ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣE BLU-RAY

Reaction score
8
Παιδιά δώστε τα φώτα σας αν γίνετε, έχω bluray ταινίες και θέλω να περάσω υπότιτλους ..αυτό μπορεί να γίνει ? (οι φάκελοι είναι 2 μέσα σε κάθε ταινία BDMV ΚΑΙ CERTIFICATE) κάπου διάβασα για το ts muxer , προσπάθησα αλλά μάταια …ξέρει κάποιος πως γίνετε ?η αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα ?ευχαριστώ εκ των προτέρων …

Reaction score
1
Απάντηση: ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣE BLU-RAY

Με το Tsmuxer τους περνάς πολύ εύκολα αρκεί να τους έχεις κατεβάσει σε .srt , ψάξε λίγο στο φόρουμ, υπάρχει οδηγός βήμα βήμα !

Reaction score
8

Καλέ μου άνθρωπε μπορείς να μου πείς τουλάχιστον σε ποια ενότητα είναι…. για τι έχω χαθεί ?

Reaction score
1

Μισό να το βρώ, αυτό είχα δεί κι εγώ, μιά φορά άμα το κάνεις μετά πάει νεράκι ! Κάθε μέρα το κάνω...

Reaction score
205

βρε παιδια εχει καταφερει κανεις να περασει υποτιτλους ελληνικους στην εκδοση 3D του AVATAR? μιλαω για το full 3D bluray δισκακι , και οχι καποια εκδοση half sbs.

εχω φαει δυο μερες να προσπαθω με το TSmuxer αλλα δεν τα καταφερνω.
ενω κανω ολα τα βηματα σωστα, οταν τελειωνει το tsmuxer και ειμαι στο βημα για να κανω αντιγραφη τα αρχεια, μεσα στον φακελο BDMV /STREAM , εχει δημιουργησει εναν φακελο SSIF , με μεγεθος 45GB και μεσα ειναι 3 αρχεια με ονομα 00001.ssif , 00005.ssif kai 00095.ssif .

δηλαδη τωρα η ταινια ειναι συννολο 95 gb με τον φακελο αυτο. τι γινεται λαθος? και τι κανω απο εδω και περα?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Δοκίμασε με το 3DSubtitler (freeware) να μετατρέψεις τους υπότιτλους srt σε 3D blu-ray format και μετά με το TsMuxer φτιάξε το Blu-Ray κάνοντας εισαγωγή τους υπότιτλους sup.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.483
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid