Το Brothers In Arms επανακυκλοφορεί και ενδιαφέρει πολλούς.....

Reaction score
23
To κλασικό άλμπουμ των Dire Straits 'Brothers In Arms' πρόκειται να επανακυκλοφορήσει, με την ευκαιρία των εικοστών του γενεθλίων.(πως πέρασαν 20 χρόνια!!)

Το 'Brothers In Arms' ήταν μία από τις πρώτες (συνολικά) ψηφιακές κυκλοφορίες (DDD) και τότε μάλιστα αποτελούσε benchmark για τεστάρισμα cd players.

Η νέα έκδοση θα αποτελείται από ένα διπλής όψεως CD με την αυθεντική ηχογράφηση στη μία πλευρά και μία DVD-A 5.1 Surround Sound version στην άλλη!!

Καθόλου άσχημα.....θα το πάρουμε και αυτό!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Θα είναι σίγουρα μια από τις επόμενες αγορές μου. Αν και τα αρχικά master δεν είναι σε υψηλή ανάλυση, η μεταφορά σε format υψηλής ανάλυσης λένε ότι έχει κάνει θαύματα στο πρωτότυπο και το πολυκάναλο mixing είναι πολύ καλό.
Για να δούμε :roll:

Reaction score
14
Δεν χρειάζεται να σας πω, ότι είναι από τα αγαπημένα μου αλμπουμ. Φυσικά κατέχει περίοπτη θέση στη μικρή δισκοθήκη μου.

Reaction score
164
Στο Hi-tech έγραφε εκπληκτικά σχόλια για την SACD έκδοση, και μάλιστα είναι ένας από τους λόγους που ψάχνω DVD player που να παίζει SACD.
Η DVD-A έκδοση έχει διαφορές από την SACD, όσο αφορά τουλάχιστον τη μεταφορά σε 5.1 περιβάλλον;

Reaction score
51
...Η νέα έκδοση θα αποτελείται από ένα διπλής όψεως CD με την αυθεντική ηχογράφηση στη μία πλευρά και μία DVD-A 5.1 Surround Sound version στην άλλη!!
quote]

Δηλαδή θα παίζει σε κοινό Cd player???

P.S. αδιαφιλονίκητα ένα από τα καλύτερα all time classics!

Οι Dire Straits πήραν το όνομα τους από!

Την λέξη Dire=Desperate (απελπισμένος ...)
Την λέξη Straits (Στενά, στενωποί ...)

Και υπονοούσαν την οικονομική κατάσταση που ήσαν τότε τα μέλη του γκρούπ λίγο καιρό πριν γίνουν Legends!

Reaction score
7
Εγω δε θα το παρω μιας και εχω απαντα τα remastered CD τους με... μια πλευρα...

Δεν τους ακουω για την ποιοτητα της εγγραφης αλλα για τις μουσικαρες τους...

Αλλο η DVD-A έκδοση και αλλο η SACD, όσο αφορά τον τροπο εγγραφης της πληροφοριας. Προτιμω παντως το SACD (μετα το Stereo, βεβαια)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo