Κώστας Φ.
Truth hurts. Here's a teddy bear.
- Reaction score
- 895
Re: Απάντηση: Το USB το HiEnd, το σωστό, το πρόστυχο...
Τα 100 ευρώ που ζητάει είναι πάντως αστείο ποσό για τα δεδομένα του HiFi.
ΙΜΗΟ (κι εγώ μιλάω εκ πείρας γιατί έχουν περάσει όλα από τα χέρια μου) το μόνο Musiland στο οποίο αξίζει να πας τη δεδομένη στιγμή είναι το 02US κι αυτό μόνο αν χρειάζεσαι όλα τα extra που σου δίνει σε σχέση με το HiFace. Το 01US έχει πολύ μικρή διαφορά από το HiFace για να αξίζει ως αγορά τη δεδομένη στιγμή ενώ είναι πίσω σε απόδοση σε σχέση με το 02 λόγω τροφοδοσίας (εννοείται το HiFace είναι καλύτερο κι από τα δύο παρόλο που παίρνει ρεύμα από τη USB).
Έχει διαφορά από τους διάφορους γραφικούς που λένε ακούνε διαφορές στο σύστημά τους ανάλογα με τη φάση της σελήνης κι αν τους μιλήσεις για blind test φοράνε το φουστανάκι και τις γόβες και την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, δε νομίζεις; :143:
Επειδή το Musiland τροφοδοτείται από τη USB είναι αρκετά ευαίσθητο στο μήκος του καλωδίου. Θα πρότεινα να μην τραβήξεις μακρύ καλώδια αλλά να αγοράσεις ένα usb hub με εξωτερική τροφοδοσία, να το πας εκεί που θέλεις και να βάλεις επάνω το Musiland με καλώδιο του μισού ή του ενός μέτρου (κατά προτίμηση shielded).
Ανάλογα με το υπόλοιπο σύστημα μπορεί να έχει από μικρή εώς σημαντική διαφορά.αξιζει το hiface?ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα σε σχεση με την coaxial της καρτας ηχου?
απο που το αγοραζουμε?
Τα 100 ευρώ που ζητάει είναι πάντως αστείο ποσό για τα δεδομένα του HiFi.
Όχι.Ένα κινέζικο musiland με usb είναι υπεραρκετό.
Α, δηλαδή θα κολλήσουμε στα 30-40 ευρώ διαφορά που έχει το Musiland με το HiFace για να αγοράσουμε την κατώτερη από τις δύο συσκευές; :121:Νομίζω οτι σε μικρές κατηγορίες συστημάτων είναι απολύτως άδικο να ασχολείσαι με usb transport.Γενικά και ουδέτερα και για μεγάλες πιστεύω οτι ένα musiland είναι αρκετά καλό.Τώρα τί να σου πώ...Δικά σου τα λεφτά κάνεις ότι θέλεις.
Ποιά πείρα; Αφού δεν έχεις ούτε το Musiland ούτε το HiFace απ'όσο ξέρω.. :136:
ΙΜΗΟ (κι εγώ μιλάω εκ πείρας γιατί έχουν περάσει όλα από τα χέρια μου) το μόνο Musiland στο οποίο αξίζει να πας τη δεδομένη στιγμή είναι το 02US κι αυτό μόνο αν χρειάζεσαι όλα τα extra που σου δίνει σε σχέση με το HiFace. Το 01US έχει πολύ μικρή διαφορά από το HiFace για να αξίζει ως αγορά τη δεδομένη στιγμή ενώ είναι πίσω σε απόδοση σε σχέση με το 02 λόγω τροφοδοσίας (εννοείται το HiFace είναι καλύτερο κι από τα δύο παρόλο που παίρνει ρεύμα από τη USB).
Ο Κώστας Φ δεν είπε απλά ότι έχει ακούσει διαφορές αλλά ότι έχει αναγνωρίσει κιόλας τις συσκευές με 100% επιτυχία σε τυφλό test όπου δεν ήξερε ποια συσκευή έπαιζε κάθε φορά. Αυτό ξέχασες να το αναφέρεις.. :126:Ο Κώστας Φ πάντως λέει οτι έχει ακούσει διαφορές...Απο την άλλη άλλοι ακούνε και σε ακίδες.Τί να σου πώ..διάλεξε και ζύγισε.
Έχει διαφορά από τους διάφορους γραφικούς που λένε ακούνε διαφορές στο σύστημά τους ανάλογα με τη φάση της σελήνης κι αν τους μιλήσεις για blind test φοράνε το φουστανάκι και τις γόβες και την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, δε νομίζεις; :143:
Καλορίζικο!οπότε η ερωτηση για το μηκος του καλωδιου usb(απο το pc στην musiland) επανερχεται...
εχουμε καποιο "οριο"?
Επειδή το Musiland τροφοδοτείται από τη USB είναι αρκετά ευαίσθητο στο μήκος του καλωδίου. Θα πρότεινα να μην τραβήξεις μακρύ καλώδια αλλά να αγοράσεις ένα usb hub με εξωτερική τροφοδοσία, να το πας εκεί που θέλεις και να βάλεις επάνω το Musiland με καλώδιο του μισού ή του ενός μέτρου (κατά προτίμηση shielded).