Το 1o WEBINAR της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ είναι γεγονός!

Μηνύματα
213
Reaction score
84
Mια νέα σειρά από επιμορφωτικά webinars για τους τεχνικούς και επαγγελματίες της αγοράς συστημάτων τηλεόρασης, ετοιμάζει το περιοδικό ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, που θα μεταδίδονται σε live streaming και θα τα παρακολουθείτε όλοι εσείς απευθείας από την οθόνη του υπολογιστή σας.
Το πρώτο από αυτά θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου στη 16:00, με θέμα «Οι νέες τάσεις στη Ψηφιακή Τηλεόραση».
Στο διαδικτυακό αυτό συνέδριο, που θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες, θα συμμετέχουν οι εταιρίες ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, LEMCO & DIGITAL INNOVΑTIONS.
Ταυτόχρονα κατά την διάρκεια των συνεδρίων θα γίνουν παρεμβάσεις από τεχνικούς εγκαταστάτες της αγοράς.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_ZttlOwWTR0uGm_6pB-ZQoA

Τι θα δείτε;
Το περιβάλλον εργασίας στο χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης αλλάζει ραγδαία. Νέες τεχνολογίες και νέα υλικά έχουν μπει στο χώρο, όπως η IPTV, οι οπτικές ίνες, τα android boxes, κτλ.
Η αγορά της τηλεόρασης αλλάζει και από την γραμμική TV, περνάμε στην διαδικτυακή TV και από το ομοαξονικό καλώδια σε άλλα μέσα καλωδίωσης, που υποστηρίζουν μεγαλύτερες ταχύτητες.
Στην προσπάθεια μας να κρατήσουμε ενήμερο το τεχνικό κοινό μας για το τι μέλλει γενέσθαι, καλέσαμε μία εταιρία από κάθε τομέα της αγοράς των συστημάτων τηλεόρασης, οι οποίες θα μας ενημερώσουν πώς αντιμετωπίζουν τις νέες τεχνολογίες.
Τι προϊόντα διατίθενται στο χώρο του IPTV; Για ποιο λόγο ένας τεχνικός να επιλέξει ένα IPTV Headend, αντί ενός παραδοσιακού RF Headend? Υπάρχει ζήτηση στην ξενοδοχειακή αγορά για IPTV Headends? Ποιο το μεγάλο πλεονέκτημα των οπτικών ινών στα ξενοδοχεία έναντι του ομοαξονικού καλωδίου; Τι υπηρεσίες προσφέρονται στα δωμάτια, εκτός από τηλεοπτικά προγράμματα; Είναι κοστοβόρα μια εγκατάσταση οπτικής ίνας; Υπάρχει ζήτηση για οικιακό IPTV; Θα παραδώσουν την θέση τους σταδιακά στους routers, οι δορυφορικές και οι επίγειες κεραίες; Υπάρχουν επαρκείς γραμμές internet στην χώρα για να γίνει κάτι τέτοιο?
Μη χάσετε το 1o WEBINAR της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, για να αποκτήσετε τις σωστές απαντήσεις σε όλα τα καίρια ζητήματα που αφορούν τον κλάδο μας!


Πώς μπορώ να το παρακολουθήσω
Η παρακολούθηση των webinars της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ είναι δωρεάν και το μόνο που χρειάζεται για να το παρακολουθήσετε, είναι να κάνετε την εγγραφή σας μέσω του email σας. Είναι σημαντικό να καταγράψετε σωστά το email κατά την εγγραφή σας, καθώς σε αυτό θα σας σταλεί η πρόσκληση συμμετοχή σας*.
Για να παρακολουθήσετε το webinars της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, θα πρέπει να έχετε συμβατό εξοπλισμό. Συγκεκριμένα θα πρέπει να διαθέτετε τα παρακάτω:
  • Ηλεκτρονικό Υπολογιστή, Laptop ή Smartphone
  • Οθόνη, Πληκτρολόγιο, Ποντίκι
  • Web Camera, Ηχεία, Μικρόφωνο
  • Ελάχιστη σύνδεση internet στα 4Μbps
Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε κάποιο μέρος από τον παραπάνω εξοπλισμό, ενδέχεται να μην μπορείτε να το παρακολουθήσετε ή να μειωθεί σε σημαντικό βαθμό η εμπειρία παρακολούθησής τους.
Για να παρακολουθήσετε ένα webinar, θα πρέπει να επισκέπτεστε κάθε φορά το σχετικό link, το οποίο είτε θα το βρείτε στα site των περιοδικών μας, www.digitaltvinfo.gr, www.securityreport.gr, www.nowmag.gr, είτε στο ενημερωτικό newsletter των περιοδικών της LIBRA PRESS.
Ταυτόχρονα θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση και από τις σελίδες μας στο Facebook και στο YouTube, αλλά όσοι επιλέξετε αυτήν την λύση παρακολούθησης, θα χάσετε τις διαδραστικές δυνατότητες της πλατφόρμας και η όλη εμπειρία σας θα περιοριστεί σε απλή παθητική παρακολούθηση.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_ZttlOwWTR0uGm_6pB-ZQoA

*Όροι χρήσης
ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ GDPR
Η Libra Press σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και τα χρησιμοποιεί με σκοπό την ενημέρωσή σας με ειδήσεις, νέα προϊόντα, προσφορές και αποκλειστικά τεστ, που καλύπτουν τον χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης και των συστημάτων ασφαλείας.
H Libra Press δεν πρόκειται ποτέ να διαθέσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς.
Η εγγραφή σας στα webinars αφορά αποκλειστικά και μόνο στη λήψη των ηλεκτρονικών μας ενημερώσεων.
Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη, ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να μας ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων από τη λίστα.
Για την εγγραφή στα webinars, δεν χρειάζεται κανένα άλλο προσωπικό στοιχείο εκτός από το e-mail σας.
Η επιβεβαίωση αποτελεί τυπική διαδικασία ασφάλειας των προσωπικών σας Δεδομένων σύμφωνα με το νέο Κανονισμό 2016/679 ΕΕ - GDPR.
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.316
Μηνύματα
2.858.291
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top