stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.389
Το ξέρει ,γι'αυτό δεν ασχολείται με το νήμα "καλημέρες" όπως εμείςΚαλημέρα 666!
Βρε συ, όμορφη σύζυγο έχεις,![]()
Το ξέρει ,γι'αυτό δεν ασχολείται με το νήμα "καλημέρες" όπως εμείςΚαλημέρα 666!
Βρε συ, όμορφη σύζυγο έχεις,![]()
Το ξέρει ,γι'αυτό δεν ασχολείται με το νήμα "καλημέρες" όπως εμείς.
Συγχαρητήρια, προσλαμβάνεστε.Το tour των 1700 χιλιομέτρων τελείωσε.
Εντυπώσεις; Οι καλύτερες! Το ξακάκανα και αύριο, παρ' όλες τις αποστάσεις. Θα ήθελα να διαθέσω παραπάνω μέρες για να δω πολλά που δεν πρόλαβα, αλλά οι διαδρομές δεν με κούρασαν καθόλου.
Αλεξανδρούπολη - Μαρούσι σε 6:15 με στάση στον Αλμυρό για καφέ και καύσιμα, not bad...Θα το έκανα άνετα και χωρίς στάση, αν είχα μεγαλύτερο ρεζερβουάρ και η κυρά δεν ήθελε στάση για τσιγάρο.
Αναλυτικές εντυπώσεις αργότερα...![]()
Φαγώθηκες ρε...Αυτό ήταν ; Νταξ καλό χειμώνα Γιαννούκο κεφάλια μέσα τώρα![]()
ΕντυπώσειςΑναλυτικές εντυπώσεις αργότερα...![]()
Μην κολλάς σε τέτοιαΘα το έκανα άνετα και χωρίς στάση, αν είχα μεγαλύτερο ρεζερβουάρ και η κυρά δεν ήθελε στάση για τσιγάρο.![]()
με κλωτσούσε η Έφη καλέ...μη χάσει τη ρομαντζάδα στην ξαπλώστραΤι μου έμεινε από το ταξίδι;
Η παρέα!
Πολύ γέλιο στο Λούπινο, πέρασε η ώρα χωρίς να το καταλάβουμε.
Να ευχαριστήσω τον @Dimifoot και την Εύη, τον @marios , τον @Μελίδης Μιχάλης , τον @costas EAR και ιδιαίτερα τον @soer, ξέρει αυτός γιατί.
Στον Λούκουλο πρέπει να μας βαρέθηκαν οι σερβιτόροι...Κλείσαμε τετράωρο, μέχρι που έφυγε διακριτικά το Γωγουλίνι με το μωρό. Μετά άρχισε ο Χάρης τα "δεν θα πάτε για μπάνιο;" και είπαμε να ξεκουνηθούμε, με πόνο καρδιάς.
Τι παιδί κι αυτός ο @daharis666... Έτοιμος για Κίτσουλα!
Σας ευχαριστώ όλους για το υπέροχο τριήμερο!![]()
κάτσε να ανέβεις και χειμώνα στο ίδιο μαγαζί..... ο @DimifootΤο καλύτερο ήταν (ακούς dimi?) τα παγωμένα ποτήρια με χερούλι, μετά από κάθε παραγγελία μπύρας.![]()
Μη λέμε αηδίες!!!Κούκλος!![]()
έτσι κάνει και ο Αβγδ...αλλά στο τέλος τον βλέπουν σαν φιλενάδαΑν θες εξήγηση του φαινομένου...
Με το χιούμορ πέφτουν οι γυναίκες...![]()
Δεν το ξέρω...έτσι κάνει και ο Αβγδ...αλλά στο τέλος τον βλέπουν σαν φιλενάδα![]()
καλή putanιτσα θα σουν και εσύ...Δεν το ξέρω...
Πάντως έχει ωραία μάτια...
Αν ήμουν γκόμενα και μου άρεσαν τα ψιλοπουρά, θα του κανα μια ξεπέτα...![]()
πετρούλες