Το αμερικάνικο PS3 είναι και αυτό made in China!!!!!!!

Reaction score
0
Τελικά είχα κάνει λάθος λέγοντας ότι η Sony δεν σέβεται τους Ευρωπαίους....τελικά made in Japan είναι μόνο το γιαπωνέζικο PS3 και όχι το αμερικάνικο..............άνοιξα ένα thread στο blu-ray.com και αρκετοί μου επιβεβαίωσαν ότι το αμερικάνικο PS3 είναι made in China........ακόμα και τα κομάτια του launch..........thanks a lot Sony........(αυτό σημαίνει ότι θα το πάρω σίγουρα 100%)........:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

http://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=6891

Reaction score
0
Ωραια ,θα κοιμηθει επιτελους και ο Δημητροπουλος.
Τον ειχε φαει η αγωνια και η αυπνια με το PS3.
Aς τον ειδοποιησει καποιος με PM ρε παιδια .

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Το αμερικάνικο PS3 είναι και αυτό made in China!!!!!!!

Ωραια ,θα κοιμηθει επιτελους και ο Δημητροπουλος.
Τον ειχε φαει η αγωνια και η αυπνια με το PS3.
Aς τον ειδοποιησει καποιος με PM ρε παιδια .
I will do the dirty work.........:violent: :violent: :violent: :violent: :violent:

Reaction score
0
Μηηηηηηη , θα σε μισησει. "happy_1"
Ασε που δεν θα τον βρεις.
Εχει κατεβει στο λιμανι και ανοιγει κουτες με PS3
μπας και πετυχει κανενα Made in Japan.:happy_8:
Μην του σκοτωσουμε την ελπιδα ακομα.:happy_5:

Reaction score
0

Μηηηηηηη , θα σε μισησει. "happy_1"
Ασε που δεν θα τον βρεις.
Εχει κατεβει στο λιμανι και ανοιγει κουτες με PS3
μπας και πετυχει κανενα Made in Japan.:happy_8:
Μην του σκοτωσουμε την ελπιδα ακομα.:happy_5:
χαχαχαχαχαχα..............πολύ αργά.........του έστειλα ήδη PM......:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0
Δηλαδή αν πω ότι και σχεδόν όλα τα εξαρτήματα του γιαπωνέζικου είναι από την Κίνα και το πάνε στην Ιαπωνία για να του βάλουν τις τελευταίες βίδες και να γράψουν Made in Japan θα είμαι κακός; :happy_5:
Wake up and smell the coffee (ή μάλλον the green tea) αγαπητοί μου.

Reaction score
0

Δηλαδή αν πω ότι και σχεδόν όλα τα εξαρτήματα του γιαπωνέζικου είναι από την Κίνα και το πάνε στην Ιαπωνία για να του βάλουν τις τελευταίες βίδες και να γράψουν Made in Japan θα είμαι κακός; :happy_5:
Wake up and smell the coffee (ή μάλλον the green tea) αγαπητοί μου.
Ρε marvin έλεος.......απ'ότι βλέπω πάντα θα υπάρχει κάποιος που όλα του φαίνονται στραβά :mad_1: .............δηλαδή εσύ μου λες τώρα ότι δεν θα προτημούσες το PS3 σου να ήταν made in Japan?.....................Και σε πληροφορώ ότι όντως έχει μεγάλη διαφορά...............όταν αγόρασα το PS2 μου το 2002 και φυσικά ήταν made in China παρουσίαζε συνεχώς προβλήματα(όπως και αρκετών άλλων) και αναγκάστηκα να το πουλήσω...........μετά από πολλές δυσκολίες και αρκετό καιρό κατά το τέλος του 2004 κατάφερα να βρώ ένα της <πρώτης φούρνιας> φυσικά made in Japan(μεταχειρισμένο) το οποίο από τότε δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα και δεν το αλλάζω με τίποτα(κάποιος μου το ζήτησε 200Ε.....και φυσικά εγώ αρνήθηκα:mad_1: )...............όπως και το psp μου είναι made in Japan.........:sad:

Reaction score
0
Διάβαζε πρώτα τι γράφει ο άλλος πριν απαντήσεις.
Δεν με νοιάζει αν είναι made in China ή όχι. Έχω αγοράσει τα τελευταία χρόνια αρκετά πράγματα από την Κίνα (π.χ. iPod, DELL PC) και ήταν μια χαρά, κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι το μόνο που έχει σημασία είναι τα ποιοτικά στάνταντς που θα θέσει η κάθε εταιρεία. Αυτή είναι η οικονομική πραγματικότητα και αν κάποιος θέλει να ζει ακόμα με τις προκαταλήψεις του 1980 δεν μπορώ να του αλλάξω γνώμη.
Τέλος πάντων, απλά εξέφρασα τη γνώμη ότι για λόγους PR η Sony λέει στους Ιάπωνες ότι τα PS3 τους δεν είναι κατά βάση φτιαγμένα στη μισητή σε αυτούς Κίνα. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά πολύ αμφιβάλλω ότι η Sony που έχανε στην αρχή 300$ ανά μονάδα στα "Κινεζοαμερικάνικα" είχε την πολυτέλεια να παράγει ακόμα πιο ακριβά PS3 στην Ιαπωνία.

Reaction score
0

Διάβαζε πρώτα τι γράφει ο άλλος πριν απαντήσεις.
Δεν με νοιάζει αν είναι made in China ή όχι. Έχω αγοράσει τα τελευταία χρόνια αρκετά πράγματα από την Κίνα (π.χ. iPod, DELL PC) και ήταν μια χαρά, κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι το μόνο που έχει σημασία είναι τα ποιοτικά στάνταντς που θα θέσει η κάθε εταιρεία. Αυτή είναι η οικονομική πραγματικότητα και αν κάποιος θέλει να ζει ακόμα με τις προκαταλήψεις του 1980 δεν μπορώ να του αλλάξω γνώμη.
Τέλος πάντων, απλά εξέφρασα τη γνώμη ότι για λόγους PR η Sony λέει στους Ιάπωνες ότι τα PS3 τους δεν είναι κατά βάση φτιαγμένα στη μισητή σε αυτούς Κίνα. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά πολύ αμφιβάλλω ότι η Sony που έχανε στην αρχή 300$ ανά μονάδα στα "Κινεζοαμερικάνικα" είχε την πολυτέλεια να παράγει ακόμα πιο ακριβά PS3 στην Ιαπωνία.
ΟΚ.........φυσικά και κατάλαβα τι θες να πεις.......και η γνώμη σου είναι σεβαστή:respect: όπως όλων.......και συμφωνώ ότι τα <κινέζικα> iPod και PCs είναι καλά(και το Fujitsu Siemens PC μου made in China είναι..............:cool_4: )απλά θέλω να καταλήξω ότι τα κινέζικα προιόντα της Sony είναι <σκάρτα>........προς το παρόν από άλλη εταιρία δεν έχω παράπονο όπως και εσύ.......:sad:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Το αμερικάνικο PS3 είναι και αυτό made in China!!!!!!!

[QUOTE(και το Fujitsu Siemens PC μου made in China :sad:[/QUOTE]

το δικό μου είναι made in germany παντως.....

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520