Το Συμβόλαιο - The Contract (2006)

Reaction score
59
Το Συμβόλαιο - The Contract (2006)

Ο Ρέιν Κιν δε θα μπορούσε να φανταστεί την εφιαλτική τροπή που θα έπαιρνε η εκδρομή στην εξοχή με τον γιο του, όταν αποφάσισε να φύγει μαζί του με σκοπό να αναθερμάνει τις τεταμένες τους σχέσεις.

Όλα ανατρέπονται όταν κατά τη διάρκεια της εκδρομής συναντούν τον Κορντέλ, έναν επαγγελματία πληρωμένο δολοφόνο, ο οποίος έχει παρασυρθεί από το ποτάμι αλυσοδεμένος με έναν ετοιμοθάνατο αστυνoμικό. Oι δυο άνδρες πρέπει να παραδώσουν τον Κορντέλ στις Αρχές, αλλά αυτό που δε γνωρίζουν είναι ότι οι συνεργάτες του πλησιάζουν και δεν έχουν σκοπό να φύγουν χωρίς αυτόν...

Κυκλοφορει 21/1/2008 απο την ODEON

Reaction score
2
Αξιόλογο εργάκι, αν και με τυπική πλοκή, με κάποιες καλογυρισμένες σκηνές δράσης, αξιοπρεπή ανάπτυξη χαρακτήρων και καλές ερμηνείες από τους δυο βασικούς πρωταγωνιστές. Ενδιαφέρον βρήκα το γεγονός ότι ένα μέρος της ταινίας έχει γυριστεί στη Βουλγαρία, προφανώς για μείωση του κόστους.

Reaction score
49
Απάντηση: Το Συμβόλαιο - The Contract (2006)

Ενδιαφέρουσα ακούγεται.
Και μου αρέσουν οι δυο πρωταγωνιστές!!

Αυτό που μου (επίσης) μου κάνει εντύπωση είναι το γιατί Βουλγαρία και όχι Ελλάδα...... :pc: :pc:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Το Συμβόλαιο - The Contract (2006)

Αυτό που μου (επίσης) μου κάνει εντύπωση είναι το γιατί Βουλγαρία και όχι Ελλάδα...... :pc: :pc:

Γιατί στη Βουλγαρία και κυρίως στη γειτονική Τσεχία υπάρχουν στούντιο με την απαραίτητη υποδομή για να γυριστούν χολυγουντιανές παραγωγές, άριστα καταρτισμένοι τεχνικοί και φθηνότατο εργατικό κόστος. Πρόσφατο παράδειγμα το Black Dahlia για τη Βουλγαρία και το Alien vs Predator για την Τσεχία. Ειδικά για το πρώτο με τη σκηνογραφική δουλειά που έγινε δεν έπαιρνες χαμπάρι ότι έχει γυρισθεί εκεί. Η τελευταία σημαντική πρόταση που είχαμε για την Ελλάδα ως τόπο γυρίσματος μεγάλης παραγωγής ήταν η Τροία, όπου επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί η περιοχή έξω από τη Λάρισα για ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων και να μας μείνουν κάποια εκατομμύρια δολάρια, αλλά το υπουργείο πολιτισμού δεν έδωσε την απαραίτητη άδεια με την αιτιολογία ότι το σενάριο της ταινίας είχε σοβαρές ιστορικές παραλείψεις. Αποτέλεσμα, οι άνθρωποι να πάρουν των ομμάτιων τους και να καταλήξουν στη Μάλτα.

Reaction score
49
Απάντηση: Το Συμβόλαιο - The Contract (2006)

Στέργιε, πολύ καλά τα λες!!
Και στόχος μου δεν ήταν (βεβαίως) το στούντιο παραγωγής.
Στόχος μου ήταν η λογική όλων των "μεγαλόπνοων σχεδίων" για την βελτίωση της χώρας μας που τελικά είχαν στόχο κάποιες (μεγάλες) τσέπες γραμματέων κ.ο.κ

Η ερώτησή μου δηλαδή, ήταν καθαρά ρητορικής φύσεως........
Και (προφανές) συμφωνώ μαζί σου!! :cool_4:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef