Το νέο μου hi fi , ειναι σωστα στημενο?

Reaction score
2.374
Με 2πλά γουφερ ειναι . Το rel σειρα S ρελάκι?
Ναι, RELακι ειναι. Οπως "ακι" ειναι και οποιοδηποτε subακι εχει διαμετρο κατω απο 12" και παιζει σε χωρο μεγαλυτερο απο 15τμ.
Και μην βιαστεις να πεις οτι ο χωρος σου ειναι 15τμ. Δεν ειναι, ειναι 29. και θελει κανονικα 2 S850 αλλα ΟΚ, και με δυο S550 θα ειναι μια χαρα.
1 εχω τωρα, να το βαλω δίπλα μου?
Διπλα σου αλλα στην ιδια αποσταση με τα mains δεν ειναι καθολου κακη ιδεα. Η αλλη καλυτερη θεση ειναι ακριβως στο μεσον, κατω απο το παραθυρο.

Reaction score
2.374
Εχω πετυχει αλλα νηματα οπ
Θα παρω κ 2ο αργότερα, ο αντιπροσωπος μου ελεγε ν παρω 2 Τ9
Καλυτερα θα ηταν 2 Τ9Χ παρα ενα S550. Απο καποιο επιπεδο και πανω, τα δυο sub ειναι παντα καλυτερα απο το ενα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.201
Παλι δεν καταλαβα ποια ηχεια εχεις.

Για τον ενιχυτη ρωτησα μονο και μονο επειδη ειδα οτι εχεις εκεινον τον Accuphase που ειχες αγορασει και επιπλεον και τον λαμπατο.
Πόσο... νεανίας πρέπει να είσαι για να μην έχεις υπ'όψιν τα παραδοσιακά μοντέλα του Tommy Horning με τα μινιμαλιστικά κρος που είχαν ΄΄γαλουχήσει΄΄ τόσους και τόσους σινγκλεντάκηδες... Σε λίγο θα μας πεις ότι δεν ξέρεις και τον... Μ.Φ. με τις εκθεσιακές παρουσίες που άφηναν εποχή...
1 εχω τωρα, να το βαλω δίπλα μου?
Κατά προτίμηση πάνω στη μεσοκάθετο του διαστήματος που ενώνει τα δύο main ηχεία, πάντως όχι μονόπαντη τοποθέτηση. Τώρα το πόσο πλησίον στην κεντρική θέση ακρόασης θα κριθεί από λήψεις με μικρόφωνο καθότι η ανάγκη αντιστάθμισης ως προς μη εφηρμοσμένα delay δεν έχει προτεραιότητα σε σχέση με τον τρόπο που θα συζεύγνυνται τα main με το sub προς ιδιορρυθμούς του δωματίου και με στόχο την ομαλότερη δυνατή απόκριση για το σύνολο.

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.908
Σε λίγο θα μας πεις ότι δεν ξέρεις και τον... Μ.Φ. με τις εκθεσιακές παρουσίες που άφηναν εποχή...
Καλά και να μην τον ξέρει, δεν χάνει και κάτι σημαντικό...

Reaction score
2.374
Πόσο... νεανίας πρέπει να είσαι για να μην έχεις υπ'όψιν τα παραδοσιακά μοντέλα του Tommy Horning που είχαν ΄΄γαλουχήσει΄΄ τόσους και τόσους σινγκλεντάκηδες... Σε λίγο θα μας πεις ότι δεν ξέρεις και τον... Μ.Φ. με τις εκθεσιακές παρουσίες που άφηναν εποχή...
Το πιθανοτερο ειναι οτι τα εν λογω ηχεια εμφανιστηκαν καπου μεταξυ 2000 και 2010 οπου ειχα κοψει τις επαφες με το χομπι λογω οικογενειακων και επαγγελματικων υποχρεωσεων. Ουτε ο Μ.Φ. μου λεει κατι αυτη τη στιγμη (αν και πιθανον να τον θυμηθω αν μαθω ολοκληρο το ονομα η σκαλισω βαθεια τη μνημη μου)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.201
Καλά και να μην τον ξέρει, δεν χάνει και κάτι σημαντικό...
Εξαρτάται πόσο σημαντικό θα ήταν να έχουμε υπ'όψιν ηγεμονικές φιγούρες της εγχώριας αγοράς και όσα χαϊενδικά ΄΄ήθη κι έθιμα΄΄ αντιπροσώπευαν... Ο συνδυασμός πάντως Horning με Lamm ενισχυτικά μπορεί να μην ήταν για thrash metal αλλά από λυρισμό ήξερε...
Το πιθανοτερο ειναι οτι τα εν λογω ηχεια εμφανιστηκαν καπου μεταξυ 2000 και 2010 οπου ειχα κοψει τις επαφες με το χομπι λογω οικογενειακων και επαγγελματικων υποχρεωσεων. Ουτε ο Μ.Φ. μου λεει κατι αυτη τη στιγμη (αν και πιθανον να τον θυμηθω αν μαθω ολοκληρο το ονομα η σκαλισω βαθεια τη μνημη μου)
Τη...μύτη μόνο μη σκαλίζεις είτε βαθιά είτε ρηχά και όλα καλά πηγαίνουν.:)

Reaction score
2.374
Μπα, επεσε στο διαστημα που ειχα κοψει επαφες με το σπορ (τουλαχιστον σε επιπεδο εκτενους ενασχολησης με επισκεψεις σε εκθεσεις κτλ)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.804
Members
38.612
Νεότερο μέλος
conticucci