ΥΠΑΡΧΕΙ dbμετρο?

Reaction score
0
Παίδες καλησπέρα.Επειδή φτιάχνω το καινούργιου μου σπίτι με ειδικό σαλονί home cinema + playroom (με δυο LOGITECH τιμονιέρες G25)και έχω αρκετά καλό σύνολο ηχείων της U.S blaster ενισχυτή SONY κεντρικό earthquake και woofer KODA θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι για να μη σφάξω κάνα γείτονα απο τις πρωτες μέρες που na μετράει τα db .Ξέρω την νομοθεσία και τις ώρες που έχω το ελεύθερο αλλά τουλάχιστον στις αρ΄χες να μη ξεπερνάω τα επιτρεπόμενα db .

Υ.Γ στην Κω που ήμουν στρατιωτικός έμενα σε κτήμα μόνος μου γιατί ήθελα την ησυχία μου και βάραγα όλη μερα .

Υ.Γ. 2 με το woofer ράγισα τζάμι από ειδικό mp3 που κατέβασα από το internet όταν ήμουν ποιο νέος.(χα.χα ωραία ήταν)

Reaction score
638
Δες και στην στοα Φεξη υπαρχει ενα μαγαζι με ταμπελα radioshark δινει τα αναλογικα της radioshark 25 ευρα μιση τιμη δηλαδη

Reaction score
384
Μηπως ομως χρειαζεται να μετρησεις τα db που φτανουν στο γειτονα, κι οχι αυτα που εχεις εσυ στο σαλονι σου? Εαν δηλαδη ακουγες στα 120 db αλλα ειχες φοβερη μονωση, δεν θα ησουν ενοχλητικος.

Reaction score
0
Δες και στην στοα Φεξη υπαρχει ενα μαγαζι με ταμπελα radioshark δινει τα αναλογικα της radioshark 25 ευρα μιση τιμη δηλαδη
Ναι αλλα αυτα ειναι τα αναλογικα, με την βελονα , που παιζει η ενδειξη.δεν κραταει 2 τιμες,δεν εχει max μετρηση κτλ

Reaction score
0
Παίδες καλησπέρα.Επειδή φτιάχνω το καινούργιου μου σπίτι με ειδικό σαλονί home cinema + playroom (με δυο LOGITECH τιμονιέρες G25)και έχω αρκετά καλό σύνολο ηχείων της U.S blaster ενισχυτή SONY κεντρικό earthquake και woofer KODA θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι για να μη σφάξω κάνα γείτονα απο τις πρωτες μέρες που na μετράει τα db .Ξέρω την νομοθεσία και τις ώρες που έχω το ελεύθερο αλλά τουλάχιστον στις αρ΄χες να μη ξεπερνάω τα επιτρεπόμενα db .

Υ.Γ στην Κω που ήμουν στρατιωτικός έμενα σε κτήμα μόνος μου γιατί ήθελα την ησυχία μου και βάραγα όλη μερα .

Υ.Γ. 2 με το woofer ράγισα τζάμι από ειδικό mp3 που κατέβασα από το internet όταν ήμουν ποιο νέος.(χα.χα ωραία ήταν)
αυτο το mp3 μπορεις να το στειλεις στο [email protected] η δωσε www να το κατεβασω

Reaction score
0
akoletsis psakse gia thx speakers test.Einai polla apla bres ena pou na krataei poli ora bouito sto mpaso.An den anteksoun ta ixeia sou paizei na ta ........ opote dokimazo tetoia me paei na mias kai eixa skisei ena mid apo ta palia mou ixeia technics opos kai to woofer meta ekane bouito den eskage.Euxaristo olous gia tiw apantiseis sas .

Reaction score
384
Προσπαθησε να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες για να ειναι πιο ευκολο να διαβαστουν τα μηνυματα σου.
Thanks.:116:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef