Το αγαπημένο μου...

Reaction score
5
Με αφορμή το άααλλο thread (που ξεκίνησε για μια εκδοση περι hacking και φτασαμε να λεμε για το τι μηχανηματα ειχαμε) ξεκινάω αυτό το thread για να δούμε ποιο ειναι το αγαπημένος μας παιχνίδι of all times.

Το παιχνίδι που ακομα και σημερα θα του κανατε μια εγκατάσταση γιατι θα θέλατε να δείτε την εισαγωγή του, να παίξετε για 10 λεπτά βρε αδερφέ.

Ας αρχίσω λοιπόν

Lands of Lore : The throne of Chaos.
Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 1992 και οχι το 1993 οπως λανθασμένα γράφουν μερικά site!! Ακομα εχω το τεύχος του PC Master (Γεναρης του 1992) το οποίο του δίνει 92% βαθμολογία. Με έβαλε στον κόσμο των cRPGs για τα καλά για να κολλήσω με τα mmorpgs 5 χρόνια αργότερα.
8 δισκέττες χ 1,44MByte τότε, ήχος απο το PC Speaker ή MIDI μουσικούλα και κάτι λίγα ηχιτικα εφέ για τους πολύ τυχερούς.
Λίγο καιρό μετά βγήκε η CDRom έκδοση με full speach και την φωνή του King Richard να την δίνει ο Patrick Stewart. :respect:

Θα αγόραζα παλιο PC μονο και μονο για να το έχω εγκατεστημενο γιατι με τα καινούρια... :pc::pc:

More Info :

http://en.wikipedia.org/wiki/Lands_of_Lore

και φυσικά εδώ : http://www.the-underdogs.info/game.php?id=1324 :cool_1::cool_1:

Reaction score
0
Άγαπημένο μου παιχνίδι όλων των εποχών είναι το Baldur's Gate 2.
Το επαιξα δύο φορες,μία με good και μiα με evil party και φυσικά και το expansion.

Κατά καιρούς με έχουν εντυπωσιάσει και αλλά παιχνίδια(είτε παλιότερα είτε νεότερα) αλλά τίποτα δεν με έχει κρατήσει περισσότερες ώρες μπροστά στην οθόνη.:happy_9:

Reaction score
7
Από κονσόλες

Metal Gear Solid,Gran Turismo 2,Final Fantasy VII,Tekken,Super Mario Land:)

Από υπολογιστές

Gran Theft Auto:Vice City,Unreal Tournament,Countrstrike,World Of Warcraft

Reaction score
0
Στο spectrum 48k έπαιζα freddy .... δεν θυμαμαι ακριβώς & match day
Αργότερα στον 6128 το αγαπημενο μου ήταν το Ikari Warriors και ένα basket 1vs1.
Στην Αmiga ξεχώρισα 3 games που ήταν τα αγαπημένα μου.
1. Kick off 2 ( εκδοση με ψαλιδάκια που ήθελε 1mb ram )
2. Turrican 2 ( το τερμάτισα πάνω από 20 φορές το έγραψα σε κάσσετα και το έδεινα σε φίλους να δουν τις πίστες)
3. Civilization (Υπευθυνο για την αποτυχία στις παννελαδικές του 92, πέρασα με την δευτερη αφου πλέον το είχα παίξει απίστευτες μέρες & ώρες )

και πάμε στο PC-PSX-PS2-psp-DC-XBOX-XBOX360

1.H σειρά C&C κορυφή για μένα
2.Η σειρά GTA ειδικά ta VICE CITY,LIBERTY STORIES,SAN ANDREAS.
3.Shenmue ( sto DC ) I & II
4.Η σειρά CIVILIZATION ( ειδικά το 3 )
5.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ με τις περισσότερες ώρες σε παιχνίδι (προσωπικα) και ειδικά στο PC online με άλλους παίχτες αλλά και σε PS2 τουρνουά και δεν συμμαζευεται το ΘΕΙΚΟ..................

PRO EVOLUTION SOCCER.

