Το Wii στο Hilton!!!

GTX

Reaction score
39
Ανοίγω καινούριο thread για να το δούν περισσότεροι, από Τετάρτη καλύτερα να μεταφερθεί στο wii news :wink:

Από την Παρασκευή μέχρι αύριο 21 Νοεμβρίου στο Hilton έχει παρουσίαση της κονσόλας. Δε θυμάμαι απο τί ώρα το πρωί πάντως είναι όλη μέρα μέχρι τις 9 το βράδυ. Εκεί θα βρείτε καμιά 20αριά κονσόλες με διάφορα παιχνίδια (καμιά 10αρια) και μπορείτε να πάτε να το δείτε απο κοντά και φυσικά να παίξετε.

Εγώ δεν κρατήθηκα πέρασα μια βόλτα απο κεί σήμερα και κάθησα κανα μισάωρο. Πολύ καλή κίνηση απο την Ελληνική αντιπροσωπεία.
Λοιπόν οι εντυπώσεις μου είναι άριστες, θα το χτυπήσω σίγουρα! Τα γραφικά είναι μέτρια αλλά η όλη φάση είναι πολύ διασκεδαστική και νομίζω αυτός είναι και ο σκοπός. Μιλάμε με παρέα θα παίζει τρελό γέλιο. Γενικά η αίσθηση που έχει το χειριστήριο είναι αρκετά καλή παρόλο που δεν έπαιξα κάποιο απο τα παιχνίδια που στοχεύεις. Η φάση είναι οτι έπαιξα μόνο 2 απο τα πιο μούφα παιχνίδια που είχε γιατί φυσικά στα καλά ήταν άτομα που είχαν κατασκηνώσει λες και ήταν στον καναπέ τους στο σπίτι και παίζανε. Σημασία έχει οτι ακόμα και τα 2 μούφα που έπαιξα με πείσανε να το χτυπήσω με το που βγεί (10 Δεκεμβρίου).

Η τιμή του θα είναι 250 ευρώ με ένα κομπλέ χειριστήριο και το παιχνίδι με τα 10 αθλήματα (το οποίο είναι και το καλύτερο απο αυτά που είδα).

Όσοι ψήνεστε να πάτε μια βόλτα να το δείτε :D

GTX

Reaction score
39
Ώπα λάθος πληροφόρηση παιδιά! Σήμερα μέχρι τις 15.00 ήταν μόνο. Πήγε φίλος και μου το πε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67