Το κανάλι GINX ESports TV έρχεται στην COSMOTE TV

Μηνύματα
4.365
Reaction score
4.234
Ακόμη ένα νέο κανάλι, το GINX ESports TV σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να προστεθεί αρκετά σύντομα στη συνδρομητική πλατφόρμα της COSMOTE TV. Το Ginx ESports TV είναι αφιερωμένο στα video games με έμφαση σε αξιολογήσεις παιχνιδιών για όλες τις κονσόλες, παρουσίαση των πιο δημοφιλών video games, και ανάλυση παιχνιδιών ανά είδος. Σίγουρα θα ενθουσιάσει το νεανικό κοινό της πλατφόρμας αλλά και όσους ασχολούνται με το gaming. Το Ginx ESports TV υπάρχει σε αρκετές δορυφορικές, καλωδιακές και iptv πλατφόρμες (Sky Uk, OSN, Virgin media, NOS κ.α) με 24ωρο πρόγραμμα και εκπομπές με νέα, συγκρίσεις και retro games. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση απο τα περιεχόμενα του νέου καναλιού επισκεπτόμενοι τη σελίδα Ginx eSPORTS TV

πηγη : https://digitaltvinfo.gr/news/news/item/20920-to-kanali-ginx-esports-tv-erxetai-stin-cosmote-tv
 

Μηνύματα
4.365
Reaction score
4.234
To κορυφαίο νεανικό κανάλι για αγώνες gaming διεθνώς, GINX eSPORTS, κάνει πρεμιέρα στην COSMOTE TV, τηνΠέμπτη 23 Νοεμβρίου. Το νέο κανάλι μας βάζει στον συναρπαστικό κόσμο του gaming, παρουσιάζοντας τα νέα παιχνίδια, τους διασημότερους επαγγελματίες gamers, αλλά και τα κορυφαία τουρνουά παγκοσμίως.

Το GINX eSPORTS προβάλλεται σε 41 χώρες και 37 εκατομμύρια νοικοκυριά παγκοσμίως. Μέσα από τις εκπομπές του, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα μπορούν να ενημερώνονται για τις σημαντικότερες εξελίξεις γύρω από τα σπορ και τους αγώνες gaming.

https://rexsat.blogspot.gr/2017/11/ginx-esports-to-gaming-cosmote-tv.html
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.602
Μηνύματα
2.865.616
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top