Το AV-Site τώρα και πάλι στα Ελληνικά

Reaction score
0
Μετά από αρκετή δουλειά (που ακόμα δεν έχει 100% τελειώσει...κύρια σε ότι αφορά τα θέματα των σελίδων διαχείρισης) μπορείτε πλέον να επιλέξετε σαν γλώσσα του site την ελληνική.
Είναι πολύ πιθανό να βρείτε ορισμένες χαζές μεταφράσεις ή ακόμα και ορθογραφικά λάθη οπότε ενημερώστε με.
Για αρχή πως θα λέγατε να καλούμε το Shoutbox. Το έχω βάλει χιουμοριστικά "Το κουτί των Κραυγών" αλλά μάλλον είναι τραβηγμένο.
Αναμένω σχόλια και παρατηρήσεις.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Επειδη γνωριζω τι δουλεια τραβηξε ο Τασος για την μεταφραση νομιζω πως του αξιζουν συγχαρητηρια απο ολους μας.

Αλλα "το κουτι των κραυγων"?Αυτο μαλλον προς τα αποδυτηρια των λιμανιωτων την Κυριακη το βραδυ μου φερνει... :lol: :lol:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Μπορούμε να το πούμε "εξομολογητή"!Χεχε!
Πάντως μέχρι να σκεφτούμε κάτι καλό, ας το αφήσουμε shoutbox καλύτερα..Αυτό το "κουτί των κραυγών" παραπεμπει περισσότερο σε θρίλερ!!Μπρρρρρρρρρ........

Reaction score
49
Τάσο συγχαρητήρια!! Πολύ καλή δουλειά..............Όπως πάντα! :wink:

Το ShoutBox τι θα λέγατε να το ονομάσουμε......."Σκέφτομαι φωναχτά!!"?

Reaction score
0
Για να αλλάξετε την γλώσσα στην οποία βλέπετε το site επιλέγετε από την κορυφή της σελίδας το Πίνακα Ελέγχου Χρήστη (User CP) και κατόπιν στην σελίδα που εμφανίζεται πατάτε πάνω στο Profile Settings (Προφιλ Χρήστη)
Από την σελίδα που εμφανίζεται στα αριστερά βρίσκεται το lannguage και το αλλάζετε σε Greek.
Αυτό είναι όλο.

Reaction score
5
Όσοι χρησιμοποιείτε τον Mozilla δεν φαίνετε η επιλογή ελληνικά μπορείτε μόνο από τον Internet Explorer.

Reaction score
5
Hello!! Μόλις ανακάλυψα γιατί δεν δούλευε το site σωστά και στα δύο pc μου!

Διερωτόμουν και εγώ γιατί δεν ενοχλούσε κανένα άλλο το συνεχές refresh με τον internet explorer! ο ένοχος ονομάζεται MSN Toolbar πρόγραμμα για να σταματά τα Pop up windows! :lol: :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88