(Τ)ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!

Reaction score
0
τους πήρες τηλέφωνο για να φτιάξεις username και password για το ίντερνετ.??

πάρ τους και πές τους το.... στο τεχνικό τμήμα....

ά.... παίζει τεράστιο ρόλο η περιοχή.... δέν ξέρω άν στη Ξάνθη υποστηρίζει το δίκτυο παραπάνω απο 1μεγαμπίτ

Reaction score
0
Με το τεχνικό τμήμα της έχω μιλήσει πάνω από 10 φορές και πάντα λάμβανα ως απάντηση ότι το πρόβλημα θα έχει λυθεί σε 2 ως 5 ημέρες. Όσο αναφορά για τις ταχύτητες στην Ξάνθη απλά να ενημερώσω ότι φτάνουν τα 12Mb. Και με Altek και με Vivodi (για λίγο διάστημα) είχα ικανοποιητικότατες ταχύτητες από την ίδια γραμμή. Δεν ξέρω τι ζόρια τραβανε στην Τελλας αλλά ότι ζόρια και να χουν είναι πρόβλημα τους, εγώ τις ταχύτητες τις οποίες πληρώνω δεν τις έχω! Αυτό είναι το ζητούμενο!

Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας αν υπάρχει κάποιος με ιστορικό καταγγελίας σύμβασης ας μας δώσει τα φώτα του.

Reaction score
0
Άμα έχεις πάρει τόσες φορές και δεν σου έχουν κάνει τίποτα, ζήτα να μιλήσεις με έναν προϊστάμενο....
Τρίξ τους λίγο τα δόντια...

Εν ανάγκει, κάνε καταγγελία στο ΙΝ.ΚΑ.

Reaction score
3
Απάντηση: (Τ)ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!

Θα μου επιτρέπατε να το πώ λιγάκι αλλιώς...
"Ευτυχώς που υπάρχει και ο Ο.Τ.Ε."

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Θα μου επιτρέπατε να το πώ λιγάκι αλλιώς...
"Ευτυχώς που υπάρχει και ο Ο.Τ.Ε."
Μην μου μιλάς για ΟΤΕ...

Μετά από 2 χρόνια κοροϊδίας με την σύνδεση στην δουλειά θα τα πούμε στα δικαστήρια. Υπήρχε εν γνώση τους πρόβλημα στην γραμμή και αντί να κοιτάξουν να το διορθώσουν τελικά μας "έριξαν" στο 1Mbps (από 16 που ήταν η σύνδεση) και πάλι τις μισές μέρες του χρόνου δεν είχαμε σύνδεση.

Μετά από 3-5 εξώδικα έγινε αγωγή. Σε λίγες μέρες θα τα πούμε στα δικαστήρια...

Reaction score
1
Η τελλάς πάντως έχει καμιά 20ριά μέρες με ελεινές ταχύτητες. Δεν ξεπερνάω τα 300-400kb, παρόλο που παλιά έφτανα τα 1.3/1.4mb. Άσε που έχω μείνει κάτι απογεύματα χωρίς νετ.

Reaction score
0
Παρακαλώ όποιος έχει να μου συστήσει ή να μου προτείνει δικηγόρο Αθηνών ο οποίος ασχολείται με θέματα τηλεπικοινωνιών να μου αποστείλει τα στοιχειά του με πμ. Αφορά καταγγελία προς την εν λόγω εταιρεία διότι η υπομονή μου εξαντλήθηκε.

Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Παρακαλώ όποιος έχει να μου συστήσει ή να μου προτείνει δικηγόρο Αθηνών ο οποίος ασχολείται με θέματα τηλεπικοινωνιών να μου αποστείλει τα στοιχειά του με πμ. Αφορά καταγγελία προς την εν λόγω εταιρεία διότι η υπομονή μου εξαντλήθηκε.

Ευχαριστώ.
Μια συμβουλή, τώρα που θα αλλάξεις πάροχο πρόσεξε μη κάνεις το λάθος και πας forthnet γιατί και στο avsite να μπαίνεις θα σέρνεται :114:

Code:
  2     *        *        *     Request timed out.
  3    11 ms     9 ms     9 ms  core-ath-03-Po1.forthnet.gr [212.251.60.62]
  4    10 ms    10 ms    10 ms  core-ath-08.forthnet.gr [194.219.227.108]
  5     *        *        *     Request timed out.
  6   611 ms   611 ms   614 ms  so-0-0-2-0.fra10.ip.tiscali.net [77.67.66.145]
  7   613 ms   616 ms   618 ms  xe-7-3-0.lon20.ip.tiscali.net [89.149.187.218]
  8   570 ms   573 ms   572 ms  blueconnex-gw.ip.tiscali.net [77.67.67.138]
  9   626 ms   615 ms   622 ms  pri.the-hex.as29550.net [92.48.95.10]
 10     *      613 ms   620 ms  pri.bsq2-the.as29550.net [217.112.81.86]
 11     *      625 ms   612 ms  avsite.guru-host.eu [92.48.74.202]

Reaction score
426
Απάντηση: Re: (Τ)ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!

Ευχαριστώ.
Θέλεις να μου στείλεις με pm τα στοιχεία σου;
Έχω έναν γνωστό στην tellas που ίσως σε βοηθήσει.
Εκτός και αν είσαι αποφασισμένος και θέλεις να κινηθείς νομικά.

Reaction score
0
Φίλε sothoms,

Σε ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον σου. Έχω ήδη προσφύγει στις αρμόδιες υπηρεσίες - οργανώσεις και αναμένω την απάντηση τους. Ο λόγος που θέλω να πάω και παραπέρα είναι ότι πιστεύω ότι δεν είμαι ο μονός που έχει υποστεί τέτοια αντιμετώπιση, εμπαιγμό και αδιαφορία από την εν λογω εταιρεία. Σκοπός μου δεν είναι με μια τέτοια ενέργεια να λυθεί το δικό μου πρόβλημα μόνο αλλά να δοθεί το μήνυμα στην εταιρεία ( στο βαθμό που μπορεί φυσικά) ότι όταν υπόσχονται κάποια πράγματα πρέπει να τα τηρούν.
Σέβομαι την προσφορά σου για βοήθεια και σε καμιά περίπτωση δεν την υποβαθμίζω μην κάνοντας την αποδεκτή.

Σε ευχαριστώ και πάλη!

Reaction score
426

Όπως επιθυμείς.
Και φυσικά δεν τίθεται κανένα θέμα παρεξήγησης.:126:

Reaction score
0
Την Παρασκευή που μας πέρασε έλαβα την επιστολή της εταιρείας με κοινοποίηση στον Συνήγορο του καταναλωτή.

Ημερομηνία υποβολής 19/5/2009

Ημερομηνία επιστολής από ΤΕΛΛΑΣ 22/06/2009 (Σε μένα έφτασε 10/07/2009)

Σας παραθέτω τις επιστολές για να αντιλήφθητε λίγο το πως αντιμετωπίζονται τα προβλήματα των πελατών.

Να σημειώσω εδω ότι πριν την παραπάνω ενέργεια έχουν προηγηθεί πάνω από 30 τηλεφωνήματα προς την εταιρεία και φυσικά γραπτή επιστολή απευθείας στην εταιρεία. Όλες αυτές οι ενέργειες δεν είχαν καμία απολύτως τύχη και αγνοήθηκαν ΠΑΝΤΕΛΩΣ!!!

Reaction score
0
πρέπει να κάνουμε όλοι καταγγελία και διακοπή ... Ως τώρα είχα την εντύπωση ότι μόνο η ακατονόμαστη είχε περίεργες χρεώσεις , στην περίπτωση μου ήταν κλήσεις αστικές και υπεραστικές data fax χωρίς να έχουμε fax η κάτι άλλο που να κάνει κλήση data.

Reaction score
0
Παρέλαβα την Παρασκευή τον λογ/μο της ΤΕΛΛΑΣ στον οποίο εμφανίζεται το πιστωτικό αλλά παράλληλα συνεχίζουν και χρεώνουν τις κλήσεις σε Γερμανικό σταθερό νούμερο!!! Στον ίδιο λογ/μο δηλαδή δίνουν πιστωτικό για κλήσεις από προηγούμενο λογ/μο σε συγκεκριμένο Γερμανικό σταθερό νούμερο και στον ίδιο αυτό λογ/μο ξανάχρεώνουν κλήσεις στο ίδιο Γερμανικό σταθερό νούμερο!!!

Τέτοιο καφενείο δεν έχω ξαναδεί!!!

Μετά από την καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή έχει ακολουθήσει καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ. και στο Υπ. Ανάπτυξης. Έχει σταλεί η κοινοποίηση και από τους δυο φορείς και αναμένεται η γραπτή απάντηση από την εταιρεία...αναμένουμε...

Παράλληλα έχω ξεκινήσει επαφές με την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τηλεποικωνιων, το θέμα πλέον αρχίζει και έχει ενδιαφέρον...

Reaction score
0
Τέτοιο καφενείο δεν έχω ξαναδεί!!!

Μετά από την καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή έχει ακολουθήσει καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ. και στο Υπ. Ανάπτυξης. Έχει σταλεί η κοινοποίηση και από τους δυο φορείς και αναμένεται η γραπτή απάντηση από την εταιρεία...αναμένουμε...

Παράλληλα έχω ξεκινήσει επαφές με την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τηλεποικωνιων, το θέμα πλέον αρχίζει και έχει ενδιαφέρον...

Αδερφε, μ'αρεσεις!
Μακαρι ολοι να καναμε ετσι, ισως τοτε ολα τα "μαγαζακια" να εβαζαν μυαλο...

Reaction score
1.981

Σήμερα πήραν την γυναίκα μου, ζητώντας να εξοφλήσουμε ένα χρεωστικό τιμολόγιο των 50κάτι ευρο, που εκκρεμεί από τον Φεβρουάριό ή Μάρτιο (δεν θυμάμαι), όταν και είχα κάνει αίτηση υπαναχώρησης (2 μέρες ΜΟΛΙΣ μετά την αρχική αίτηση σύνδεσης).

Η αίτηση υπαναχώρησης δεν προχώρησε ποτέ από μέρους τους, και τελικά η HOL πήρε μετά από ένα μήνα την γραμμή. Γιάυτόν τον μήνα (περίπου) λοιπόν, έχω μιλήσει επανειλημένα και έχω εξυπηρετηθέι πολύ σωστα ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ υπάλληλο της Τελλας. Όταν ήρθε το χρεωστικο μας είπε να το αγνοήσουμε και πως θα έρθει κάποια στιγμή το πιστωτικό.

Η κυρία-υπαλληλος που μας κάλεσε σήμερα για να μας ''προτρέψει'' να εξοφλήσουμε, μόνο μετά από προτροπή της γυνάικας μου και αφού της ξεκαθάρισε ότι μιλάμε ΜΟΝΟ με τον συγκεκριμένο υπάλληλο, ''είδε'' στο αρχείο τι ακριβώς έχει γίνει, και κατέληξε στο ''ας περιμένουμε να βγεί το πιστωτικό''..............

Η δεν είναι πουθενά οι άνθρωποι ή μας δουλεύουν ψιλό γαζί.........

Reaction score
1

Φίλε Γιώργο, ΌΛΟΙ έτσι είναι!

Ο ένας υπάλληλος σου λέει τα δικά και ο άλλος τα δικά του!
"Μα μίλησα με τον τάδε, δεν ισχύει η τάδε οφειλή" και απαντάνε, "δεν ξέρω, εγώ βλέπω αυτό το υπάλοιπο ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να εξοφληθεί"!!!
Δεν ακούνε τίποτα!:141:

Ρε ουστ!!!!!!!!!!!

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας