Το γνωριζετε αυτο εδω?

Reaction score
264
Αυτο ειναι το νεο pioneer p88rsii που θα ερθει σε 1-2 μηνες στην ελλαδα.Δυστηχος απο 16 μπαντες γραφικο εκουαλα'ι'ζερ που ειχε,τωρα θα εχει μονο 7:141:.

Δεν ειναι κουκλα?Το προηγουμενο( ασημι )με χαλαγε λιγο:137:

Attachments

Reaction score
49
Απάντηση: Το γνωριζετε αυτο εδω?

Ωραίο είναι Δημήτρη!
Πολύ ωραίο θα έλεγα......
Το κοιτούσα (πεταχτά) τις προάλλες και δεν έλεγξα αν έχει διαφορές εσωτερικά.
Για τις μπάντες δεν ξέρω αν θα έχουν διαφορές (χαζομάρα τους θα είναι)
Το μόνο που πρόσεξα είναι συμβατότητα με usb stick (μέσω του αντάπτορα ΙΒ) αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα δουλέψει σωστά.
Εγώ είχα την δυνατότητα να τον χρησιμοποιήσω και δεν διάβαζε τίτλους αρχείων αλλά έκανε μόνο αναπαραγωγή....

Reaction score
264

Ωραίο είναι Δημήτρη!
Το μόνο που πρόσεξα είναι συμβατότητα με usb stick (μέσω του αντάπτορα ΙΒ) αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα δουλέψει σωστά.
Εγώ είχα την δυνατότητα να τον χρησιμοποιήσω και δεν διάβαζε τίτλους αρχείων αλλά έκανε μόνο αναπαραγωγή....
Γιαννη το βρεικα μεσω intersys και ευρωπα'ι'κου site της pioneer το www.pioneer.eu

Reaction score
264

Ωραίο είναι Δημήτρη!
Δυστηχος εχει 7 μπαντες,το ελεγξα και απο το site του καλογεροπουλου.Κριμα γιατι το εως τωρα αξιζε πολυ πιο πανω απο 500-550 ευρω που εδινε καποιος,αφου κοντραριζε ανετα αλλες μαρκες των 1.000 ευρω π.χ al..........Oνοματα δεν λεμε,σπιτια δεν χαλαμε:116::116::116::116::116::142::142:

Reaction score
264

Τελικα θα ειναι 16 οι μπαντες του εκουαλα'ι'ζερ και οχι 7.Ετσι μου ειπε ενα πουλακι σημερα το μεσημερι και δεν κανει ευκολα λαθος:137:

Reaction score
264

Ξερουμε τελικα ποτε θα ερθει και στην Ελλαδα και ποσο περιπου θα εχει?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo