Το σήριαλ Alan Wake!!!

Μηνύματα
10.188
Reaction score
62
Συνεχίζεται το μυστήριο γύρω από το Alan Wake μιας και, παρά τις έντονες πιέσεις που δέχθηκε, η Remedy και συγκεκριμένα ο υπεύθυνος ανάπτυξης Oskari Häkkinen δεν είπε το παραμικρό. Κατά γράμμα οι φράσεις του ήταν: "Δεν μπορώ να σας πω τίποτα αυτή τη στιγμή για το Alan Wake, ούτε και για την πρόοδο που έχουμε κάνει", αφήνοντας τους πάντες με μια έκφραση απορίας. Επιθυμία της ίδιας της Microsoft είναι το συγκεκριμένο project να αναπτυχθεί κάτω από άκρα μυστικότητα, χωρίς να δίνονται στον Τύπο τροφή για σχόλια. Αργότερα, ο Hakkinen ανέφερε πως -κατά ένα τρόπο- η νέα αυτή δημιουργία έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τη σειρά Silent Hill, κάτι που συνεπάγεται πως τα δυνατά της σημεία θα είναι η ατμόσφαιρα, το σενάριο αλλά και οι γρίφοι. Το Alan Wake, που είναι μια αποκλειστικότητα των Xbox 360 και PC και αναπτύσσεται από τη Remedy, ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2005 και από τότε ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη μέχρι σήμερα πορεία του.
 

Μηνύματα
3.143
Reaction score
0
Απάντηση: Το σήριαλ Alan Wake!!!

Και ενώ το Alan Wake πάει από αναβολή σε αναβολή, το Max Payne 3 ανακοινώθηκε ότι ετοιμάζεται από την Rockstar Vancouver.

Θα προτιμούσα να το κάνει η Remedy, όπως όλοι νομίζω. Μακάρι η αναμονή για το Alan Wake να αξίζει τουλάχιστον.
 

Μηνύματα
10.188
Reaction score
62
Απάντηση: Το σήριαλ Alan Wake!!!

Με μία live παρουσίαση αποφάσισε να μας χαρίσει πληροφορίες για τον αποκλειστικό του Xbox 360 τίτλο της, η Remedy, με τον σεναριογράφο της εταιρίας Sam Lake, να ανεβαίνει στη σκηνή για να μας συστήσει έναν “καλό του φίλο”, ο οποίος τυγχάνει να είναι και “συγγραφέας επιτυχημένων βιβλίων”. Μια αφήγηση με τη φωνή του πρωταγωνιστή (Alan Wake), μας ενημέρωνε ότι η σύζυγος του αγνοείται. Ελεγχόμενος ζωντανά από τους ανθρώπους της Remedy, o Alan περιπλανιόταν σε μία σκοτεινή δασική έκταση, με έναν φακό προσαρμοσμένο στο όπλο του. Ολόκληρη η παρουσίαση κατέστησε σαφές πως η χρήση πηγών φωτός παίζει σημαντικότατο ρόλο στο gameplay του παιχνιδιού.
Είδαμε τον Alan να χρησιμοποιεί φακούς, να ανάβει προβολείς και φώτα ενεργοποιώντας γεννήτριες και να παίρνει τη κατοχή του όπλα φωτοβολίδων. Από όσα είδαμε, διαπιστώνουμε πως το gameplay θυμίζει αρκετά το ύφος των Silent Hill, συνδυασμένο με το σύστημα κίνησης του Resident Evil 4, που αποτελεί πλέον “ευαγγέλιο” για τις άλλες ομάδες ανάπτυξης. Αμέσως μετά το τμήμα με το προβολέα, ο Alan ανεβαίνει σε ένα τελεφερίκ, το οποίο συντρίβεται θεαματικά, μα το κερασάκι στην -οπτική- τούρτα ολοκληρώνε η χρήση της φωτοβολίδας. Εδώ να αναφέρουμε πως τα εφέ φωτισμού αφήνουν τον θεατή με ανοιχτό το στόμα. Αινιγματικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το τέλος, καθώς η ζωή του Alan φαίνεται να απειλείται από μία μεγάλη μπουλντόζα που ουσιαστικά “ξεσκίζει” το οίκημα που κρύβεται ο ήρωας μας από το έδαφος, σπρώχνοντας το προς έναν γκρεμό. Μήπως θα έχουμε να κάνουμε με κάποιο θεαματικό Quicktime Event; Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής, μιας και το demo μας αφήνει γεμάτους ερωτήματα και ανυπομονησία, να περιμένουμε τη συνέχεια του…


www.gameover.gr
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.653
Μηνύματα
2.870.266
Members
37.934
Νεότερο μέλος
daemon76
Top