Υγραεριοκινηση

Reaction score
0
καλησπερα! μια καθολου ευκολη ερωτηση. τοποθετησα υγραεριο πριν κανενα εξαμηνο που ημουνα βουλγαρια για δουλειες. πηρα μια αδεια στα βουλγαρικα που ομως δε μπορω να την αξιολογησω αν ειναι απο εγκεκριμμενο συνεργειο τοποθετησης ή οχι. τωρα γυρισα παλι ελλαδα για κενενα χρονο και προκειται να περασω ΚΤΕΟ. δεν εχω κανει τις απαραιτητες διαδικασιες για αδειες και αλλα τετοια που διαβασα οτι πρεπει να γινουν. τι δυνατοτητες εχω? το ΚΤΕΟ θα μου αναγνωρισει μια αδεια γραμμενη στα βουλγαρικα? μπορω να βρω καποιον μηχανικο να μου ξαναελεγξει το συστημα και να μου δωσει ενα χαρτι στα ελληνικα? μπορω να το μεταφρασω επικυρωμενα? μηπως ειμαι παρανομη που κυκλοφορω χωρις να το εχω δηλωσει? δε θελω να το ξηλωσω και μετα να το τοποθετω παλι. τι μπορω να κανω για νομιμοποιηση στην ελλαδα τωρα που το εχω ηδη τοποθετησει στη βουλγαρια? πολλες ερωτησεις αλλα αγχωθηκα λιγο. αν ξερει καποιος να με βοηθησει θα το εκτιμουσα αφανταστα. ευχαριστω απο θεσσαλονικη.

Reaction score
0
Απάντηση: Υγραεριοκινηση

Τα Βουλγαρικα συστήματα δεν περνούν ΚΤΕΟ. Γι'αυτό είναι και μισο-τιμής... Δεν νομίζω κάποιος Έλληνας που έχει εξουσιοδότηση και χαρτιά για να περνάει συστήματα Υγρ. με 2πλάσια λεφτά να σου υπογράψει σε 1 σύστημα ,μισού κόστους. Θα το έκανε όλος ο κόσμος τότε και θα ήταν σαν να υπογράφει το κλείσιμο της εταιρίας του. Όλα αυτά αν τελικά είναι αντίστοιχης ποιότητας τα Βουλγαρικά... Συγνώμη...

Reaction score
0

καλησπερα! μια καθολου ευκολη ερωτηση. τοποθετησα υγραεριο πριν κανενα εξαμηνο που ημουνα βουλγαρια για δουλειες. πηρα μια αδεια στα βουλγαρικα που ομως δε μπορω να την αξιολογησω αν ειναι απο εγκεκριμμενο συνεργειο τοποθετησης ή οχι. τωρα γυρισα παλι ελλαδα για κενενα χρονο και προκειται να περασω ΚΤΕΟ. δεν εχω κανει τις απαραιτητες διαδικασιες για αδειες και αλλα τετοια που διαβασα οτι πρεπει να γινουν. τι δυνατοτητες εχω? το ΚΤΕΟ θα μου αναγνωρισει μια αδεια γραμμενη στα βουλγαρικα? μπορω να βρω καποιον μηχανικο να μου ξαναελεγξει το συστημα και να μου δωσει ενα χαρτι στα ελληνικα? μπορω να το μεταφρασω επικυρωμενα? μηπως ειμαι παρανομη που κυκλοφορω χωρις να το εχω δηλωσει? δε θελω να το ξηλωσω και μετα να το τοποθετω παλι. τι μπορω να κανω για νομιμοποιηση στην ελλαδα τωρα που το εχω ηδη τοποθετησει στη βουλγαρια? πολλες ερωτησεις αλλα αγχωθηκα λιγο. αν ξερει καποιος να με βοηθησει θα το εκτιμουσα αφανταστα. ευχαριστω απο θεσσαλονικη.
Χαίρετε και από μένα.
Υπάρχει μήπως κάποια εξέλιξη στο θέμα της εγκατάστασης στη βουλγαρία; Θα ήθελα κι εγώ να κάνω την ίδια κίνηση αλλά με φοβίζουν με το ΚΤΕΟ και την σχετική αδειοδότηση. Ευχαριστώ.
Καίτη

Reaction score
1.864

εγώ έβαλα στο συνεργείο μου και με τα χιλιόμετρα που κάνω το αποσβένω χαλαρά σε 1 χρόνο (και λιγότερο, γιατί τώρα συνέχεια με το υγραέριο κυκλοφορώ).

Αν έχω κάποιο πρόβλημα έχω την άνεση να πάω στο συνεργείο μου και να τους το φέρω στο κεφάλι το εργαλείο.

Πάντως μη βάζετε πολλοί, θα μας πάρει χαμπάρι ο Παπακωσταντίνου και θα μας τα φορολογήσει κι αυτά!

Reaction score
10

Αγαπητη Δαναη,

Μετα την μετατροπη σε υγραεριοκινηση, θα πρεπει να δηλωθει στην αδεια κυκλοφοριας. Για να γινει κατι τετοιο θα πρεπει το αυτοκινητο να περασει ελεγχο ΚΤΕΟ, μεσα απο τον οποιο θα πρεπει να διαπιστωθει αν ολα τα εξαρτηματα που τοποθετηθηκαν εκ'των υστερων ειναι εγκεκριμενα. Υπαρχει μια (μεγαλη) λιστα με το ποια θα πρεπει να ειναι τα εξαρτηματα που ειναι εγκεκριμενα. Το ευκολοτερο μαλλον που μπορεις να κανεις, ειναι να ρωτησεις αυτους που σου το τοποθετησαν τον προμηθευτη, και αν υπαρχει αντιστοιχος αντιπροσωπος στην Ελλαδα. Αν ναι, φανταζομαι οτι οι Ελληνες τοποθετητες θα μπορουν να διαβεβαιωσουν την σωστη τοποθετηση των εξαρτηματων, καθως και το οτι τα εξαρτηματα αυτα ειναι εγκεκριμενα απο τον Ελληνικο φορεα. Αν δεν υπαρχει αντιστοιχος Ελληνας προμηθευτης, φανταζομαι οτι θα δυσκολευτεις.

Καλη συνεχεια,

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.690
Members
38.733
Νεότερο μέλος