Το πρώτο Ελληνικό Dual-disc!!!

Reaction score
0
Το νέο album της Βίσση σε διπλό Dual Disc !

Διρθώστε με αν κάνω λάθος αλλά δεν νομίζω να έχει κυκλοφορήσει Ελληνικό album σε αυτό το format.

Και για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι το Dualdisc, πρόκειται για δισκάκι διπλής όψεως, με την μια πλευρά CD και την άλλη DVD.

Περιέχει όλα τα τραγούδια και σε 5.1 Dolby Digital !!

Δεν τρελαίνομαι για τη Βίσση αλλά από περιέργεια και μόνο για τη μίξη και τη παραγωγή θα το χτυπήσω !

Είναι και συλλεκτικό! :mrgreen:

Reaction score
1
Είναι σίγουρα συλλεκτικό,αφού είναι το πρώτο cd της Βίσση στο οποίο πλέον είναι εμφανέστατα τα συμπτώματα παλιμπαιδισμού της καλλιτέχνιδος.

Κρίμα...

Reaction score
23
Εχω την εντύπωση πως αυτό το Dual Nylon είναι Dual Silicone! :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Όποιος είδε το ..."ατύχημα" με το στράπλες της Αννας στην Μύκονο από το ALTER , θα συμφωνησει με τον Γιώργο ότι είναι σίγουρα Dual Silicone!! :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
28
Γιώργο ασε......
έχω κάνει την επεξεργασία αλλά παρ' όλο που
με αναφέρει, το CD δεν πρόκειται να το αποκτήσω :wink:

Reaction score
7
Η εμφανίσεις μου στα απανταχού δισκάδικα είναι σπάνιες και μόνο για άλμπουμ με αξία.Αν συνεχίσουν όμως να βγαίνουν τέτοια πράγματα θα γίνουν σπανιότερες...

Reaction score
5
Δύσκολο πράμα το 5.1 mix...είναι δεκαετίες από τότε που είναι διαθέσιμο, αλλά οι δουλειές (ταινίες, albums) που πραγματικά αξίζουν σε 5.1 είναι μετρημένες στα δάκτυλα...

Reaction score
28
Sorry για την αργοπορία....
επεξεργασία εικόνας εννοώ παιδιά οχι ήχου....

lifting τρελό!!!

όσο για την ποιότητα της παραγωγής είναι καλή
αλλά τι να το κάνεις???

Reaction score
5
Ποιός έκανε την 5.1 mix ξέρουμε; Για να αποδώσουμε τα εύσημα αν είναι της προκοπής δηλαδής... :mrgreen: :twisted:

Reaction score
19
Προσοχή όμως με τα dual disk γιατί αν δεν απατώμαι έχουν ελαφρώς αυξημένο πάχος και βάρος σε σχέση με τις προδιαγραφές του CD και κάπου πήρε το μάτι μου ότι μπορεί να βλάψουν ευαίσθητα players! Θα μου πείτε ποιος έχει σήμερα καθαρόαιμο cd player για να έχει πρόβλημα :mrgreen:
(α! στο αυτοκίνητο!)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll