Το PS3 αποκτά δόνηση στο χειριστήριο

Reaction score
0
Επιβεβαιώθηκε ότι το ps3 αποκτά νέο χειριστήριο με δόνηση. :cool_4:

IGN reports: "Big shocker at today's Electronic Arts pre Tokyo Game Show press event. While playing a demo of Burnout Paradise, we felt something that we never thought we'd feel from a PS3 controller -- shake!

That's right, Burnout Paradise is the first rumble-equipped PS3 game we've ever played. Which made us think at the time, if the game is making the controller shake, the controller must be a new version of the Sixaxis!

In fact, the controller we were using to play the demo looked exactly like a standard Sixaxis, except that it had a sticker on the bottom that said "RUMBLE." It also felt notably heavier than the standard Sixaxis."

Πηγή : http://www.n4g.com/events_tgs2007/News-68612.aspx

Reaction score
1
Απάντηση: Το PS3 αποκτά δόνηση στο χειριστήριο

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι τους (σας) ειχε πιασει με την δονηση. Το θεωρω ενα τρικ που δεν με τρελαινει. Δεν το χρειαζομαι και φυσικα ουτε προκειται να δωσω χρηματα για να το αποκτησω.

Περιμενω και τις δικες σας αποψεις.

Reaction score
1
εγω νομιζω οτι θα βγαλει κατι περισσοτερο απο ενα χειριστηριο με δονηση. θα μαθουμε συντομα

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Το PS3 αποκτά δόνηση στο χειριστήριο

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι τους (σας) ειχε πιασει με την δονηση. Το θεωρω ενα τρικ που δεν με τρελαινει. Δεν το χρειαζομαι και φυσικα ουτε προκειται να δωσω χρηματα για να το αποκτησω.

Περιμενω και τις δικες σας αποψεις.
+1

απο το PS2 με δονηση στο PS3 χωρις και να πω την αλήθεια...δεν μου έλειψε. οποτε είτε την βάλουν είτε οχι με αφήνει αδιάφορο )(

Reaction score
0
Κ εμένα αδιάφορο με αφήνει είναι η αλήθεια.
Απλά πολλούς φίλους τους αρέσει ειδικά σε παιχνίδια 1st person shooters & rallies.

Reaction score
49
Απάντηση: Το PS3 αποκτά δόνηση στο χειριστήριο

Στα Tomb Raider μου άρεσε η δόνηση στο χειριστήριο. Έκανε τον κραδασμό στους πυροβολισμούς, όταν έπεφτε στο έδαφος η (κουκ)Lara μετά από άλμα & όταν στην έπεφτε κάποιος αντίπαλος. Βοηθούσε και σε έβαζε στο παιχνίδι καλύτερα.

Ομοίως και στο Gran Turismo.
Είναι καλή η δόνηση γιατί σου μετέφερε έναν μικρό κραδασμό κάθε φορά που περνούσα πάνω από τα κέρμπ (βοηθά στην οδήγηση με γραμμές γιατί αναλόγως της διάρκειας του κραδασμού μπορούσες να καταλάβεις πόσο γλύστρησες-άνοιξε η γραμμή σου...) ή μετά από άλμα (γιάμπ κ.ο.κ).
Σου μεταφέρει παραπλήσια πληροφορία με το τιμόνι του αυτοκινήτου (λέμε τώρα......)( :happy_9: )
Έχω δε την αίσθηση ότι στο GT5 θα έχουν πολύ εξελιγμένο σύστημα δόνησης (πχ ελαφρά δόνηση στις ψηλές στροφές στο μοτέρ, μικροδονήσεις αν έχεις βάλει πιο σκληρές αναρτήσεις κ.ο.κ):cool_4: :respect:

Πιθανότατα να πάρω ένα τέτοιο χειριστήριο αφού πρώτα ελέγξω το βάρος του (το Sixaxis είναι πανάλαφρο αν και δε νομίζω να με κουράσει ένα πιο βαρύ χειριστήριο αφού δεν παίζω τόσες πολλές ώρες) και δούμε πόση κατανάλωση έχει (πόσες ώρες θα κρατάει η μπαταρία)

Έχουμε κάποια ένδειξη τιμής???

Μην ξεχνάτε παιδιά ότι υπάρχει αντάπτορας usb που μπορεί να δεχθεί τα χειριστήρια του PS2 (για όσους θέλουν οπωσδήποτε δόνηση) αλλά θα πρέπει να έχουν και το καλώδιο......

GTX

Reaction score
39
Άντε να βγεί επιτέλους!!!

Και γω στην αρχή έλεγα σιγά και τί έγινε που δεν έχει δόνηση...

Μόλις παίξεις όμως F1 αμέσως καταλαβαίνεις ότι κάτι λείπει.
Βέβαια θα προτιμούσα να βγάζανε παιχνίδια κι ας μην αποκτούσε δόνηση ποτέ wall_1

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Το PS3 αποκτά δόνηση στο χειριστήριο

Βέβαια θα προτιμούσα να βγάζανε παιχνίδια κι ας μην αποκτούσε δόνηση ποτέ wall_1
Me too............αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα......:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

Reaction score
5
οπως είχα γράψει και σε παλαιότερο Post ειναι νωρίς να κρίνουμε το PS3. ειναι παν-άκριβο γι'αυτό που δινει ως κονσόλα. οταν πέσει η τιμή του θα βγουν και τιτλοι... απλά εμεις σαν καλά πελατάκια τρέξαμε να προλάβουμε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas