Τρίλημμα

Reaction score
0
Καλησπέρα..

Μετά την αγορά της G10 (και τα αναμενόμμενα μαζέματα σαγωνιών και μασελών από τα πατώματα), πρίν μας μαζέψουν τα ευρά οι φόροι και επειδή χρειαζόμεθα αποδείξεις, περνάμε στο θέμα ενισχυτών και ηχείων.
Ας πιάσουμε τον ενισχυτή.
Έχω ψιλοκαταλήξει στον rx-v465. Φαίνεται εξαιρετικός και έχει αυτά που θέλω, και μάλιστα κάτω απο το budget μου.
Ναι αλλά μπαίνω εδώ μέσα και διαβάζω και μου βάζετε διαόλους. Κοίταγα μόνο Ελλάδα μέχρι σήμερα αλλά τώρα κοιτάω και technikdirekt κλπ και υπάρχουν πειρασμοί. (Ναι, απο κει δε θα ισχύουν οι αποδειξεις :p αλλά νταξ μωρέ).
Να τσεκάρω και τον rx-v565 ή οι διαφορές είναι μονο αυτές οι ελάχιστες που βλέπω στη σύγκριση και οκ, τίποτα τραγικο. Ναι αλλά έχει και τον 765 σε καλή τιμή. Και με τον ONKYO τον 607 τι γίνεται;
αααχ διλήμματα, τριλήμματα και τετραλήμματα μη σου πω.. Και που να φτάσω στα ηχεία... εκεί να δεις γέλιο που θα πέσει..
Αμα δε βαριέστε, ρίχτε τον οβολό σας.
Σας ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ : Μερικά στοιχεία περί του τι ζητώ απο ενισχυτή :
- Budget μέχρι 500 ευρώ. Ανώτατο απαράβατο μέγιστο 550. (Τι να κάνουμε, έχουμε ξεπαραδιαστεί αυτό τον καιρό)
- Τον θέλω να δίνει ρευματάκι λίγο, γιατί οι ταινίες που βλέπω έχουν πολύ μπαμ μπούμ και είμαι και ροκομεταλλάς (με κλασσική παιδεία όμως, βράσε ρύζι). Και οι Maiden ακούγονται μόνο με τσίτα γκάζια.
- Πρόβλεψη για ηχεία δεν υπάρχει ιδιαίτερη, αλλά αν πω τα Dali Concept 6, δε θα είμαι μακριά απο την πραγματικότητα. Μου αρέσουν και τα Klipsch ομως (αν και δε νομίζω να..) .
- Να έχει όλα τα νέα φορματομπλιμπλίκια.
- Upscaling δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, έχω ps3. Προς το παρόν καλά είμαι
- Δε θυμάμαι κάτι άλλο, και καιρός να κλείνω, σας παρακούρασα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Οι γιαμαχα μια χαρά είναι,είτε από Ελλάδα είτε από έξω.Έχουν και το γκάζι τους.Και τα klipsch μια χαρά είναι(ειδικά για γκάζια).

Reaction score
0
Απάντηση: Τρίλημμα

Όσο διαβάζω, τόσο μαθαίνω και τόσο προβληματίζομαι...
Είδα πχ ότι ο 607 δίνει καλύτερα ρεύματα από τον 465 -τουλάχιστον στα χαρτιά.
Και είναι και πολύ καλή ευκαιρία απο το schlauershoppen... Αλλά αυτό θα έπρεπε να με προβληματίσει μόνο αν καταλήξω σε ηχεία που δεν παίζουν στα 8 Ωμ.
(Τώρα όλο αυτό το μπέρδεμα είναι γιατί με έχει φάει η περιέργεια με τα Magnepan MMG - που δεν παίζει να τα πάρω ποτέ - αν και τα χω ακούσει σε ένα σπίτι και είχα πάθει μια σχετική πλάκα).. Ωφου, απλά σκέφτομαι δυνατά τώρα.. τέλος πάντων..
Μάλλον δεν πρέπει να μπερδευτώ άλλο.. Με τις απαιτήσεις που έχω σε ήχο καλό θα ήταν να καταλήξω επιτέλους στον Γιαμαχάκο και στα Dali ή τα Klipsch και να τελειώνουμε..

Reaction score
0
Απάντηση: Τρίλημμα

Ναι μωρέ το ξέρω, απλά έχω λαμβάνειν κάτι έκτακτα λεφτά και με τρώει η κωλότσεπη για αναβάθμιση απαιτήσεων :p συγγνώμη για το πρήξιμο αλλά μάλλον καταλαβαίνετε.. ο ενθουσιασμός...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514