Reaction score
0
Στην Amiga
1ο Eye of The Beholder 1 & 2
2o Turican 2
3o James Pond 2

μετα ηρθε το Ps1

1ο Final Fantsy 7
2o GT2

το Ps2

1o GT3 (και το μονο που με τραβηξε σε αυτην την κονσολα)

και τελος PC

1ο Civilization
2o Championship manager series
3o Diablo 2 online

Reaction score
786
Στον Spectrum το Cauldron, το Daley Thompson's Decathlon και το Turbo Esprit (της Durell) που ειναι και το πρωτο παιχνιδι που τελειωσα

Στον 6128 το Lotus Esprit Turbo Challenge (της Gremlin), το Flying Shark και τα Rick Dangerous I & II

Στην Α500... ολα! Ειχα παθει μεγαλη πλακα οταν την αγορασα... Θα ελεγα μαλλον τα Defender Of The Crown και Shadow Of The Beast για ιστορικους κυριως λογους, αν και επαιζα μανιωδως επι πολλες ωρες τα παντα εκτος απο adventure.

Στην Α1200 το Alladin AGA, το Soccer Kid AGA και το Sensible World Of Soccer

Στα Windows 95-98 το original Need For Speed, το Fifa 2005 και το Doom

Στα Windows XP... τα παιχνιδια του MAME

Reaction score
0
Στο spectrum 48k έπαιζα freddy .... δεν θυμαμαι ακριβώς & match day
Αργότερα στον 6128 το αγαπημενο μου ήταν το Ikari Warriors και ένα basket 1vs1.
Στην Αmiga ξεχώρισα 3 games που ήταν τα αγαπημένα μου.
1. Kick off 2 ( εκδοση με ψαλιδάκια που ήθελε 1mb ram )
2. Turrican 2 ( το τερμάτισα πάνω από 20 φορές το έγραψα σε κάσσετα και το έδεινα σε φίλους να δουν τις πίστες)
3. Civilization (Υπευθυνο για την αποτυχία στις παννελαδικές του 92, πέρασα με την δευτερη αφου πλέον το είχα παίξει απίστευτες μέρες & ώρες )

και πάμε στο PC-PSX-PS2-psp-DC-XBOX-XBOX360

1.H σειρά C&C κορυφή για μένα
2.Η σειρά GTA ειδικά ta VICE CITY,LIBERTY STORIES,SAN ANDREAS.
3.Shenmue ( sto DC ) I & II
4.Η σειρά CIVILIZATION ( ειδικά το 3 )
5.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ με τις περισσότερες ώρες σε παιχνίδι (προσωπικα) και ειδικά στο PC online με άλλους παίχτες αλλά και σε PS2 τουρνουά και δεν συμμαζευεται το ΘΕΙΚΟ..................

PRO EVOLUTION SOCCER.
Δημήτρη δεν έδωσες προσοχή .........

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Το αγαπημένο μου...

Μη με βάζετε να κάνω λίστα!Βαριέμαι και πάντα ξεχνάω κάποιο!

To καλύτερο ποδοσφαιράκι ever,πάντως, ήταν το Sensible Soccer! :cool_1:

Reaction score
5

μα εγω δεν ζητησα λίστα στην αρχή. το ΕΝΑ, το μοναδικό, το καλύτερο ever ζητησα. ασε τι κανουν ολοι οι αλλοι :p

Reaction score
0
Regunus
Οταν παίζεις 22 χρόνια games σε 10+ διαφορετικές πλατφόρμες
(spectrum,amstrad,amiga,pc,sega genesis,snes,dreamcast,psx,ps2,xbox,
xbox360, psp) πραγματικά εκατοντάδες παιχνίδια είναι πολύ δύσκολο να βρεις το ένα το μοναδικό. Γιατί κατα καιρούς κολλάς με διάφορα games.Αν πάντως επρεπε να διαλέξω ΜΟΝΟ ενα game να παίζω από δω και πέρα αυτό θα ήταν το PRO EVOLUTION.

Συνήθως αυτοί που παίζουν ένα δυo games δεν είναι gamers.....

Reaction score
5

κι ωμος δεν ειναι δύσκολο. εγώ παίζω games απο το '87. αλλα το Lands Of Lore θα ειναι πάντα το ξεχωριστο γιατί με έβαλε στον χώρο τον RPGs ;-)

ασχετα αν προτιμάω το Dark Age Of Camelot

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe