ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ)

Η τιμή σε συνδυασμό με την ισχύ φαίνεται δελεαστική...

Θα ήταν ενδιαφέρον να στήσουμε ένα τέτοιο μηχάνημα κόντρα σε ένα Unico της Unison Research ή κάποιο άλλο παρόμοιο ενισχυτή και να δούμε τις διαφορές...

Reaction score
7.110
Σιγουρα θα ηταν πολυ ενδιαφερον,βεβαια ο Ιταλικος ενισχυτης υπερτερει σε εμφανιση και εχει και τηλεχειρισμο στην ενταση (πολυ βασικο αυτο) και ολα αυτα με 300 ευρω παραπανω.Το να μετατρεψεις βεβαια το volume σε τηλεχειριζομενο δεν ειναι κατι ιδιατερα δυσκολο (ισως να γινεται και με παραγγελια στο κατασκευαστη) αλλα τοτε η διαφορα θα μειωθει και αλλο.

Reaction score
0
Σιγουρα θα ηταν πολυ ενδιαφερον,βεβαια ο Ιταλικος ενισχυτης υπερτερει σε εμφανιση και εχει και τηλεχειρισμο στην ενταση (πολυ βασικο αυτο) και ολα αυτα με 300 ευρω παραπανω.Το να μετατρεψεις βεβαια το volume σε τηλεχειριζομενο δεν ειναι κατι ιδιατερα δυσκολο (ισως να γινεται και με παραγγελια στο κατασκευαστη) αλλα τοτε η διαφορα θα μειωθει και αλλο.
O 2X140W Unison Research Unico SE εχει αν θυμαμαι καλα 2200€ ΛΤ.
300€ παραπανω εχει ο 2Χ80.

Reaction score
7.110
Εχεις απολυτο δικιο,απλα εκανα συγκριση στα κοντινα σε τιμη μοντελα ανεξαρτητα απο την ισχυ (που πρακτικα σημαινει 3db διαφορα στην ενταση).

Reaction score
0
Εχεις απολυτο δικιο,απλα εκανα συγκριση στα κοντινα σε τιμη μοντελα ανεξαρτητα απο την ισχυ (που πρακτικα σημαινει 3db διαφορα στην ενταση).
Εχω στην κατοχη μου τον UNICO αλλα επειδη ακουσα στον χωρο μου και τον SE η διαφορα στην οδηγηση ειναι μεγαλη και δεν νομιζω οτι ειναι απλα 3db στην ενταση.

Sorry για το off topic:pc:

Reaction score
7.110
Αναφερθηκα μονο στη διαφορα στην ενταση και οχι φυσικα στον ογκο και στο μεγεθος του ηχου ή στη δυνατοτητα οδηγησης πιο δυσκολων φορτιων.Ο SE δεν ειναι απλα πιο ισχυρος αλλα και ενα μηχανημα αλλης κλασης γενικα.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064