Το νέο μου παιχνίδι...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Καιρό τώρα έλεγα να πάρω ένα κλώνο του Hakkο (από τους διάφορους που κυκλοφορούν) αλλά δεν μπορούσα να αποφασίσω και το ανέβαλα..
Τελικά βρήκα το original σε καλή τιμή και είπα να μου το κάνω δώρο.

Με €52 στην πόρτα μου, μαζί με 10 extra μύτες διαφόρων τύπων και με ταχύτατη αποστολή (31/12 το αγόρασα, σήμερα παρέλαβα από DHL).
Τα καλά του eBay.

Και δύο pics:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Για όποιον ενδιαφέρεται..
Δυστυχώς ο τύπος από τον οποίο αγόρασα ανέβασε πλέον αρκετά τις τιμές (διπλά λεφτά για την ακρίβεια!).
Υπόψην, επίσης, ότι το 936 έχει αντικατασταθεί (στις περισσότερες χώρες) με το FX-888.
Τέλος, ο καλύτερος και πιο αξιόπιστος κλώνος θεωρείται το Aoyue 936 (ναι, έχουν και ελληνικό site!).

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.719
Απάντηση: Το νέο μου παιχνίδι...

Ναι ρε συ Κου-Φου, αλλά άντε να με ρωτήσει κάποιος, τί κολλητήρι έχω. Τί θα του πω; Α-ο-υ-ου-ε; (Ρε κάτι ονόματα... :114: ) Ενώ άμα έχω ένα Βέλλερ, ε, τί Βέλλερ, τί Ροκφέλερ...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.743

σωστό κι αυτό που λέει ο κου κου.

πάντως εσύ μη μασάς. με γειές και καλές κολλήσεις!

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Μια χαρά είναι το Aοyue για τα λεφτά που ζητάει ρε κορίτσια (βέβαια με τα ίδια πήρα εγώ το original, αλλά ήταν περίπτωση)..

Όσο για το Hakko θα με βγάλει χαλαρά μια 10ετία. Οι προδιαγραφές του γιαπωνέζου χτυπάνε Weller κλπ. Ψάξτε και θα δείτε. :126:

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.586
μπορεις να παρεις το ιδιο ακριβως προιον απο την tele και μην βιαστει κανεις να πει οτι επιδη ειναι tele δεν ειναι καλο ....Πραγματι τα προιοντα της tele ειναι της φτηνιας αλλα ΟΧΙ ΟΛΑ πραγμα που σημαινει οτι πρπει να εισαι απλα προσεκτικος τι αγοραζεις

CT 922 CT 923 σε δυο τυπους μυτης και ισχυος οχι ρυθμιζομενο με μολις 18 ευρω το δικο μου ( το πρωτο γιατι εχω 5 ) μπηκε στην πριζα πριν απο 6 χρονια και δεν ξαναβγηκε παραμονο για να αλλαξει μυτη περιπου μια φορα καθε εξι μηνες

Υποθετω οτι εχουμε κατα νου οτι εγω ειμαι ολη την ημερα με ενα κολλητηρι στο χερι ετσι ????

αυτα

Reaction score
0

Επειδή θέλω και εγώ ένα σταθμό, μήπως μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις κάποιο λινκ με ένα σετάκι σαν αυτό που πείρες? Ή απλά να ψάξω το μοντέλο στο eBay και σε άλλα site?

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.586
βρε παιδια ...ενα τριακ και ενα ντιμμερ μαζι με το κολλητιρι δεν ειναι σταθμος ....για να ειναι σταθμος πρεπει να ειναι θερμοστατικο το κολλητιρι σε οτι αφορα τους σταθμους που εχει η τελε .

Τωρα το παραπανω ειναι μαλλον θερμοστατικο ενω της τελε δεν ειναι ...παντως εχει υψηλης ποιοτητας κεραμικη αντισταση και μυτη ακομα πιο καλης ποιοτητας

Reaction score
467

Eω παιδια πηρα αυτον... http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=18263
Με εχει καλυψει απολυτα!...ζεσταινει τακα τακα,αμα το ξεχασεις κατεαβζει θερμοκρασια αυτοματα, ξαναζεσταινει γρηγορα μολις πιασεις το κολητηρι και εχει αρκετα καλες μυτες και φτηνες θα λεγα..εχει και ανταλακτικο κολητηρι αμα χρειαστεις..Πολυ καλη επιλογη..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.563
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος