Το Iphone και ολα τα αλλα...

Reaction score
175
Νομιζω πως ηρθε η ωρα να κανουμε μια κουβεντουλα για τις συσκευες που εχουν γινει πλεον προεκταση της παλαμης μας.Τα υπερ και κατα λιγο πριν το σπασουμε στον τοιχο. Για να σας δω λοιπον...

Reaction score
556
Απάντηση: Το Iphone και ολα τα αλλα...

Όπως το είπες... "Το iphone και όλα τα άλλα". Μια κατηγορία από μόνο του.
Έχει δυνατότητες επαγγελματικού εργαλείου, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να το χειριστεί κι ένα μικρό παιδί.
Το χρησιμοποιώ για τη δουλειά μου, και έπαψα εδώ και χρόνια να ασχολούμαι με οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο.

Μπορεί πλέον να μην έχει τόσο wow factor, καθώς υπάρχουν κι άλλες αξιόλογες συσκευές στην αγορά, αλλά την εποχή που βγήκε ήταν πολύ μπροστά. Πάλευα με τα τότε HTC να διαλέξω contacts με το πενάκι εν κινήσει και έπαιρνα λάθος τηλέφωνα, και έσκασε μύτη το iphone με το οποίο μπορούσα να απαντώ σε email εν κινήσει. Άλλη κατηγορία.

Reaction score
2.098

Δεν υπάρχουν "αλλα", παίζει μπάλα μόνο του.

Reaction score
4

Ολα καλά βρε παιδί μου, αλλά sorting των επαφών με το ονομα της εταιρείας δεν μπορούν επιτέλους να φτιάξουν γμτ γμτ....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Ας ξεκινησουμε απο τα βασικα.
Με το iphone δεχεστε κλησεις?:405:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Έχετε σωστή ώρα και ημερομηνία με το iPhone; :605:
Ξέρετε πόση ασφάλεια παρέχει στα δεδομένα σας; :204:

Reaction score
2.098

Aνδρέα όταν σε δω να καταλήγεις σε ένα τηλέφωνο (δηλαδή να το κρατήσεις πάνω από χρόνο) τότε θα με πείσεις για αυτά που λες. Αφου μεταξύ σας τα λέτε βρε, ούτε τους εαυτούς σας δεν πείθετε! :405:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Aνδρέα όταν σε δω να καταλήγεις σε ένα τηλέφωνο (δηλαδή να το κρατήσεις πάνω από χρόνο) τότε θα με πείσεις για αυτά που λες. Αφου μεταξύ σας τα λέτε βρε, ούτε τους εαυτούς σας δεν πείθετε! :405:
Το καλοκαιρι κλεινω χρονο και δεν βλεπω τον παραμικρο λογο να το αλλαξω.
Εκτος πια εαν εχει βγει κανενα super-android οποτε...:126:

Reaction score
2.098

Νομίζω αυτό είναι η καλύτερη απόδειξη ότι βρήκες τελικά αυτό που σου αρέσει, χωρίς τον ενθουσιασμό του καινούργιου. Για να δούμε λοιπόν, πλησιάζει το καλοκαιρι!

Reaction score
175

Μετα απο δυο χρονια με το iphone ειπα να μεταβω στο μελλον που ακουει στο ονομα google.
Εδω και δυο μηνες ζω με το desire αλλα νιωθω πως απο τζιπ γνωστης μαρκας Γερμανικης καταγωγης πηρα τζιπ ανατολικου μπλοκ :138: Και δεν κατηγορω το desire αλλα την htc που εν ετη 2010 εβγαλε στην αγορα συσκευη με 512mb μνημη.Τι να τις κανεις τις δωρεαν εφαρμογες (αυτο θελει πολλη κουβεντα) ρε φιλε αφου σου λεει συνεχεια να απελευθερωσεις μνημη;

Ετσι λοιπον θα ξαναπαρω iphone με την πρωτη αλλαγη.Θα σας πω και τους λογους αλλα πριν θελω κι αλλες γνωμες.

Reaction score
175

Το καλοκαιρι κλεινω χρονο και δεν βλεπω τον παραμικρο λογο να το αλλαξω.
Εκτος πια εαν εχει βγει κανενα super-android οποτε...:126:

Πλακα μας κανεις βρε Ανδρεα;Τραβηξε ενα βιντεακι 720p και ανεβασε το να παθουμε παρκινσον :142:

Reaction score
175

Πλακα μας κανεις βρε Ανδρεα;Τραβηξε ενα βιντεακι 720p και ανεβασε το να παθουμε παρκινσον :142:

Αντε βρε συ ακομα;
Μετα απο αλλαγη 4 καρτων μνημης καταλαβα οτι το προβλημα στην αναπαραγωγη βιντεο 720p (που εχεις τραβηξει με το ιδιο το desire) το παει μια εξω δυο μεσα :116:
Δηλαδη καθε 2'' κανει 1'' διακοπη.Μεγαλη αδυναμια λοιπον στον τομεα αυτο για το desire.
Και φυσικα απλα απεραδεκτο το αρχειο να ειναι 3gp!!Σε συγκριση τωρα με τα ταπεινα αρχειακια mov βιντεο που γραφει το iphone ενα θα πω :405:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Ποσες φορες την ημερα το φορτιζεις το ρημαδι?:116:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.592
αν οχι καθε 2 μερες στη χειροτερη , αντε το βραδυ...
σοβαρος λογος...

Reaction score
175

Το δε κλειδωμα των δορυφορων ειναι μια μεγαλη ιστορια.Στο iphone 3gs το 30'' μαλλον ειναι πολλα για τη δουλεια αυτη.Η δοκιμη εγινε με 8 εφαρμογες πλοηγησης.

Στο desire με μαμα ρομ 2.2.1 τα 5-6 λεπτα φανταζουν αθλος!
Το ιδιο και με μιουι 2.3

Και τα δυο δινουν σωστη και αμεση θεση.

Reaction score
175

Τη λυση μπορει να δωσει το gps status.
Το ανοιγεις κανεις reset και dowload τους δορυφορους και κλειδωνει στο τακα τακα μπαμ.Μετα ανοιγεις μια εφαρμογη πλοηγησης και ποιος σε πιανει.

Για να τα κανεις ολα αυτα ομως θελεις και συνδεση ιντερνετ.

Αν δεν εχεις ολα αυτα ρωτας ενα χρισστιανο για το δρομο που ψαχνεις και πας στην ευχη της παναγιας :116:

Reaction score
175

Το iphone με λιακαδα παει διακοπες.

Το desire με λιακαδα παει για βρουβες :135:

Αυτο τωρα εχει και τα καλα του.Μπορεις να παιξεις το παιχνιδι βρες ποιος ειναι (απο τη φωνη) :405:

Reaction score
51

Ρίχνε κι άλλα, ρίχνε κι άλλα..... :135:

Εγώ προσωπικά είμαι σχεδόν 1.5 χρόνο (παρά κάτι) με το δικό μου.
Απολύτως ξεκλείδωτο σε όλα του, ποιοτικό, μεγάλη μνήμη, μεγάλη χωρητικότητα, ωραιότατη κάμερα με πολύ καλές φωτό και άριστο video, τρομερό σερφάρισμα και πολύ καλό player (τόσο για μουσική -παίζει και flac πχ- όσο και για ταινίες -δέχεται ξεχωριστούς υπότιτλους σε .srt και παίζει νεράκι)

Από τότε που η κοινότητα των Linux-άδων το ανέλαβε επ ώμου, δηλαδή το τελευταίο 4μηνο, το κινητό απλά τα σπάει!!
Περιμένω και για υποστήριξη dual-boot σε maemo & meego στην συσκευή!!

Δεν το αλλάζω
Ένα κινητό που οφείλω να κρατήσω στα χέρια μου πάνω από 3 χρόνια!! minimum :607::615:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Το Iphone και ολα τα αλλα...

Να σας πώ το ψέμμα μου...Εγώ έχω iphone 4.Το έχω κανα 4άμηνο.
Ακόμα δέν έχω βρεί κατά.Το τηλέφωνο είναι μαγικό.Καμία σχέση με symbian και λοιπά που είχα.
Έχει ότι αηδία πρόγραμμα θές.Τώρα κατεβάζω κάτι παιχνιδάκια του SEGA για να παίζω.

Έχω κατεβάσει 2-3 προγρ ποδηλασίας που μου φτιάχνουν διαδρομές.Τί να λέμε τώρα...

Ποιότητα κατασκευής, ομιλίας, λήψης και οθόνης μαγική.Απολύτως κανένα κατά.

Φυσικά το ίδιο φαινόμενο συνεχίζεται και στα tablet.Παίξτε με το ipad και μετά με το αντίστοιχο samsung.Ε ντάξ...είναι για γέλια η σύγκριση.

Ας μήν συζητήσω για το λάπτοπ που έχω της ίδιας εταιρείας...Που ένα χρόνο που το έχω το ανεμιστηράκι τσιμουδιά δέν έχει βγάλει.Που το trackpad είναι ότι το καλύτερο έχω ακουμπήσει.

Ντάξ...επενδύστε σε i7 μπας και πάει 2 πίξελ γρηγορότερα το παιχνίδι.
Εγώ εδώ και καιρό έχω προτιμήσει να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται.

Και δυστυχώς σε αυτό υπάρχει πλέον μονοπώλιο...

p.s.Για το σήμα και τα λοιπά προβλήματα που βγαίνουν στη φόρα.Όλα τα τηλέφωνα έχουν προβλήματα.Όταν όμως σήμερα το θέμα είναι "το iphone και όλα τα άλλα" λογικότατο είναι να ξεχειλώνονται οι ειδήσεις.

ps2.Όταν ήταν να πάρω iphone είχα μία δύναμη που με κουνούσε και για android.Τελικά αποφάσισα να επιλέξω το "σίγουρο" παρά το ανερχόμενο.
Φυσικά δέν το έχω μετανοιώσει ούτε δευτερόλεπτο.Ούτε ένα όμως!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.558
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος