Το Psp Βγαίνει Στην Ιαπωνία

Μηνύματα
5.784
Reaction score
14
Μετά από πολλούς μήνες αναμονής και υποθέσεων για τα χαρακτηριστικά και το χρόνο κυκλοφορίας της, η νέα φορητή κονσόλα PSP (PlayStation Portable) της Sony ετοιμάζεται να εμφανιστεί επίσημα στα ράφια των ιαπωνικών καταστημάτων στις 12 Δεκεμβρίου.

Η τιμή της ορίστηκε στα 19.800 γιεν, που αντιστοιχούν σε €146 και είναι πολύ ανταγωνιστική καθώς δεν απέχει πολύ από την τιμή του νέου Nintendo DS που θα είναι 15.000 γιεν (€110). Το τελευταίο θα κυκλοφορήσει στη χώρα του ανατέλλοντος ήλιου 10 ημέρες νωρίτερα (στις 2 Δεκεμβρίου).

Το βασικό πακέτο του PSP θα περιλαμβάνει την κονσόλα, ένα τροφοδοτικό ρεύματος και μία μπαταρία. Θα υπάρχει ακόμα ένα πακέτο, με κόστος €183, που θα περιλαμβάνει επιπλέον ένα Memory Stick Duo 32MB, ακουστικά με τηλεχειριστήριο και μία τσάντα μεταφοράς. Επιπλέον, η Sony Computer Entertainment έδωσε τέλος στις εικασίες για την επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου ιόντων του PSP, ανακοινώνοντας ότι θα επαρκεί για τέσσερις έως έξι ώρες παιχνιδιού και για τέσσερις έως πέντε ώρες παρακολούθησης ταινιών, κατά μέσο όρο.

Μέχρι το τέλος του χρόνου, στο ρεπερτόριο του PSP θα υπάρχουν 21 τίτλοι παιχνιδιών από την Electronic Arts, την Konami, τη Sega, τη Namco και βέβαια από την ίδια τη Sony.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.318
Μηνύματα
2.858.384
Members
37.894
Νεότερο μέλος
tassos249
Top