Το Πρωτο Γηροκομειο Για Ομοφυλοφιλους

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απο το in.gr:

"Το πρώτο στην Ευρώπη γηροκομείο για ομοφυλόφιλους θα ανοίξει προσεχώς στη γερμανική πρωτεύουσα. Το Βερολίνο πρωτοτυπεί για μία ακόμη φορά, όντας ήδη μία πόλη με δήμαρχο έναν δηλωμένο ομοφυλόφιλο...

Το γηροκομείο, το οποίο θα διαθέτει 150 δωμάτια και θα λειτουργήσει στις αρχές του 2006 στο προάστειο των ομοφυλοφίλων στο Βερολίνο, Σένεμπεργκ.

«Η πρώτη γενιά των ομοφυλόφιλων ανδρών και γυναικών, που στην εποχή τους έκρυβαν την ιδιαιτερότητα τους, βρίσκονται τώρα ή πλησιάζουν στην ηλικία της συνταξιοδότησης και θέλουμε να προνοήσουμε για τα γεράματά τους» δήλωσε ο υπεύθυνος του σχεδίου αυτού, Χανς-Γέργκεν Εσχ μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild"

Δεν καταλαβα.
Ισως ειμαι πολυ συντηρητικος, αλλα γιατι ενα ξεχωριστο γηροκομειο και οχι μαζι με τους υπολοιπους?
Για να διηγουνται τα...κατορθωματα τους?
Η μηπως το προσωπικο του γηροκομειου θα αποτελειται απο γεροδεμενους γυμνοστηθους νοσοκομους με ροζ στρινγκακια?
Εκτος και εαν εχουμε περιπτωσεις...αυξημενης ακρατειας λογω του...σπορ?

Sorry για το black humor αλλα μηπως το εχουμε παρακανει?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
και οι gay είναι αναγκαίοι!!!

Σοβαρά τώρα οι κομπλεξαρισμένοι (ανεξαρτήτως σεξουαλικών προτιμήσεων) πάντα θέλουν να είναι μαζί και να οργανώνουν κλίκες...

Reaction score
7
Θα χρησιμοποιούν ευκολότερα τα.......υπόθετα!!! :lol:  :mrgreen:  :mrgreen:
Γιατι σκεφτομαστε παντα την ιδια ατακα :twisted: ....

1. δεν εχω προβλημα με τους gay, αρκει να μη μου την πεφτουν και να μην τους βλεπω στην TV πρωτη μουρη (και να το δηλωνουν τι ειναι), λες και ειναι κατι σημαντικο.

2. δεν εχω προβλημα με τις lesb (Αντιθετα γουσταρω :wink: ) αρκει να μην την πεφτουν στη ''γυναικα'' μου (σε καμια απο ολες).

Ο καθενας ειναι ελευθερος να τη βρισκει οπως θελει στο κρεβατι του, αλλα να το κραταει για τον εαυτο του και να μην ανακοινωνει τα κατορθωματα του (ειτε ειναι ομο- ειτε straight)

Q: Οι κρυφο-straight τι ρολο παιζουν?

Reaction score
666
Θα πρέπει όμως να μας ανησυχεί αυτή η συνεχής προβολή των gay από τα κανάλια τα περιοδικά κ.λ.π. που τείνουν να τους παρουσιάζουν σαν πρότυπα και επιτυχημένους κι αυτό αντανακλά στα μικρά παιδιά που δεν έχουν την ικανότητα να κρίνουν κι επηρεάζονται.
Θέλουν κι οι gay μερίδιο από την κοινωνική προβολή.
Δυστυχώς τα στερεότυπα υπάρχουν. Η κοινωνία συγχωρεί κι αποδέχεται πιο άνετα τον gay καλλιτέχνη, από τον gay δικαστικό, βουλευτή, δάσκαλο.

Ας μην γίνουμε μειοψηφία εμείς οι straight γιατί έτσι όπως πάμε αρχίζω να ανησυχώ.

Reaction score
5
Εντάξει πως κάνετε έτσι! Εσείς όταν γεράσετε δεν θα θέλατε να ήσαστε σε ένα γηροκομείο με γυναίκες? Το ίδιο και αυτές. :lol:

Εξάλλου εσείς θα τους ανεχόσασταν όλοι μέρα μαζί σας?:wink:

Με το Γιώργο θα συμφωνήσω αλλά εκεί που αναφέρει για lesb εγο θα προτιμούσα να είναι bisexual οι άλλες είναι άγριες και με κοντό μαλλί :lol: :lol: :lol:

Reaction score
1.256
Θα συμφωνησω με τον Αντρεα.Γιατι ξεχωριστο γηροκομειο?Εχουν διαφορετικες αναγκες απο τους υπολοιπους της ηλικιας τους?Επισης διαβασα και το αλλο "...στο προάστειο των ομοφυλοφίλων στο Βερολίνο, Σένεμπεργκ...".Τι σημενει αυτο,εχουν ξεχωριστο προαστειο?.Μηπως ενω ζητουν να μην περιθωριοποιουνται το κανουν απο μονοι τους?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγώ τους βλέπω σαν άρρωστους. Για μένα ότι έχει ο σχιζοφρενής έχει και η λουγκριτία, ήτοι κάλο στον εγκέφαλο.
Η χαζομάρα τους είναι ότι από τη μία θέλουν να τους δεχτούν ακόμη και οι πιο συντηριτικές κοινωνίες και από την άλλη περιθοριοποιούνται μόνοι τους φιάχνοντας ζωολογικούς κήπους όπως αυτός που αναφέρεται στο άρθρο...

Αλλά μακάρι ο κάλος να είχε γατρειά...

Reaction score
49
Ας μην γίνουμε μειοψηφία εμείς οι straight γιατί έτσι όπως πάμε αρχίζω να ανησυχώ.
Ίσα-ίσα φίλε Γιάννη..........
Αν γίνουμε μειοψηφία τότε η αναλογία straight-γυναικών θα γίνει τέτοια που θα αναλογούν σε καθένα μας 20-30 γυναίκες.........
Τι διάολο......δεν θα 'ναι οι 5 καλές?

Γιάννη.......μας βλέπω με χαρέμι σε λίγα χρόνια!!! :roll: :mrgreen: :lol: :wink: :wink:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Αν γίνουμε μειοψηφία τότε η αναλογία straight-γυναικών θα γίνει τέτοια που θα αναλογούν σε καθένα μας 20-30 γυναίκες.........
Και τι θα τις κάνεις??? Θα τις αλλάζεις σαν τα πουκάμισα??? 1 για κάθε μέρα της βδομάδας???
χαχαχαχα....

Reaction score
7
Αν γίνουμε μειοψηφία τότε η αναλογία straight-γυναικών θα γίνει τέτοια που θα  αναλογούν σε καθένα μας 20-30 γυναίκες.........

Γιάννη.......μας βλέπω με χαρέμι σε λίγα χρόνια!!! :roll:  :mrgreen:  :lol:  :wink:  :wink:
Γκκκκκκρρρρρρρρρ! :evil: :evil:

Γιατι ΠΑΛΙ σκεφτεσαι το ιδιο με εμενα..... :evil:

Reaction score
666
Αν γίνουμε μειοψηφία τότε η αναλογία straight-γυναικών θα γίνει τέτοια που θα  αναλογούν σε καθένα μας 20-30 γυναίκες.........

Γιάννη.......μας βλέπω με χαρέμι σε λίγα χρόνια!!! :roll:  :mrgreen:  :lol:  :wink:  :wink:

Δεν μπορούσε αυτό να γινόταν όταν ήμουν 20 χρονών? Τώρα βρήκε που γέρασα? :lol:

Reaction score
49
Δεν μπορούσε αυτό να γινόταν  όταν ήμουν 20 χρονών? Τώρα βρήκε που γέρασα? :lol:
Γιάννη, μην ανησυχείς........
Γιατί ο νέος έχει διάρκεια αλλά ο μεγάλος......τεχνική & εμπειρία!!! :roll:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis