα της εποχης.

Reaction score
51
Ήμουν αρνητικός με την ταινία.......
Κάτι δεν μου γέμιζε το μάτι...(και πιθανότατα να ήταν ο Ορλάντο Μπλουμ)

Μετά τα σχόλιά σας, θα το δω!! :roll: :wink:

Reaction score
7
Εμένα μου το κάνανε παραγγελειά οπότε θα το έβλεπα.Έχει βγεί ήδη στα βίντεο κλάμπ παιδιά?

Reaction score
7
Ρώτησα σήμερα το βίντεο κλάμπ και μου είπαν πως δεν βγήκε ακόμα...Μάλλον πρέπει να αλλάξω βίντεο κλάμπ...

Reaction score
6
Εξαρτάται σε ποιο Ηράκλειο εισαι αυτόν τον καιρο. 8)
Αν εισαι Κρήτη λογικο ειναι ακομα να μη το έχουν πάρει.
Αν εισαι ομως Αθηνα... :wink:
Πάντως είναι λογικές τέτοιου είδους καθυστερήσεις και μαθαίνω πως το συγκεκριμένο dvd αν και εχει ανακοινωθεί απο την Odeon για τις 3/10 υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση.

Reaction score
7
Ηράκλειο Κρήτης είμαι τώρα.Ναι έτσι εξηγείται.Και το αναμένο με αγωνία.Αλλά στο Ηράκλειο Αθήνας γιατί δεν είναι?Κατα περιοχές γίνεται η διανομή?...Δευκαλίων και εσύ γείτονας είσαι?

Reaction score
6
Αλλά στο Ηράκλειο Αθήνας γιατί δεν είναι?Κατα περιοχές γίνεται η διανομή?
Λογικο δεν ειναι;
Δε μπορουν οι διανομείς να κανουν ταυτόχρονη παράδοση σε ολα τα βιντεο καμπ.
Στο κατα κατω τις γραφής για dvds πρόκειται, και οχι για τον ημερήσιο τύπο.

Reaction score
6
Αλλά στο Ηράκλειο Αθήνας γιατί δεν είναι?Κατα περιοχές γίνεται η διανομή?
Λογικο δεν ειναι;
Δε μπορουν οι διανομείς να κανουν ταυτόχρονη παράδοση σε ολα τα βιντεο καμπ.
Στο κατα κατω τις γραφής για dvds πρόκειται, και οχι για τον ημερήσιο τύπο.

Reaction score
7
Απλά υπέθετα οτι εφόσον ανακοινώνουν ημερομηνία κυκλοφορίας θα έπρεπε αυτή να ισχύει για όλη την Ελλάδα και όχι κάθε μέρος άλλη μέρα:)

Reaction score
1
Απο όσο ξέρω δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα λόγω προβλημάτων στην εισαγωγή.
Μάλλον Τρίτη Τετάρτη το βλέπω να εμφανίζεται στα videoclubs.
Φιλικά
Γιάννης

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.288
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale