Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Είναι κλειδωμένο σε R2. Για BD είναι region free... ή αλλοιώς δεν έχουν κλειδώσει ακόμα τις ταινίες BD...Παιδιά ξέρετε αν το PS3, όταν παίζει ταινίες DVD, είναι region free?
Αν δεν είναι, φτιάχνει?
Και δεν σπάει αυτό Στέργιο?Είναι κλειδωμένο σε R2. Για BD είναι region free... ή αλλοιώς δεν έχουν κλειδώσει ακόμα τις ταινίες BD...
Απο που βγαινει αυτο?Και το 40% των δίσκων είναι κλειδωμένοι.
Απο που βγαινει αυτο?
Το ps3 υποκειται σε περιοχες και μεχρι στιγμης αυτο ισχυει.
- Οι περισσοτερες blu ray ταινιες ειναι region free. Εκτος της Fox που ειναι ολες κλειδωμενες και καποιες λιγες διασπαρτες απο αλλες εταιριες.
- Τα dvd ειναι region lock. Αλλα παιζουν αν τα κανεις "αντιγραφα ασφαλειας":happy_6:
- Τα ps3 games ειναι ολα region free.
Αυτο δεν το καταλαβα...Εαν ενιωσες οτι σε αμφισβητησα, λεω οτι δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου. Ηταν καθαρα απο περιεργια."happy_1"Βγαίνει απο το ότι 125 περίπου ταινίες από τις αποκλειστικές σε bluray είναι region A και δεν παίζουν...Το σύνολο πάνω κάτω χωρίς την warner που δεν παίζει στο σύνολο των αποκλειστικών είναι καμιά 300αριά περίπου.
Ε , να πως βγαίνει λοιπόν.
Αυτο δεν το καταλαβα...Εαν ενιωσες οτι σε αμφισβητησα, λεω οτι δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου. Ηταν καθαρα απο περιεργια."happy_1"
Εβαλα στο excel την λιστα του http://bluray.liesinc.net/. Στα 370 bluray που εχει, τα 120 ειναι κλειδωμενα(35 της Fox). Δηλαδη το 30%. Ειχες δικιο εν μερη. Ομως το 70% ειναι region free! Και αν βγαλουμε τις Fox ταινιες(οπως ειπαμε ειναι ολες lock), το ποσοστο των region free ταινιων γινεται 77%. Δηλαδη οι περισσοτερες οπως ειπα στην αρχη.
Σωκρατη εγω εχω ιαπωνικο ps3. Tο dvd shrink που χρησιμοποιω εχει ρυθμιση κατα την αντιγραφη για region free. Και ολα τα, προηγουμενως, pal dvd μου παιζουν κανονικα.
Περιεργο μου φαινεται. Πως γινεται να μην παιζουν αφου τα κανεις region free. Εισαι σιγουρος οτι εχεις ενεργοποιημενη την επιλογη στο shrink?Κι εγώ με το shrink τα έχω κάψει,αλλά ότι και να του βάζω,δεν παίζει.
Εννοεις αυτο :;check RPC2 drive region code when opening a dvdΠεριεργο μου φαινεται. Πως γινεται να μην παιζουν αφου τα κανεις region free. Εισαι σιγουρος οτι εχεις ενεργοποιημενη την επιλογη στο shrink?
Υπαρχει περιπτωση να ειναι προεπιλεγμενο; Γιατι σε μενα ειναι!Βαζεις το dvd και πατας Αναλυση. Οταν τελειωσει πατας Back up και εμφανιζεται ενα παραθυρο που ονομαζεται Backup dvd. Πας επανω, στην δευτερη επιλογη που λεει dvd region και τικαρεις στο region free, ok και εισαι ετοιμος.
Η απαντηση που εδωσα παει στο "ή αλλιως..."Εμενα πάλι, κάτι μου λέει ότι ο ezervoud δεν ενδιαφέρετε πως θα φτιάξει το DVD σε regionfree αλλά πως θα φτιάξει το PS3....
Σωστά?