Το DVD Player μου δε βλέπει τα δισκάκια με avi ταινίες που έχω φτιάξει ή κολλάει

Reaction score
0
Καλησπέρα σας. Έχω ένα dvd player phillips περίπου 2 ετών - αυτή τη στιγμή δε θυμάμαι το ακριβές μοντέλο και είμαι στη δουλεια, επιφυλάσσομαι αύριο να το έχω ποστάρει. Το προβλημά μου ειναι οτι το συγκεκριμένο ντιβιντι κάποιες ταινείες που έχω κάψει σε δισκάκια σε μορφή avi δε τις παιζει καθόλου, ενώ κάποιες άλλες, ενώ τις παίζει σε τυχαία στιγμή κατα τη διάρκεια του playback σταματάει και πηδάει στο επόμενο αρχείο. Για το πρώτο πρόβλημα έχω την εντύπωση οτι φταιει η κωδικοποίηση του avi για τις συγκεκριμένες ταινίες, οπότε και το dvd προφανώς δεν εχει τον κατάλληλο αποκωδικοποιητή. Πρόκειται για ταινίες τα αρχεία των οποίων ειναι μεγάλου μεγέθους (άνω των 2 γιγα). Στον υπολογιστη μου εννοειται οτι παίζουν (με τον ffdshow μάλλον καποιος ειναι πλήρως καλυμενος). Αυτό το πρόβλημα πες οτι λύνεται αφου μπορω να κατεβασω καποιο αλλο φορματ της ταινιας (DVDRip πχ) και να τη δω τελικά, αλλα το δεύτερο προβλημα δεν ξέρω καν τι ειναι. Αν πω να αγοράσω καποιο καινουριο dvd player πως θα μπορω να ειμαι σίγουρος οτι θα αντιμετωπίζει αυτα τα 2 προβλήματα χωρίς να μπορώ να το δοκιμάσω με τα συγκεκριμένα δισκάκια; Τι άλλο μου προτείνετε;

Reaction score
1.458
Απάντηση: Το DVD Player μου δε βλέπει τα δισκάκια με avi ταινίες που έχω φτιάξει ή κο

Λύσεις υπάρχουν πολλές.Καλύτερα να αγοράσεις κάποιο media player για να παίζεις avi.Πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις?

Reaction score
0
μέχρι 100 ευρώ.
Τα media players ειναι hardware devices που συνδέονται στην τηλεόραση; και με τους codecs που χρειαζεται κάθε ταινία τι γίνεται; μπορεις να τους αναβαθμίσεις;

Reaction score
1.458
Απάντηση: Το DVD Player μου δε βλέπει τα δισκάκια με avi ταινίες που έχω φτιάξει ή κο

Στα 112 ευρώ βρίσκεις το WDTV Live που παίζει σχεδόν τα πάντα!
Είτε κατευθείαν μέσω δικτύου τα αρχεία που θα μοιράζεις από τον υπολογιστή σου,είτε θα του συνδέσεις έναν εξωτερικό usb σκληρό δίσκο που θα τον γεμίσεις ταινίες.Θα γλυτώσεις έτσι και από το να γράφεις συνέχεια δισκάκια.Διάβασε εδώ στο φόρουμ το νήμα για τον WDTV και θα σου λυθούν οι απορίες σου.Οτι θέλεις ρωτάς πάλι.
Αν πας μέχρι 150-160 ευρώ τότε υπάρχουν κι άλλες πολλές και αξιόλογες λύσεις για media player

Reaction score
10
Τα DVD players δεν μπορουν να διαβασουν ολες τις αναλυσεις.
Πανε μεχρι 720 χ 300 και κατι.
Αν λοιπον κατεβαζεις bluray rip 720p σε avi, δεν μπορει να τις διαβασει.
Να κατεβαζεις την εκδοση στα 480p, που δεν εχει κανενα προβλημα καθως επισης πολυ καλη εικονα για τις δυνατοτητες του player.
Οι ταινιες αυτες πανε μεχρι 2,2 γιγα περιπου.
Μερικα player δεν αντεχουν ταινιες πανω απο 2 γιγα.
Κοιταξε το.

Reaction score
1.458

Πολύ σωστά τα λέει ο Αποστόλης.Γράψε μας ωστόσο και το μοντέλο του dvd player που έχεις,μήπως το έχει κάποιο άλλο μέλος και μπορεί να σε βοηθήσει.

Reaction score
0
To thread για το ΗDTV ειναι καταπληκτικό!! Αυτή ειναι η δύναμη των φορουμ!!!
δεν το εχω διαβασει ακομα όλο, αλλα θελω να ευχαριστησω και τον oppohellas γιατί το υποψιαζόμουν οτι to dvd μου δεν υποστηριζει υψηλά φορματς απλώς δεν ήμουν σίγουρος. Μια ερώτηση για το WDTV που έχω είναι αν μια ταινία π.χ. το : Up.2009.720p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON.divx
που δεν την παίζει το dvd μου θα την παίζει το media player? Κι αν ναι, υπάρχει περίπτωση μετά να μην την παίζει η αναλογική μου τιβι (7ετίας phillips, ειμαι πολυ ευχαριστημένος και δεν θα την αλλάξω χωρίς λόγο).
Οσο για τη μαρκα του dvd επιφυλάσσομαι γιατί χτες το βράδυ ήμουν τοσο κομματια που ξεχασα να το δω. Έχω και 2 μπομπιρες (3 ετων και 5 μηνων) που με περιμενουν κάθε απογευμα μετά τη δουλεια οποτε ζητάω την κατανοησή σας :)

Reaction score
0
Επίσης κάτι αλλο....
Το dvd που έχω δεν υποστήριζε ελλ υποτ οποτε χτησιμοποιούσα το aviadxsubs για ενσωμάτωση και τους έβλεπα μια χαρά. Το κακό ειναι οτι σε καποιο άλλο dvd player που δοκιμασα τους ενσωματωμένους δεν τους έβλεπε. To WDTV βλέπει ενσωματωμένους?
Γιατί αλλιώς τζάμπα τα δισκάκια. Θα πρέπει καθε εργο που θελω να δω και το εχω σε δισκακι , να το περνάω στο usb και να βαζω τους υποτιτλους μαζι με το avi που τους έχω σε ξεχωριστό φακελο για αποφυγή conflict, οπως με ειχαν συμβουλεψει

Reaction score
0
Συγνώμη, και κατι ακόμα
Ανοιγω ενα srt με notepad και δε βλέπω κάπου ρύθμιση για UTF-8

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.881

To WDTV βλέπει υπότιτλους ενσωματωμένους και ξεχωριστούς, σε οποιαδήποτε τηλεόραση!:126:

Reaction score
10
Τα media player ειναι ιδανικα για avi , mkv ολων των τυπων.
Εσυ αυτο που εχεις να κανεις ειναι να εχεις τη ταινια και τους υποτιτλους της στον ιδιο φακελλο και με το ιδιο ονομα, μεσα στο σκληρο....και τελος.
Η δικια μου προταση ειναι το Mede8er MED500X
κοστιζει λιγο παραπανω απο αυτα που θες να δωσεις, αλλα εχει το ατου του ενσωματωμενου σκληρου δισκου ( εξτρα ) εως 2 τερρα, της φορητοτητας γιατι ειναι μικρο και εχει θηκη που το πας παντου και τελος το κυριωτερο που εχει διαπιστωθει απο ολους και απο τα εδω μελη ειναι η σταθεροτητα του, η ευκολια στη χρηση, τα μενου και η απροβληματιστη λειτουργεια.

Η τιμη του, 150 ευρω, η φθηνοτερη στην Ευρωπη, μεχρι τελος του μηνα και εφ οσον υπαρχει ακομα στοκ.

Reaction score
0
Κατ' αρχάς συγνώμη που απαντάω και κάνω ερωτήσεις χωρίς να έχω διαβάσει ολο το thread για το WDTV, αλλα ειμαι στη δουλειά και δε προλαβαίνω....
Απο οτι κατάλαβα απο τις αρχικες σελιδες τα 2 βασικα προβλήματά του ήταν τα κολλήματα σε 1080p ανάλυση με , και το άλλο οτι δεν αναγνωρίζει τους ελληνικους υπότιτλους αν δεν ειναι ενσωματωμενοι και τα παιδια εδω περίμεναν αναβάθμιση του firmware. Οπότε, αυτά τα 2 έχουν λυθεί;
Κι επίσης, εγώ δεν έχω τίποτα σε ματροσκα γιατι δεν μπορουσα να τα δω στον υπολογιστή μου, τα έχω όλα σε avi. Κατι που δεν έχω καταλαβει μεχρι στιγμης και θα ήθελα καποιον να μου το ξεκαθαρίσει, ειναι αν το WDTV παίζει avi με ενσωματωμένους απο το aviadxsubs υποτιτλους.
Τέλος ανέφερα αρχικα οτι ο προυπολογισμός ειναι 100-120, τα 159 ειναι πολυ πανω απο αυτον, επίσης δεν θελω σκληρό μεσα στον Player.
Και μη ξεχάσω, το θέλω μόνο για ταινιες στην τηλεοραση, ουτε ιντερνετ ουτε τορρεντ ουτε τιποτα.

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Το DVD Player μου δε βλέπει τα δισκάκια με avi ταινίες που έχω φτιάξει

Η δικια μου προταση ειναι το Mede8er MED500X
κοστιζει λιγο παραπανω απο αυτα που θες να δωσεις, αλλα εχει το ατου του ενσωματωμενου σκληρου δισκου ( εξτρα ) εως 2 τερρα, της φορητοτητας γιατι ειναι μικρο και εχει θηκη που το πας παντου και τελος το κυριωτερο που εχει διαπιστωθει απο ολους και απο τα εδω μελη ειναι η σταθεροτητα του, η ευκολια στη χρηση, τα μενου και η απροβληματιστη λειτουργεια.

Η τιμη του, 150 ευρω, η φθηνοτερη στην Ευρωπη, μεχρι τελος του μηνα και εφ οσον υπαρχει ακομα στοκ.
Με τους ελληνικούς υπότιτλους σε .srt αρχείο τι γίνεται; Τους παίζει κανονικά; Ή δείχνει σερβοκροάτικα;

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Το DVD Player μου δε βλέπει τα δισκάκια με avi ταινίες που έχω φτιά

Με τους ελληνικούς υπότιτλους σε .srt αρχείο τι γίνεται; Τους παίζει κανονικά; Ή δείχνει σερβοκροάτικα;
Καλο θα ηταν να μη χαλαμε το θρεντ του φιλου μας, με οφ-τοπικ.
Στα γρηγορα : τα παντα ολα, διαβαζει ελληνικους χαρακτηρες, αλλαζει χρωματα, αλλαζει θεση απο πανω μεχρι κατω, αλλαζει μεγεθος.
Τα υπολοιπα μπορεις να τα διαβασεις στο θρεντ για το MED.
THX

Reaction score
0
Παιδιά χωρις παρεξηγηση, απο τη στιγμη που ξεκαθαρισα το budget μου, ειστε και οι 2 οφ τοπικ.
Για να ολοκληρώσουμε, ειμαι πολυ κοντα στο να παρω το WD TV HD 2ης γενιάς, αρκεί κάποιος να μου πει στα σίγουρα οτι
1ον: Παίζει κανονικά τους υποτιτλους που ειναι ενσωματωμενοι στην ταινια με το aviadcsubs
2oν: Αν υπάρχει το αρχείο των υποτίτλων με αυτό της ταινιας μαζί, δεν ειναι προυπόθεση να ειναι σε UTF-8
99% των ταινιών μου ειναι με ενσωματομένους υπότιτλους οπότε καταλαβαίνετε.....

Reaction score
10
Παιδιά χωρις παρεξηγηση, απο τη στιγμη που ξεκαθαρισα το budget μου, ειστε και οι 2 οφ τοπικ.
Για να ολοκληρώσουμε, ειμαι πολυ κοντα στο να παρω το WD TV HD 2ης γενιάς, αρκεί κάποιος να μου πει στα σίγουρα οτι
1ον: Παίζει κανονικά τους υποτιτλους που ειναι ενσωματωμενοι στην ταινια με το aviadcsubs
2oν: Αν υπάρχει το αρχείο των υποτίτλων με αυτό της ταινιας μαζί, δεν ειναι προυπόθεση να ειναι σε UTF-8
99% των ταινιών μου ειναι με ενσωματομένους υπότιτλους οπότε καταλαβαίνετε.....
Σε αυτο δεν νομιζω οτι κανενας μπορει να σου απαντησει.
Βρες καποιο μηχανακι σαν αυτο που θελεις να παρεις και δοκιμασε.
Αυτο οσον αφορα τις ταινιες που εχεις ηδη φιαξει.
Για τις καινουργιες που θα καταβασεις δεν υπαρχει προβλημα γιατι δε χρειαζεται να κανεις καμια επεξεργασια.

Reaction score
0
Στο Sticky: Poll: Ποιό Media Player έχετε; 88 ατομα έχουν απαντήσει οτι έχουν το WD TV HD
Δεν μπορεί! Κάποιος απο αυτούς θα έχει δοκιμάσει να παίξει ταινία με ενσωματομένους υπότιτλους. Θα το εκτιμούσα αν έκανε καποιος απο αυτούς τον κόπο να μου απαντήσει

Reaction score
0
Μια χαρά παίζει με ενσωματωμένους υπότιτλους... Αυτό μας έλειπε να μην παίζει!
Αν θέλεις να στείλεις κάποιο αρχείο για δοκιμή στείλε ένα link εδώ και θα το δοκιμάσω...

Reaction score
1.458

Προβλήματα με τους υπότιτλους δεν έχει πλέον.Επίσης δέχεται εξωτερικό usb δίσκο οπότε θα τον μεταφέρεις εύκολα στον υπολογιστή για να μεταφέρεις αρχεία.Παίζει και εξωτερικούς υπότιτλους αρκεί στο μενού να επιλέξεις cp1253 που είναι το 99% των ελληνικών υποτίτλων.
Πάντως αν μπορείς να ανέβεις στα 150 ευρώ και να πάρεις το mede8er,θα έχεις κάνει άριστη επιλογή.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas