Το Επομενο Κινητο Μου Θα Ειναι...

Το επομενο κινητο μου θα ειναι....

• Sony Ericsson

Votes: 0 0,0%
  • Motorola

• Samsung

• Sharp

• Siemens

• Panasonic

• BENQ

• Αλλο

• Total voters
    31

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απλα ψηφιστε την εταιρεια απο οπου θα προερχεται το επομενο κινητο σας.
Σχολιαστε οπου θεωρειτε απαραιτητο

V

VIDEOMIX

Guest
Ψηφίζω SONY ERICSSON, διοτι τα 2 τελευταία χρόνια ειναι η ποιό τίμια εταιρεία σε παροχές και τιμές. Ομως βέβαια, έχουν αρχίσει και ανεβαίνουν ραγδαία κάποιες εταιρίες όπως η SHARP. Η ΝΟΚΙΑ προσπαθεί και αυτή να καλύψει το χαμένο έδαφος επικεντρόνωντας κατ'αρχάς στην βελτίωση του design.

Reaction score
457
φανατικός σιμενσάκιας,πιστός στην γερμανική φίρμα πάνω από μια πενταετία , νομίζω δεν θα την προδώσω....
κινητά για ψαγμένους και ανήσυχους χρήστες...;)

Reaction score
7
Εγώ ποντάρω Sharp γιατί έχει την καλύτερη και καθαρότερη οθόνη-κάμερα της αγοράς...Το επόμενο καλύτερο πράγμα είναι η ίδια η ζωή..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ψήφισα motorola λόγω του smart phone που περιμένω να βγάλει...
Αυτό όμως δεν είναι δεσμευτικό διότι πραγματικά δεν με ενδιαφέρι η μάρκα.

Αυτό που θέλω από το επόμενό μου τηλέφωνο είναι να είναι smart phone αλλά με windows (φυσικά οθόνη αφής), με έμφαση όμως στο τηλέφωνο :shock:

Θέλω ένα κινητό γραφείο (word, excel, internet, mail, GPRS, 3G, bluetooth, 802.11) που όμως θα είναι σε λειτουργικότητα περισσότερο τηλέφωνο από pda...
π.χ. τo P900 που έχω, αν είχε windows (και κατ' επέκταση κανένα πρόβλημα συμβατότητας με τα γνωστά s/w), μεγαλύτερη μνήμη και ήταν και πιο γρήγορο θα ήταν νομίζω ιδανικό....
Για την ποιότητα της κάμερας δεν με ενδιαφέρει... απλά να υπάρχει.

Reaction score
7
Εγώ ποντάρω Sharp γιατί έχει την καλύτερη και καθαρότερη οθόνη-κάμερα της αγοράς...Το επόμενο καλύτερο πράγμα είναι η ίδια η ζωή..
Για ποιό κινητό μιλάς Μάριε;
Όταν λέω οθόνη-κάμερα όχι υβρίδιο ε?Εννοώ ξεχωριστά οθόνη ξεχωριστά κάμερα.Το GX20 και το GX30 και τα δύο έχουν φοβερά καθαρές οθόνες και πολύ καλές κάμερες.

Reaction score
0
Το επόμενό μου κινητό τα είναι 3G :)
Ψήφισα S-E αλλά τα πάντα θα κριθούν από τους Γιαπωνέζους

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν ΝΟΚΙΑ, PANASONIC και τώρα έχω Siemens...

Aλλά αν θα αγόραζα τώρα θα πήγαινα είτε για ΝΟΚΙΑ είτε για S-E...

Reaction score
13
Qtec και τα ...ξερό ψωμί (δεν θα μου μείνει και καθόλου φράγκο για να φάω και τίποτα άλλο :? :) )

καθώς και τα μελλοντικά που θα κυκλοφορήσουν σε λίγο....

Συνδιάζει τα πάντα σε 1 :!: με τρομερές δυνατότητες (το 'χει ο small brother και έχει περάσει από κόσκινο!)

Reaction score
0
SE γιατί η Nokia έχει καβαλήσει το καλάμι και κάθε μοντέλο έχει δικά του αξεσουάρ - κοινώς θέλει να μας τα πάρει (στα SE όλα σχεδόν παίζουν σε όλα χωρίς πρόβλημα... :D ).
Ασε που είναι η μόνη εταιρεία που δεν μπορείς να φορτίσες το κινητό από το USB (άλλο βίτσιο κι αυτό) που κάνεις sync.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.848
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss