Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είναι...

Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είναι...

• CD

Votes: 19 17,9%
  • Computer-based / Ψηφιακά αρχεία

Votes: 69 65,1%
  • LP / Vinyl

Votes: 14 13,2%
  • Άλλο (Εξηγήστε μας - π.χ. DVD με πολυκάναλο ήχο)

Votes: 4 3,8%

• Total voters
    106

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Για να δούμε στην πράξη..
Όλοι έχουμε πρόσβαση σε διάφορα μέσα αλλά, τελικά, ποιό από αυτά "δουλεύουμε" περισσότερο στις καθημερινές μας ακροάσεις;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.730
Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, όταν είμαι εκτός studio, ακούω μουσική από το PC μου με τα ταπεινά Altec Lansing ηχεία ή στο αυτοκίνητο από το σύστημα της "μαμάς".
Το "στερεοφωνικό" μου το χρησιμοποιώ σπάνια, κυρίως όταν ψάχνομαι με παλιά κομμάτια από βινύλια.

Reaction score
6
Συνολικά ακούω περισσότερη ώρα από το ipod γιατί μου είναι απαραίτητη η μουσική τις ώρες που μετακινούμαι.

Reaction score
4
Απάντηση: Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είναι...

Παντου στο σπιτι απο pc.

Reaction score
4.305
Απάντηση: Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είναι...

Σκληρος & e-great. Το cd & βινυλιο σπανιωτερα.

D

deleted user 10898

Guest
cd τωρα, ipod παλιοτερα , σκληρος ακομα πιο παλια...
αναποδος ανθρωπος..

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είνα

Βινύλιο, σχεδόν αποκλειστικά. :137:

...
Πηλιε Γουση .............καλα μου τα λεγαν εμενα οτι μεσα στο συνθετο της κυρας πισω απο τις προικωες πιατελες οτι εχεις πικαπι με 4 μαλιστα βραχιονες......................Γιουδα!!!!!

Ζοιτο τω κωμπιουταιρ.......

Reaction score
6
Βλαση, ΠΙΚΑΠ βρισκεις , φρεσκα πσαργια δεν βρισκεις σημερα που πιανει ο Νικος και γευεται.:126:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.961

σκληρός. (μόνο).

Γιατί.... έτσι μας αρέσει...

(κάτι επισκέπτες μόνο μου φέρνουν φλασάκια (USB stick) οπότε αυτά αποτελούν την μόνη εναλλακτική πρόταση...)

Reaction score
313

Ραδιόφωνο...:126:

Reaction score
1.772

σκληρο εδω και χρονια.

Reaction score
47
Απο σκληρο 90%. Ακουω και cd και καμμια φορα. Oταν εχω επισκεψεις μπορει να μου ζητησουν να ακουσουμε κανα δισκο. Βαριεστημενος βγαζω το καλυμα απο τη βελονα κα ανοιγω το phono stage...

Reaction score
4

το 80% των ακροασεων μου το κανω στο αυτοκινητο... με ενα cd/mp3 player και τα ηχεια της μαμας, μια χαρα παιζει, αλλα οχι hi-fi/end, δε με πειραζει ομως

εκει κατα βασει γραφω cd με mp3 οποτε ψηφισα τη δευτερη επιλογη, αν και οτι καινουρια αγορα κανω σε σιντι περναει μια βολτα απο το αμαξι πριν μπει στο ραφι

σπιτι τωρα ακουω πιο πολυ απο το συστημα, θα ελεγα ενα 60/40 cd/wdtv με φλασακι

στο πισι επανω σπανια πλεον, ισως μονο αν κανω καμια δουλιτσα εκει ή σορταρω τα αρχεια μου ή κατι τετοιο, ισως βαλω κανα κομματακι να παιζει

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Γιά μένα Το βινύλιο ήταν ο πατριάρχης της ακουστικής...Μεγαλώνοντας όμως και περνώντας από την εφηβεία στην ενηλικίωση,έχω καταλάβει πως η ΄΄Ιθάκη΄΄ είναι ο σταθμός κι όχι ο συγκεκριμένος δρόμος που θ'ακολουθήσει ο καθένας γιά να φτάσει σ'αυτόν...
Μεγαλώνοντας,νομίζω πως γίνεται ενδόμυχα ένας συμβιβασμός γιά τον προορισμό στον οποίο θέλω σίγουρα να καταλήγω κι αυτός είναι η α π ό λ α υ σ η της μουσικής που επιλέγω.Άρα δε θέλω να φανατίζομαι παρά μόνο γιά ένα πράγμα,το πώς απλά θ'απολαμβάνω τις μουσικές μου προτιμήσεις...Σκεφτόμενος τη ρήση ενός φιλοσόφου που λέει ΄΄οι έξυπνοι αλλάζουν συχνά ιδέες και προτιμήσεις,οι βλάκες ποτέ΄΄:612:
[reliops=Citizen Kane - Ending][youtube]HyJAytr1ebc[/youtube][/reliops]

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

Σχεδόν αποκλειστικά πλέον ακούω ακούω μουσική (flac) στο γραφείο από το Pc μου.

Το "σύστημα" είναι PC->ένας τελικός Rotel-> Ηχεία μόνιτορ Rogers

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.125
Members
38.535
Νεότερο μέλος