Το καλυτερο GPS?

Reaction score
3
Όμορφο και σέξι όπως λέει. Να πούμε στο Δημητρόπουλο για αλλαγή στο power buy... :prof:
Ουπς λάθος τι όνομα είναι αυτό;
Προβιά.:shock:
Άσε καλύτερα:happy_9:

Reaction score
50
Στην Ελλάδα θα έπρεπε να το προσαρμόσουν να δείχνει και όλες τις λακούβες/κακοτεχνίες! :) Σε βροχερή νύχτα πχ. να έχει προειδοποίηση: "Προσοχή, λακούβα στα 10 μέτρα βάθους ικανού να προκαλέσει ζημιά!". Ή κάνουμε ολοκληρωμένες δουλειές ή δεν κάνουμε χεχε :)

Reaction score
3
Είχες και σύ άσχημη εμπειρία από τον αντιπρόσωπο ε? :roll: Ευτυχώς το MP3 Player μου δεν χρειάστηκε ώς τώρα Service... :cool_3:
Δύο έχω και τα θεωρώ καλύτερα από οτιδήποτε, ιδίως για εμένα που τα χρησιμοποιώ και ως εξωτερικό φορητό δίσκο. Έχει πολύ καλά μηχανάκια και αυτός κοιμάται, αντί να έχει γεμίσει τα μαγαζιά με αυτά

Reaction score
7
Δύο έχω και τα θεωρώ καλύτερα από οτιδήποτε, ιδίως για εμένα που τα χρησιμοποιώ και ως εξωτερικό φόρτο δίσκο. Έχει πολύ καλά μηχανάκια και αυτός κοιμάται, αντί να έχει γεμίσει τα μαγαζιά με αυτά
Ναι γεγονός είναι πως δεν τα υποστηρίζει όσο θα έπρεπε...

minas

Πισιά
Reaction score
4.128
Συνεχίζω λίγο το offtopic, αλλά τα iRiver ta θεωρώ εξαιρετικά mp3 players (καλύτερα από iPod, μια και αναφέρθηκε σέ ένα πρόσφατο θέμα για το iPhone) και όταν πριν μερικούς μήνες μου έκανε λίγα νερά ο FM tuner, μου το αντικατέστησαν χωρίς 2η κουβέντα.
Βεβαίως αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία μου επαφή με την αντιπροσωπεία.

Reaction score
5
Μα δεν έχει σημασία αν είναι iriver, ilake ή isea...σημασία έχει ότι η χαρτογράφηση και τα data που χρειάζεται για να καλύψει την Ελλάδα με τέτοια φωτορεαλιστικότητα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Και δεν θα υπάρχουν για ΠΟΛΛΑ χρόνια ακόμα. Θα είμαστε τυχεροί αν σε 2 χρόνια έχει καμμιά NGI όλη την Ελλάδα με 95%+ ακρίβεια, σε απλό δισδιάστατο χάρτη. Για 3D, μιλάμε για 10ετία και βάλε...
Όταν θα έρθει το Google και η Microsoft και κάνουν κάτι όπως στο Google Earth για το Las Vegas και το Manhattan (πραγματικά περπατάς μέσα), τότε κάτι μπορεί να γίνει...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.210
Members
38.431
Νεότερο μέλος
Αριστος