Το sub δεν παίζει καθόλου!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Παιδιά καλησπέρα
Λίγη βοήθεια σας παρακαλώ
Όταν βάζω να ακούσω μουσική σε stereo mode η auto/alc/direct το sub δεν παίζει καθόλου!
Παίζει μόνο όταν πατώ adv surr στο ext.stereo και μόνο σε αυτό τι έχω κάνει λάθος????

*Amplifier Vsx-Lx53
Thanks

Reaction score
1
Απάντηση: Το sub δεν παίζει καθόλου!

Από media player παίζεις ή από CD/DVD/BD player ; Σε ρωτάω γιατί όταν παίζω flac από το media player που είναι στην οπτική το sub δεν μου δουλέυει κι εμένα σε αυτά το mode και περνάει το μπάσο στα ηχεία.
Αντίθετα από το BD player που είναι στην HDMI το μπάσο περνάει κανονικά στο sub σε αυτά τα mode !!!
Οταν και το media player είναι στην HDMI το μπάσο περνάει πάλι κανονικά στο sub και στα mp3 και στα flac !!!

Κοίταξέ το μήπως αν το έχεις στην οπτική χρειάζεται κάποια ρύθμιση και θα το κοιτάξω κι εγώ...πάντως από HDMI είμαι πλήρως καλυμένος και δεν με ενοχλεί το θέμα.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Το αρχεο ηταν mp3 και το επαιζα απο το pc.
Η συνδεση ειναι απο καρφι (εξοδο ακουστικων) σε rca στην εισοδο του ενισχυτη
Και εδω ηθελα να σας ρωτησω πως αλλιως να συνδεσω το pc με τον ενισχυτη για να παρω καλυτερη ποιοτητα στον ηχο?
Εχω ενα μικρο λαπτοπ διπλα στο deck με τα μηχανηματα το οποιο παιζω και καμια ταινια απο εκει.
Διαβασα για εξωτερικη καρτα ηχου usb που βγαζει οπτικη ινα για να συνδεθει με τον ενισχυτη εχετε να προτεινετε κατι?
Η αληθεια ειναι οτι δεν εβαλα μετα το cd να δω αν παιζει το sub...
Θα τοκανω οταν σχολασω το πρωι απο την δουλεια.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Παιδιά
Με το που σχόλασα 6 το πρωί και επειδή με έτρωγε έκατσα και έψαξα
Τι μπορεί να φταίει και δεν παίζει το sub.
Τελικά γύρισα το sub από το manual setup από yes στο plus και παίζει σε όλα εκτός από ένα φορμα κανονικά.
Απλά δεν θυμόμουν να το είχα αλλάξει για αυτό με προβλημάτιζε.
Μάλλον θα το έκανα χωρίς να το θυμάμαι όλα καλά τώρα…
Ευχαριστώ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.900
Members