Το PS3 είναι region free ή αλλιώς ...

Reaction score
3
Παιδιά ξέρετε αν το PS3, όταν παίζει ταινίες DVD, είναι region free?
Αν δεν είναι, φτιάχνει?

Reaction score
0
Παιδιά ξέρετε αν το PS3, όταν παίζει ταινίες DVD, είναι region free?
Αν δεν είναι, φτιάχνει?
Είναι κλειδωμένο σε R2. Για BD είναι region free... ή αλλοιώς δεν έχουν κλειδώσει ακόμα τις ταινίες BD...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Το PS3 είναι region free ή αλλιώς ...

Και το 40% των δίσκων είναι κλειδωμένοι.
Απο που βγαινει αυτο?

Το ps3 υποκειται σε περιοχες και μεχρι στιγμης αυτο ισχυει.

• Οι περισσοτερες blu ray ταινιες ειναι region free. Εκτος της Fox που ειναι ολες κλειδωμενες και καποιες λιγες διασπαρτες απο αλλες εταιριες.
  • Τα dvd ειναι region lock. Αλλα παιζουν αν τα κανεις "αντιγραφα ασφαλειας":happy_6:
  • Τα ps3 games ειναι ολα region free.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.595
Απάντηση: Το PS3 είναι region free ή αλλιώς ...

Πάντως το Eight Bellow που το πήρα σε Blu ray από το Amazon δεν παίζει.
Μου λέει ότι παραβιάζω τον κωδικό περιοχής.

@#$^&%#@$# τις περιοχές σας μέσα.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Το PS3 είναι region free ή αλλιώς ...

Απο που βγαινει αυτο?

Το ps3 υποκειται σε περιοχες και μεχρι στιγμης αυτο ισχυει.

• Οι περισσοτερες blu ray ταινιες ειναι region free. Εκτος της Fox που ειναι ολες κλειδωμενες και καποιες λιγες διασπαρτες απο αλλες εταιριες.
  • Τα dvd ειναι region lock. Αλλα παιζουν αν τα κανεις "αντιγραφα ασφαλειας":happy_6:
  • Τα ps3 games ειναι ολα region free.

Βγαίνει απο το ότι 125 περίπου ταινίες από τις αποκλειστικές σε bluray είναι region A και δεν παίζουν...Το σύνολο πάνω κάτω χωρίς την warner που δεν παίζει στο σύνολο των αποκλειστικών είναι καμιά 300αριά περίπου.
Ε , να πως βγαίνει λοιπόν.

Reaction score
0
εγώ υποστηρίζω πάντα την άποψη του Μπάμπη μας.

έτσι είναι ρε Γιώργο,.. δε μπορείς να μας πετάς δυο-τρια νούμερα στην τύχη.

τους τίτλους έναν προς έναν και μια περίληψη της πλοκής για τον καθένα σε παρακαλώ πολύ.

Reaction score
1

"Τα dvd ειναι region lock. Αλλα παιζουν αν τα κανεις "αντιγραφα ασφαλειας"

Το παραπάνω ΔΕΝ ισχύει σίγουρα.Έχω το Αμερικάνικο ps3 και δεν παίζει ούτε αντίγραφα ασφαλείας γιατί είναι γραμμένα σε pal και όχι ntsc.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το PS3 είναι region free ή αλλιώς ...

Βγαίνει απο το ότι 125 περίπου ταινίες από τις αποκλειστικές σε bluray είναι region A και δεν παίζουν...Το σύνολο πάνω κάτω χωρίς την warner που δεν παίζει στο σύνολο των αποκλειστικών είναι καμιά 300αριά περίπου.
Ε , να πως βγαίνει λοιπόν.
Αυτο δεν το καταλαβα...Εαν ενιωσες οτι σε αμφισβητησα, λεω οτι δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου. Ηταν καθαρα απο περιεργια."happy_1"

Εβαλα στο excel την λιστα του http://bluray.liesinc.net/. Στα 370 bluray που εχει, τα 120 ειναι κλειδωμενα(35 της Fox). Δηλαδη το 30%. Ειχες δικιο εν μερη. Ομως το 70% ειναι region free! Και αν βγαλουμε τις Fox ταινιες(οπως ειπαμε ειναι ολες lock), το ποσοστο των region free ταινιων γινεται 77%. Δηλαδη οι περισσοτερες οπως ειπα στην αρχη.

Σωκρατη εγω εχω ιαπωνικο ps3. Tο dvd shrink που χρησιμοποιω εχει ρυθμιση κατα την αντιγραφη για region free. Και ολα τα, προηγουμενως, pal dvd μου παιζουν κανονικα.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το PS3 είναι region free ή αλλιώς ...

Αυτο δεν το καταλαβα...Εαν ενιωσες οτι σε αμφισβητησα, λεω οτι δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου. Ηταν καθαρα απο περιεργια."happy_1"

Εβαλα στο excel την λιστα του http://bluray.liesinc.net/. Στα 370 bluray που εχει, τα 120 ειναι κλειδωμενα(35 της Fox). Δηλαδη το 30%. Ειχες δικιο εν μερη. Ομως το 70% ειναι region free! Και αν βγαλουμε τις Fox ταινιες(οπως ειπαμε ειναι ολες lock), το ποσοστο των region free ταινιων γινεται 77%. Δηλαδη οι περισσοτερες οπως ειπα στην αρχη.

Σωκρατη εγω εχω ιαπωνικο ps3. Tο dvd shrink που χρησιμοποιω εχει ρυθμιση κατα την αντιγραφη για region free. Και ολα τα, προηγουμενως, pal dvd μου παιζουν κανονικα.

Όχι βρε Μπάμπη , δεν ένιωσα ότι με αμφισβήτησες..:crazy_3:
Μου φάνηκε πως έκανες ερώτηση και περίμενες απάντηση..
Πάντως αν το ήξερα θα είχα πάρει και εγώ region a μηχάνημα...:crazy_1:
Φαντάστηκα πως θα το καταργούσαν το κλείδωμα στις πρώτες εβδομάδες...ειδικά με τον ανταγωνισμό με το hd-dvd...αλλά έκανα λάθος...

Reaction score
1

Κι εγώ με το shrink τα έχω κάψει,αλλά ότι και να του βάζω,δεν παίζει.

Reaction score
0

Τι της θελουνε αυτες της περιοχες οι να μην πω.Μας εχουνε αλλαξει τα φωτα.Παντως σκεφτομαι να παραγγελω απο το e bay το assassin's creed και ευτυχως τα παιχνιδια ειναι χωριςε κωδικους ακομηwall_1

Reaction score
1

Κι εγώ με το shrink τα έχω κάψει,αλλά ότι και να του βάζω,δεν παίζει.
Περιεργο μου φαινεται. Πως γινεται να μην παιζουν αφου τα κανεις region free. Εισαι σιγουρος οτι εχεις ενεργοποιημενη την επιλογη στο shrink?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Περιεργο μου φαινεται. Πως γινεται να μην παιζουν αφου τα κανεις region free. Εισαι σιγουρος οτι εχεις ενεργοποιημενη την επιλογη στο shrink?
Εννοεις αυτο :;check RPC2 drive region code when opening a dvd

Reaction score
1

Βαζεις το dvd και πατας Αναλυση. Οταν τελειωσει πατας Back up και εμφανιζεται ενα παραθυρο που ονομαζεται Backup dvd. Πας επανω, στην δευτερη επιλογη που λεει dvd region και τικαρεις στο region free, ok και εισαι ετοιμος.

Reaction score
4
Εμενα πάλι, κάτι μου λέει ότι ο ezervoud δεν ενδιαφέρετε πως θα φτιάξει το DVD σε regionfree αλλά πως θα φτιάξει το PS3....
Σωστά?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Βαζεις το dvd και πατας Αναλυση. Οταν τελειωσει πατας Back up και εμφανιζεται ενα παραθυρο που ονομαζεται Backup dvd. Πας επανω, στην δευτερη επιλογη που λεει dvd region και τικαρεις στο region free, ok και εισαι ετοιμος.
Υπαρχει περιπτωση να ειναι προεπιλεγμενο; Γιατι σε μενα ειναι!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Το PS3 είναι region free ή αλλιώς ...

Εμενα πάλι, κάτι μου λέει ότι ο ezervoud δεν ενδιαφέρετε πως θα φτιάξει το DVD σε regionfree αλλά πως θα φτιάξει το PS3....
Σωστά?
Η απαντηση που εδωσα παει στο "ή αλλιως..."

lakiss51 τοτε εισαι οκ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.816
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos