Το ονομα αυτου dreamer

Reaction score
6
Έχω αναφερθεί ηδη με αφορμή την ψηφοφορία που έχει  διεξαχθεί ,για το συμβάν που μου προέκυψε απο μια απλή πώληση κινητού τηλεφώνου.
Συγκεκριμένα πριν δυο βδομάδες περίπου έβαλα μια αγγελία στην κατηγορία "BAZAAR - Αγγελίες" ωστε να πουλήσω το μολις 10 μηνων  κινητο μου τηλέφωνο καθως ειχα αγοράσει ηδη άλλη συσκευή.
http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=3900
Αμέσως πηρα ενα pm απο καποιο μελος που υπόγραφε με το ονομα dreamer ,και που μου δήλωσε το ενδιαφέρον του. Σύντομα λοιπόν τα είπαμε και τηλεφωνικά ,συνεννοηθήκαμε για τον τρόπο αποστολής και μετά από δυο το σύνολο τηλεφωνικές συνομιλίες του το στέλνω.
Το πακέτο θα πήγαινε στην Αθηνά και συγκεκριμένα στην οδό Φυλής όπου και διαμένει ο Κύριος κατα τα αλλα Γεώργιος Πιτροπακις.
Περασαν τρεις μερες χωρις να εχω την επιβεβαιώσει οτι το πακετο μου εχει παραληφθεί απο τον Κυριο Πιτροπακι που ψευδως μου δήλωνε με pm πως μεχρι και εκείνη την στιγμη δεν εχει παραλάβει τιποτα.
Περνα μια εβδομάδα χωρις κανενα νεο οσπου αναγκάζομαι να του τηλεφωνήσω.
Και εκει έρχεται η απολυτη ξεφτίλα. Γνωρίζοντας τον αριθμο του τηλεφώνου μου απόφευγε να απαντηση και κρυβόταν. Αληθεια ποσο αξιοπρεπής πρεπει να εισαι για να κανεις αυτο το γκομενιλικη.
Ξερετε τι με εκνεύρισε πιο πολυ. Δεν ειναι μονο τα 20 περιπου ευρω που χρεωθηκα αδικα ,δεν ειναι που εχασα την ωρα μου ολο αυτο τον καιρο ,επισης αδικα.
Ειναι η η κοροϊδία.
Άνθρωποι ειμαστε και θα καταλάβαινα απολυτα το ενδεχόμενο να αλλάξει κάποιος γνωμη και να μην θελει να αγοράσει κατι για το οποιο ειχε εκφράσει στην αρχη ενδιαφερον. Αλλωστε αυτο θα μπορουσε να συμβει στον καθενα.
"Κυριε' Πιτροπακι θα μπορουσατε να με παίρνατε στο τηλεφωνο και να μου λεγατε απλα "φιλε μου συγνωμη αλλαξα γνωμη δεν θα παρω αυτο που μου εχεις στειλει συγνωμη για την ταλαιπωρία και την αναστάτωση".
Αλλα οπως προειπα το γκομενιλικη για μερικους ειναι επιστημη.
Λυπαμαι πολυ .
Φιλοι μου κρατηστε το ονομα του "Κυριου" αυτου. Γιατι βεβαια μπορει να μην μας ξαναενοχλήσει με το ονομα Dreamer αλλα υπαρχουν πολλες παραλλαγές τέτοιων ονομάτων (Dreamer ,dramer, dumer)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τουτη δω ειναι μια σοβαρη καταγγελια προερχομενη μαλιστα απο εναν συντονιστη του AVSite.
Ισως ειμαι ρομαντικος αλλα εαν δεν υπαρχει μεταξυ μας αλληλεγγυη τοτε ποιος ο λογος υπαρξης ενος τετοιου site?

Θα παρακαλουσα πολυ τον Γενικο Διαχειριστη να προχωρησει στις απαραιτητες ενεργειες σχετικα με το συγκεκριμενο μελος ΑΦΟΥ ομως ακουσουμε και την δικη του πλευρα η ΑΦΟΥ απολογηθει στον Ανδρεα.
Στο κατω κατω ολοι αξιζουν μια δευτερη ευκαιρια.

Εαν τιποτα απο τα παραπανω δεν γινει νομιζω πως θα πρεπει να ικανοποιησουμε την δικαιολογημενη-σε αυτο το σημειο- οργη του συναδερφου μας και να προχωρησουμε σε διαγραφη.

Reaction score
49
Αφού δεν είχε τα κότσια να ζητήσει μια συγνώμη επί προσωπικού από τον Αντρέα (έστω και μέσω τηλεφώνου....) δεν πιστεύω ότι θα το κάνει τώρα δημόσια.........
Κρίμα που εμφανίζονται τέτοιες περιπτώσεις...........
Ο καθένας βέβαια λειτουργεί με κάποιες αρχές.
Και κάποιοι δεν έχουν (ή απλά είναι κατωτάτου επιπέδου........)
Και μη χειρότερα! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Θα περιμένουμε λοιπόν την απάντηση του μέλους dreamer μερικές ημέρες. Ήδη του έχω στείλει και pm.

Αν δεν γίνει τίποτα θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.

Θα ήθελα πάντως το παράδειγμα του Cinemusic να το ακουλουθούν στο μέλον όλοι. Και αν δεν θέλουν να καταγγέλουν περιστατικά δημόσια, τουλάχιστον ας επικοινωνούν μαζί μου προσωπικά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988