Το Remote Control των Vista Media Center

NLS

Reaction score
1
αυτό φυσικά είναι artistic rendering

όχι δεν θα πάρω
(12:50 βαριέμαι να αναλύσω τους λόγους)

mrw

Reaction score
0
Θα πάρετε απο Ιανουάριο και μετά...

Αυτό που περιμένω εγώ είναι το Messenger Live phone
http://www.uniden.com/messenger/fullpage.html

Αναμένεται σύντομα, και ελπίζω να συγχρονίζει με Outlook, γιατί το πανάκριβο Siemens SL740 πού έχω είναι για γέλια σε αυτό το τομέα και είμαι έτοιμος να πάω να το πετάξω (τυλιγμένο με ενα μολότωφ) στα γραφεία της Siemens

Reaction score
167
Απάντηση: Το Remote Control των Vista Media Center

To SideShow είναι η δυνατότητα που δίνουν τα Vista για παροχή αλληλεπιδραστικών πληροφοριών σχετικά με λειτουργίες του υπολογιστή, σε μια μικρή οθόνη, ούτως ώστε να είναι δυνατός ο έλεγχος αυτών των λειτουργιών χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να βλέπει την οθόνη του υπολογιστή. Μια εφαρμογή του είναι σε αυτά τα τηλεχειριστήρια, άλλη εφαρμογή του είναι σε εξωτερικές οθόνες laptop, ώστε να μπορεί ο χρήστης π.χ. να διαβάσει ένα email ή να δει το επόμενο ραντεβού του χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει την οθόνη του laptop. Παράδειγμα τέτοιου laptop είναι το LG Z1Pro.

Reaction score
0

To SideShow είναι η δυνατότητα που δίνουν τα Vista για παροχή αλληλεπιδραστικών πληροφοριών σχετικά με λειτουργίες του υπολογιστή, σε μια μικρή οθόνη, ούτως ώστε να είναι δυνατός ο έλεγχος αυτών των λειτουργιών χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να βλέπει την οθόνη του υπολογιστή. Μια εφαρμογή του είναι σε αυτά τα τηλεχειριστήρια, άλλη εφαρμογή του είναι σε εξωτερικές οθόνες laptop, ώστε να μπορεί ο χρήστης π.χ. να διαβάσει ένα email ή να δει το επόμενο ραντεβού του χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει την οθόνη του laptop. Παράδειγμα τέτοιου laptop είναι το LG Z1Pro.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μπορούμε να "κουμαντάρουμε"" και προγράμματα τρίτων κατασκευαστών (π.χ. VLC, Media player classic) ?

Reaction score
167

Δεν το ξέρω αυτό, η προηγούμενη γενιά πάντως τηλεκοντρόλ για Media Center δεν έδινε τέτοια δυνατότητα.

Reaction score
0
Πάντως στο HTPC που μόλις τελείωσα σε κουτί Silverstone, το τηλ-ριο που έχει παίζει τα πάντα μέσω Imon που παρέχει σαν software ή ανοίγοντας το media center των vista.
Σαν μητρική έβαλα την Asus P5B premium vista edition που επιπλέον έχει δικό της τηλ-ριο για media center αλλά έχει και μια δεύτερη οθονίτσα (screen duo) από την οποία βλέπεις και ανοίγεις με navigation key όλα τα αρχεία. Συνδέεται μέσω usb.

GTX

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Το Remote Control των Vista Media Center

Δεν το ξέρω αυτό, η προηγούμενη γενιά πάντως τηλεκοντρόλ για Media Center δεν έδινε τέτοια δυνατότητα.

Με το προηγούμενο μπορούσες να χρησιμοποιήσεις Theatertek και PowerDVD. Δοκιμασμένα στο δικό μου Pc παίζαν μια χαρά δε ξέρω για άλλα με αυτά το είχα δοκιμάσει μόνο.

Reaction score
167

Ναι, έπρεπε να ήμουν πιο σαφής, εννούσα ότι δεν έχει δυνατότητα προγραμματισμού των πλήκτρων του από τον χρήστη. Όσα προγράμματα φυσικά "γνωρίζουν" τις εντολές που στέλνει το τηλεχειριστήριο ή χρησιμοποιούν τις ίδιες εντολές για play, stop κλπ, μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Το Remote Control των Vista Media Center

Αν υπάρχει το κατάλληλο plugin δουλεύει κανονικά και σε άλλα προγράμματα, πχ στον dvbviewer με ένα αρχειάκι (mceremote) δουλεύει κανονικά το τηλ/ριο του Media Center 2005 ....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.298
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale