**Τσεκ σε SONY 40W2000**

Reaction score
0
:happy_4: Καλησπερα σε ολους.Οπως εχω αναφερει σε αλλο θεμα κατεληξα να αγορασω την sony 40w2000 :cool_1: .Ως πρωτη μου lcd θα ηθελα να μαθω τι θα πρεπει να προσεξω και με ποιον τροπο (test) αφου την παραλαβω (περαν το εξωτερικων φθορων φυσικα) .Γνωριζει κανεις τις σωστες ρυθμισεις για την συγκεκριμενη lcd ? Ευχαριστω πολυ.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Θα ήθελα να προσθέσω, αν κάποιος έχει την τηλεόραση αυτή, μήπως μπορεί να μας πει πως συμπεριφέρεται σε σύνδεση με pc.

Στο τελευταίο hitech αναφέρουν ότι υπάρχει το φαινόμενο overscan σε σύνδεση με Pc σε ανάλυση 1920Χ1080.

Ισχύει;

Reaction score
1
Για ρυθμίσεις εδώ http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=412249&page=21&highlight=settings

κι εδώ http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=432171&page=317

Aν αναφέρεσαι σε σύνδεση με HTPC μέσω HDMI (ή μέσω DVI με τον ανάλογο προσαρμογέα), το φαινόμενο overscan σε 1080p λύνεται με την επιλογή full pixel (η οποία αντιστοιχεί σε 1:1 pixel mapping).

Αν αναφέρεσαι σε σύνδεση VGA δε γνωρίζω.

Πιθανότατα ωστόσο, το Hitech αναφέρεται σε σύνδεση HDMI/DVI και αυτό γιατί η VGA δεν υποστηρίζει ανάλυση πάνω από 1360χ768.

Στην ανάλυση αυτή βέβαια υπάρχει πρόβλημα overscan, το οποίο δε μπορεί να λυθεί πλήρως από το μενού της Sony (το 1:1 pixel mapping ενεργοποιείται μόνο σε 1080p/i).

Ωστόσο, και πάλι μπορεί να δοθεί η λύση εύκολα από το μενού της κάρτας γραφικών του PC..

Reaction score
0
Γνωριζει κανεις στα ποσα dead pixel σου αντικαθιστουν την τηλεοραση (μιλαμε για 40αρα) ? Ποια ειναι η πολιτικη της Sony σε αυτον τον τομεα ? Ευχαριστω.

Reaction score
0
Γνωριζει κανεις στα ποσα dead pixel σου αντικαθιστουν την τηλεοραση (μιλαμε για 40αρα) ? Ποια ειναι η πολιτικη της Sony σε αυτον τον τομεα ? Ευχαριστω.
Νομιζω 7 pixels

Reaction score
1
Μιάς και έπεσε στα χέρια μου το τελευταίο τεύχος του Hitech, να επιβεβαιώσω πως η παρατήρηση περί οverscan στη σύνδεση με PC με HDMI και 1080p, είναι λανθασμένη.

Προφανώς από παράλειψη δεν ενεργοποιήθηκε η επιλογή full pixel..

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef