Το ShoutBox εξυπηρετεί τελικά??

Reaction score
49
Χρήστο, το μόνο που με χαλάει είναι ότι αν πέσει ο κέρσορας πάνω του, αντί να κάνει page down κάνει απλά.......rolling στο ShoutBox!!

Κατά τ' άλλα ουδέτερος απέναντί του,

Ίσως να αποδειχθεί χρησιμότατο σε έκτακτη ανακοίνωση για να είναι άμεσα ορατή χωρίς καν να ανοίξεις κάποια κατηγορία!

Κάτι σε χαλάει. Γιατί έχεις ξαναρωτήσει για την....αφεντιά του! :wink:

Τι σε χαλάει τελικά Χρήστο? :roll:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Εξυπηρετεί Αλλά Είναι Σε Λάθος Θέση...

Εχεις δίκιο για την χρήση του σε περίπτωση κάποιας ανακοίνωσης.  :p

Αλλά να, μου φαίνεται είναι σε λάθος θέση - σαν να' χει μπλέξει μεταξύ της τιτλέτας των κατηγοριών των Forums και της Περιγραφής των Forums.  :?

Η θα ' πρεπε να είναι ...
  • από πάνω από την τιτλέτα, ή ...

από κάτω απο την περιγραφή των Forums και πάνω από το Who is Online και το "This board had 10185 visitors in total, since Wed Aug 04...":wink: [/list:u]

Reaction score
1
Μήπως θα ήταν πιό χρήσιμο,να υπάρχει σε κάποιο μέρος της οθόνης σε όποια κατηγορία και να μπαίνεις;[/b]

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Σωκράτη,

Μού έδωσες καλή ιδέα... :idea:

Και το "τακτοποίησα" στο A.C.A. Forum... :wink: - (πήγαινε σε όποια σελίδα θες, αυτό σε ακολουθεί!)

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Το Δικό Μου Είναι Καλά

Χρήστο το 'χεις ολίγον τι ανάποδα, 1st in, last viewed... :wink:
Σε μένα, το πιό πρόσφατο SHOUT είναι κάτω, όπως καταχωρούνται τα posts...

... και μπαίνοντας στην mother page, το SHOUTBOX πάει αυτόματα στο πιό πρόσφατο - με a name νομίζω...

Αρα εσείς το έχετε ανάποδα ... :wink:

και κάποιος που είπε για την ώρα ????? δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, και η ώρα είναι OK ... :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγώ πάντως όταν μπαίνω στην αρχική σελίδα μου βγάζει φάτσα κάρτα το 1ο και άρα το παλιότερο post.... για δες το...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.755
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας