Τρέχει γρήγορα!

Reaction score
13
Τί πράγμα είναι αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω. Όταν βάζω το KMPLAYER να παίξει αρχεία flac24/96, το τραγούδι φαίνεται να παίζει πολύ γρήγορα. Όταν όμως τα flac είναι κανονικής ανάλυσης (44/16), τότε παίζουν κανονικά. Έχω ψάξει στις ρυθμίσεις, δεν βρίσκω τί πρέπει να αλλάξει. Έχω ρυθμίσει την κάρτα ήχου στα 96khz, αλλά τίποτα. Καμιά βοήθεια κάποιος φίλος;

Reaction score
2.566
Ή θέμα με drivers του dac/pc transport ή για κάποιο άλλο λόγο δεν κλειδώνει το dac σωστά. Καταρχήν βγάλτο λίγο από το ρεύμα και ξαναβάλτο το dac σου κι αν δεν στρώσει ξαναπέρνα τους drivers που το συνοδεύουν, αυτό ή του pc transport που έχεις.

Reaction score
13
Απάντηση: Τρέχει γρήγορα!

Το ζήτημα είναι ότι δεν έχω εξωτερικό dac, αλλά εσωτερική κάρτα ήχου asus στο pc. Πάντως διαπίστωσα ότι τα flac24/96 παίζουν κανονικότατα με άλλα προγράμματα, πχ. Mediajukebox, Mediamonkey, Foobar. Απλά έχω την εντύπωση ότι με τον KMplayer ο ήχος ήταν καλύτερος, όπως και οι ρυθμίσεις περισσότερες, αν και λίγο πολύπλοκες. Ευχαριστώ για την απάντηση! Όλες οι απόψεις ευπρόσδεκτες!

Reaction score
2.566
Α, οκ! Αν παίζουν και κανονικά με άλλα προγράμματα είναι καθαρά θέμα ρυθμίσεων player...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.560
Members
38.573
Νεότερο μέλος
Red