- Reaction score
- 14
Αλήθεια.
Πρωί, μεσημέρι βράδυ. Συνέχεια.
Όμως όχι χαμηλά στην μπάντα των FM...
Από τον Cosmo 93,6 και επάνω.
Κουφαθήκατε;
Εγω ακόμη περισσότερο.
Βάζω που λέτε πριν κανα μήνα τον νέο μου RX-V1600 στο ράφι...χωρίς να αλλάξω τίποτε άλλο χωροταξικά, συνδεσμολογικά, πριζολογικά σε σχέση με τον πρόηγούμενο RX-V1500.
Τεστάρω αν παίζουν όλα....Μια χαρά.
Αράζω να ακούσω λίγο ραδιοφωνάκι.....Παράσιτο.
(Την αγανάκτηση...θέλει πείραγμα η κεραία - λέω)
Τακτοποιώ καλύτερα το ...μονόπολο....όπως τουλάχιστον έχω βρει μια ικανοποιητική θέση για όλους τους σταθμους...φεύγω...κάθομαι απέναντι στον καναπέ.
ζζζιιιιιζζζζιιιιζιιιιιι στο βάθος του προγράμματος.....
(Το κέρατο μου -λέω- το ρημαδιακό το tuner του είναι πιο ευαίσθητο στο παράσιτο από του 1500 και για αυτό μου τα κάνει αυτά. )
Αλλάζω σταθμό...Best 92,6....μια χαρά. Ησυχία στο βάθος. Χαμόγελο.
Πίσω στον Cosmo.....ζζζζζζιιιιζιιζζιζιιιζζζζζιιιιιιι. Πίκρα μαύρη. :?
Πιο πάνω RED 96,3.....ζζζζιιιιιιζιζζζιιιιιζζζζζζζιιιιιιιι. Απελπισία.
Κωστόπουλος...ζζζιιιζιζιιζιιιιζζιιι. Μου 'ρθε να βάλω τα κλάμματα.
Τι διάολο....όλοι οι σταθμοί παράσιτο εκτός του Best και του Galaxy..... Προβοκάτσια θα είναι.
AAAA....Όλα κι όλα...δεν θα την βγάλω με Best....τα θέλω όλα!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Όπως καταλαβαίνετε αρχίζω να ψάχνομαι και κάποια στιγμή κλείνω το sub.
ζζζιιιιιιΙΙΙΙΙΙΖΖΖΖΖΦΦΦΣΣΣΣΙΙΙΟΟΥΥΥΥΥ :shock:
(Από το βάθος του προγράμματος...)
-Έλα Χριστέ....απογειωνόμαστε!
:shock:
Μετά το ζζζζζιιιιφφφσιιιου....όμως ησυχία μαύρη στο βάθος του ραδιοφωνικού προγράμματος.
Σε όλους τους σταθμούς. Ούτε παράσιτο ούτε τίποτα.
Ανοίγω το sub πάλι....ζζζζζιιιιιζζζζιιιιι....
Το κλείνω.... ζζζιιιιιιΙΙΙΙΙΙΖΖΖΖΖΦΦΦΣΣΣΣΙΙΙΟΟΥΥΥΥΥ
Απογείωσης...και μετά ησυχία. Έφυγε το sub. Και το χαμηλό βεβαίως βεβαίως....
Ωραία. Την κάτσαμε την βάρκα. Το ρημάδι "ακούει" το sub.
Ε...ας το πάω πιο μακριά (το sub)....Τζίφος.
Βγάζω το ic και ως δια μαγείας εξαφανίζεται το παράσιτο. Το ξαναβάζω...ζζζιιιιζιιιζιζζιιιι
Ωραία λέω.
Το πρώτο ic το είχα αλλάξει γιατί ενώ αρχικά δούλευε μια χαρά, στην μετακόμιση του συστήματος...1,5 μέτρο παραπέρα...έβγαζε βόμβο!
Κομμάτια να γίνει ....μάπα-φθηνό ήταν....το άλλαξα.
Και όντως το πρόβλημα εξελλειψε.
Τώρα; Τι θα γίνει; Αυτή την δουλειά θα κάνουμε; Θα αλλάζουμε καλώδια....με όλο και πιο ακριβά;
Τι θα γίνουμε; Αναμουρλίδηδες;
Και γιατί στον ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΟ AV (RX-V1500) το ρημάδι το sub δούλευε απρόσκοπτα ενώ σε αυτόν κάνει παράσιτο στο ραδιόφωνο;
Και γιατί στην μισή μπάντα και επάνω; :shock: :?
Το έχει ξαναδεί κανένας σας το έργο αυτό;
Να επιχειρήσω να αλλάξω καλώδιο sub με καλύτερο (μια χαρά είναι αυτό που έχω πάνω...δουλειές ανοίξαμε) μήπως και φτιάξει;
Και αν δεν φτιάξει.....τι μπορεί να φταίει;
Για να πάρω ρεύμα από άλλες μπρίζες....το σενάριο δεν παίζει. Το δωμάτιο (30τμ) έχει 4 αλλά είναι όλες αντικριστές και δεν υπάρχει περίπτωση να απλώσω μπαλαντέζες.
Μια λύση έιναι να διώξω το Sub μακριά αλλά απαιτεί 10 μέτρα IC και αυτή θα είναι η τελευταία.
Και δεν ξέρουμε δηλαδή και αν θα παίξει.
Παίδες....εδώ σας θέλω.
Help. (Πνιγμένο με αποχρώσεις απελπισίας)
Πρωί, μεσημέρι βράδυ. Συνέχεια.
Όμως όχι χαμηλά στην μπάντα των FM...
Από τον Cosmo 93,6 και επάνω.
Κουφαθήκατε;
Εγω ακόμη περισσότερο.
Βάζω που λέτε πριν κανα μήνα τον νέο μου RX-V1600 στο ράφι...χωρίς να αλλάξω τίποτε άλλο χωροταξικά, συνδεσμολογικά, πριζολογικά σε σχέση με τον πρόηγούμενο RX-V1500.
Τεστάρω αν παίζουν όλα....Μια χαρά.
Αράζω να ακούσω λίγο ραδιοφωνάκι.....Παράσιτο.
(Την αγανάκτηση...θέλει πείραγμα η κεραία - λέω)
Τακτοποιώ καλύτερα το ...μονόπολο....όπως τουλάχιστον έχω βρει μια ικανοποιητική θέση για όλους τους σταθμους...φεύγω...κάθομαι απέναντι στον καναπέ.
ζζζιιιιιζζζζιιιιζιιιιιι στο βάθος του προγράμματος.....
(Το κέρατο μου -λέω- το ρημαδιακό το tuner του είναι πιο ευαίσθητο στο παράσιτο από του 1500 και για αυτό μου τα κάνει αυτά. )
Αλλάζω σταθμό...Best 92,6....μια χαρά. Ησυχία στο βάθος. Χαμόγελο.
Πίσω στον Cosmo.....ζζζζζζιιιιζιιζζιζιιιζζζζζιιιιιιι. Πίκρα μαύρη. :?
Πιο πάνω RED 96,3.....ζζζζιιιιιιζιζζζιιιιιζζζζζζζιιιιιιιι. Απελπισία.
Κωστόπουλος...ζζζιιιζιζιιζιιιιζζιιι. Μου 'ρθε να βάλω τα κλάμματα.

Τι διάολο....όλοι οι σταθμοί παράσιτο εκτός του Best και του Galaxy..... Προβοκάτσια θα είναι.
AAAA....Όλα κι όλα...δεν θα την βγάλω με Best....τα θέλω όλα!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Όπως καταλαβαίνετε αρχίζω να ψάχνομαι και κάποια στιγμή κλείνω το sub.
ζζζιιιιιιΙΙΙΙΙΙΖΖΖΖΖΦΦΦΣΣΣΣΙΙΙΟΟΥΥΥΥΥ :shock:
(Από το βάθος του προγράμματος...)
-Έλα Χριστέ....απογειωνόμαστε!
Μετά το ζζζζζιιιιφφφσιιιου....όμως ησυχία μαύρη στο βάθος του ραδιοφωνικού προγράμματος.
Σε όλους τους σταθμούς. Ούτε παράσιτο ούτε τίποτα.
Ανοίγω το sub πάλι....ζζζζζιιιιιζζζζιιιιι....
Το κλείνω.... ζζζιιιιιιΙΙΙΙΙΙΖΖΖΖΖΦΦΦΣΣΣΣΙΙΙΟΟΥΥΥΥΥ
Απογείωσης...και μετά ησυχία. Έφυγε το sub. Και το χαμηλό βεβαίως βεβαίως....
Ωραία. Την κάτσαμε την βάρκα. Το ρημάδι "ακούει" το sub.
Ε...ας το πάω πιο μακριά (το sub)....Τζίφος.
Βγάζω το ic και ως δια μαγείας εξαφανίζεται το παράσιτο. Το ξαναβάζω...ζζζιιιιζιιιζιζζιιιι
Ωραία λέω.
Το πρώτο ic το είχα αλλάξει γιατί ενώ αρχικά δούλευε μια χαρά, στην μετακόμιση του συστήματος...1,5 μέτρο παραπέρα...έβγαζε βόμβο!
Κομμάτια να γίνει ....μάπα-φθηνό ήταν....το άλλαξα.
Και όντως το πρόβλημα εξελλειψε.
Τώρα; Τι θα γίνει; Αυτή την δουλειά θα κάνουμε; Θα αλλάζουμε καλώδια....με όλο και πιο ακριβά;
Τι θα γίνουμε; Αναμουρλίδηδες;
Και γιατί στον ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΟ AV (RX-V1500) το ρημάδι το sub δούλευε απρόσκοπτα ενώ σε αυτόν κάνει παράσιτο στο ραδιόφωνο;
Και γιατί στην μισή μπάντα και επάνω; :shock: :?
Το έχει ξαναδεί κανένας σας το έργο αυτό;
Να επιχειρήσω να αλλάξω καλώδιο sub με καλύτερο (μια χαρά είναι αυτό που έχω πάνω...δουλειές ανοίξαμε) μήπως και φτιάξει;
Και αν δεν φτιάξει.....τι μπορεί να φταίει;
Για να πάρω ρεύμα από άλλες μπρίζες....το σενάριο δεν παίζει. Το δωμάτιο (30τμ) έχει 4 αλλά είναι όλες αντικριστές και δεν υπάρχει περίπτωση να απλώσω μπαλαντέζες.
Μια λύση έιναι να διώξω το Sub μακριά αλλά απαιτεί 10 μέτρα IC και αυτή θα είναι η τελευταία.
Και δεν ξέρουμε δηλαδή και αν θα παίξει.
Παίδες....εδώ σας θέλω.
Help. (Πνιγμένο με αποχρώσεις απελπισίας)