Τώρα τι κάνουμε?

Reaction score
1
Δεν ξέρω αν ήταν τελικά λάθος που πούλησα το Denon 1920.

Τώρα αναζητώ ενα dvd και με μια γρήγορη ματιά σε κατάστημα ειδα οτι τα επιμαχα μοντέλα που εχουν συζητηθεί σε αλλα threads της κατηγορίας, μου φάνηκαν πολυ μετρια σε ποιότητα κατασκευής εχοντας μια ελλειψη class. Ακόμα και το pioneer DV-600. Μόνο της marantz τα dvd ηταν καπως καλύτερα.

Το θέμα τώρα πια ειναι οτι αναζητώ ενα dvd το οποιο,
1. να εχει πολύ καλή εικόνα με HDMI και να κανει upscale
2. να εχει μια usb θυρα αλλα να μπορεί να αξιοποιηθεί ουσιαστικά και οχι να κανει 10 χρόνια
να διαβασει τα αρχεία μεχρι να τα παιξει,
3. να εχει όλα τις ευκολίες που εχουν αναφερθεί σχετικά με τα divx χωρίς απαραιτητα να
πρεπει να διαβαζει τους υποτιτλους απο .srt αρχείο αφου προτιμώ να κανω ενσωματωση
με γνωστό προγραμμα που εχει αναφερθεί σε αλλα posts.

Το ερώτημα ειναι, αν και ίσως λιγο ρητορικό, θα μπορεί να εχει καλή αποδοση στο ηχητικό σκέλος κατα την αναπαραγωγή CD ή/και mp3? πχ το Denon σε Α Β τεστ που ειχα κανει με cd players της κατηγορίας Micromega, Vincent CD-S6 δεν ειχα δει διαφορές του στυλ ασπρο - μαυρο....

αν αυτό τελικά για να επιτευχθεί πρεπει να παω σε dvd κατηγορίας > 400 ευρώ, προτιμώ να παρω για αρχή ενα καλό dvd ως dvd και αργότερα να παρω ενα καλό cd player.

Με ενδιαφέρει τελικά αυτό αφου μεσω coaxial θα αναλαμβάνει το DAC 24/192 του yamaha?

Reaction score
0
Απάντηση: Τώρα τι κάνουμε?

Εγω το Denon 1920, απο τον καιρο που πηρα PS3, δεν το χρησιμοποιω καθολου. Και 10000 ευρω να δωσεις για dvd με upscale, η εικονα που παιρνεις οχι απο bluray, αλλα απο ενα ταπεινο mkv 720p ειναι πολυ ανωτερη. Η εικονα που δινει το 1920 αλλα και το ps3 απο ενα dvd, κανοντας upscale στα 720p ειναι ξεκαθαρα θαμπη , με τεχνουργηματα , ασαφεια περγραμματων και οτι αλλο θες , σε σχεση με κατι που εχει αρχικη αναλυση 720p. Εγω πλεον δεν θα εδινα , ουτε 50 ευρω για dvd player . Υπαρχουν πολλες αλλες λυσεις πλεον, bluray players, media players, htpc, το ps3 κλπ
Η αποψη μου .... νομιζω δεν κανω λαθος .... αλλα περι ορεξεως .....

Reaction score
73

Εχω την εντυπωση οτι το ΟΡΡΟ 981 η 983... παιζει τα DVD σε υψηλη ποιοτητα... δες το σαν μια καλη επιλογη
και δες και τις τιμες τους απο την Twin Digital...

O FARUDJA του 981 κανει θαυματα στην εικονα... στη χαμηλη τιμή... και εχω μεινει αφωνος απο την ποιοτητα
της στην PHILIPS 32PF9830
Για το 983 δεν μπορω να πω... δεν το εχω δει... και κανει 400 Ε
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=33716&page=36
Το 981 σαφως λιγοτερο....

Reaction score
1

. Εγω πλεον δεν θα εδινα , ουτε 50 ευρω για dvd player . Υπαρχουν πολλες αλλες λυσεις πλεον, bluray players, media players, htpc, το ps3 κλπ
Η αποψη μου .... νομιζω δεν κανω λαθος .... αλλα περι ορεξεως .....[quote/]

καλα τα λες. το ps3 το θεωρώ πολύ ακριβό.

ενα καλό και οικονομικό bluray ποσο κοστίζει? αυτά παίζουν και τα κανονικα dvd που νοικιάζουμε?

οσον αφορά τα media player υπαρχουν επιλογές αλλά τια πιο πολλά δεν εχουν την δυνατότητα να διαβασουν και ενα δισκάκι που μπορεί να νοικιάσω...

Reaction score
0

Απ`οτι βλεπω τωρα εχουν αρχισει αρκετοι γνωστοι κατασκευαστες να παρουσιαζουν καινουρια μοντελα. Νομιζω οτι κατι καλο θα υπαρξει στα 200 με 250 ευρω , ως τα Χριστουγεννα σιγουρα, αν οχι και νωριτερα. Οσον αφορα τα dvd , φυσικα και τα παιζουν και λογικα πρεπει να κανουν και καλο upscale. Divx καποια θα πρεπει να παιζουν και ισως και hd divx. Βεβαια το τελειο θα ηταν αν επαιζαν mkv. Που θες καλη ηχητικη ποιοτητα απο cd ομως , δεν ξερω καθολου. Θα πρεπει να το ψαξεις καλα στο ιντερνετ, reviews κλπ.

Reaction score
1

Παντως το BDP-S350 της SONY ειναι ηδη μια καλή και νορμαλ προταση στα 280 ευρώ.

μαλλον για 1.5 μηνα αξίζει να περιμένω τα χριστούγεννα. σιγουρα θα βγουν πολλές προσφορές...ισως αξίζει να παω κατευθείαν σε blue ray.

Reaction score
84

Γιατί δεν βλέπεις το XDE-500 της TOSHIBA το οποίο το έχω και παίζει τα dvd ίσως και καλύτερα από το PS3 το οποίο επίσης έχω και τιο έχω συγκρίνει. Και η ανώτερη τιμή που θα το βρείς είναι 149 ευρώ.!!!!! Το εν λόγω είναι dvd και παίζει και dvdx με ελληνικούς υπότιτλους.

Reaction score
73

..... Οσον αφορα τα dvd , φυσικα και τα παιζουν και λογικα πρεπει να κανουν και καλο upscale. ....
Δυστυχως δεν ειναι ετσι.... για τα μεχρι τωρα μοντελα... ΒR.. καθοσον δεν χρησιμοποιουν τα αριστα τσιπακια
για το upsacaling στα DVD. Το γραφουνε ολα τα τεστ στα περιοδικά αυτό. Ελπίζουμε οτι τα νεας γενιας BR
θα δειξουνε τη δεουσα προσοχη στο τομεα αυτό...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef