Υλικό χάι-ντεφινίσιον: απ'έξω εμφάνιση κι από μέσα...;

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.180
Τελικά υπάρχει ποιοτικό περιεχόμενο στο χάι-ντεφινίσιον ή αναγκαστικά ταΐζουμε το... μωρό μας ότι βρούμε; Πρόκειται όντως για έλλειψη ποιότητας ή μήπως απλά δεν ξέρουμε τα καλά... κουτούκια;

Για πείτε τη γνώμη σας και θα σας πω κι εγώ τη δικιά μου... :126:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.180
Απάντηση: Υλικό χάι-ντεφινίσιον: απ'έξω εμφάνιση κι από μέσα...;

Όταν λέω "μέσα" εννοώ περιεχόμενο: ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές ή ότι άλλο αξιοποιεί το λογότυπο "HD" που έχει χαραγμένο πάνω του ο προβολέας μας.
Βρίσκετε υλικό και τι είδους; Σας ικανοποιεί -από πλευράς περιεχομένου- αυτό που έχετε διαθέσιμο ή απλά καταναλώνετε ότι νά' ναι, λόγω ανάγκης;

Reaction score
2
Προβολέα δεν έχω αλλά έχω τηλεόραση και φαντάζομαι μπορώ να εκφέρω άποψη καθώς κατέχω πολύ HD υλικό.

Όλοι μας σίγουρα όταν είδαμε για πρώτη φορά HD υλικό μείναμε με το στόμα ανοικτό. Εγώ πχ είχα φτάσει σε σημείο να κατεβάζω πχ 10 ντοκυμαντέρ τη μέρα όλα HD και να βλέπω τα 3. Πλέον δύσκολα βρίσκω κάτι που θα με κάνει να ανατριχιάσω,να εντυπωσιαστώ να θέλω να το δώ ξανά και ξανά.Το τελευταίο που είδα και πραγματικά μου άρεσε πολύ ηταν το Live του Andrea Bocelli.

Απο εκεί και πέρα βλέπω τα κλασικά.Κυρίως ταινίες που έχω δει ξανά και ξανά και ντοκυμαντέρ του BBC HD.Αλλά μου αρέσουν πολύ.Σε αυτό που λες έχεις δίκιο,έφτασα σε σημείο να καταναλώνω ότι νά'ναι λόγω ανάγκης.Απλά που και πού έρχεται και κάτι που με εντυπωσιαζει.

exile

Videocameras
Reaction score
4.532

Στην αρχη δεν ευρισκες ευκολα υλικο...
Κατοπιν ηρθαν οι...ματροσκες...

Εκτος απο κατι ντοκυμανταιρ ,τα υπολοιπα με το ζορι τα βλεπω...
Εξακολουθω και βλεπω dvd.
Iσως γιατι οι ταινιες που αρεσουν εμενα να μην βγουν ποτε σε HD!
Aν πεις για τις πιο καινουργιες παραγωγες...
Τιποτε...
Η ζωη μας ενα comic book...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Μεταβατικό νομίζω το στάδιο. Θα βελτιωθεί μελλοντικά κι άλλο η κατάσταση . Σίγουρα υπάρχουν μεγάλα περιθώρια προόδου, αλλά απο την άλλη σε σχέση με τα προηγούμενα φορμά εικόνας και ήχου έχουν γίνει τεράστια βήματα. Αυτό που κινείται απελπιστικά αργά είναι το τηλεοπτικό σήμα.
Όπως και να έχει ποιός προτιμάει το standard definition απο το hd;(όταν έχει επιλογή)

Reaction score
5

Στην αρχη υπηρχε μονο HDTV

Νομιζα οτι ηταν αψογα.Τωρα που τα ξανακοιτω (οτι εμεινε απο εκεινο το stock ) απλα γελω.

Υλικο υπαρχει πολυ και αφθονο.Σιγα σιγα ξεχωριζεις και παιρνεις το καλυτερο.Τωρα αν δεν κανει για τα γουστα του καθενος............ περι ορεξεως....... :108:

ΙΜΑΧ RULES

Reaction score
14

Συμφωνώ με τον Σωτήρη !!
Πολύ υλικό και καλό ποιοτικά..
Τώρα από πλευράς "ειδικού μή blockbuster "περιεχομένου έχω βρεί ταινίες που ούτε φανταζόμουν πως θα υπάρχουν σε hd (hdtv κυρίως ) αλλά και πάμπολλα bluray από Γαλλία ,Γερμανία ,Ισπανία,Δανία και ανεξάρτητες Αμερικάνικες/Αγγλικές παραγωγές που είναι σούπερ..
Μάλλον θέλει λίγο ψάξιμο...:137:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Υλικό χάι-ντεφινίσιον: απ'έξω εμφάνιση κι από μέσα...;

Στην αρχη υπηρχε μονο HDTV

Νομιζα οτι ηταν αψογα.Τωρα που τα ξανακοιτω (οτι εμεινε απο εκεινο το stock ) απλα γελω.

Υλικο υπαρχει πολυ και αφθονο.Σιγα σιγα ξεχωριζεις και παιρνεις το καλυτερο.Τωρα αν δεν κανει για τα γουστα του καθενος............ περι ορεξεως....... :108:

ΙΜΑΧ RULES

Στην αρχή, ήθελα να γράψω μπόλικα και διάφορα.

Μετά, έγραψε ο Σωτήρης τρεις σειρές και τα είπε όλα.....

Δεν περιγράφω άλλο....:116::116:

Reaction score
8.350

Συμφωνώ με τον Σωτήρη !!
Πολύ υλικό και καλό ποιοτικά..
Τώρα από πλευράς "ειδικού μή blockbuster "περιεχομένου έχω βρεί ταινίες που ούτε φανταζόμουν πως θα υπάρχουν σε hd (hdtv κυρίως ) αλλά και πάμπολλα bluray από Γαλλία ,Γερμανία ,Ισπανία,Δανία και ανεξάρτητες Αμερικάνικες/Αγγλικές παραγωγές που είναι σούπερ..
Μάλλον θέλει λίγο ψάξιμο...:137:
Επειδη αναφερεσαι σε Γαλλικα μπλου-ρεη που με ενδιαφερουν καθοτι και μιλαω Γαλλικα και εχω μεγαλωσει με Γαλλικο σινεμα(εμπορικο)να σου πω οτι εψαξα κατ'αρχην στο Αμαζον.
Ζαν Πωλ Μπελμοντο υπαρχει μια ταινια μονο σχετικα προσφατη,τα παλια του εργα 60-70-80
δεν υπαρχει τιποτα.
Κατριν Ντενεβ επισης μια ταινια προσφατη,την βασικη της καριερα τιποτα.
Ζεραρ Ντεπαρντιε,τα καλα του εργα τιποτα.Το μονο κλασσικο "Ζαν ντε φλορετ'"που με ενδιαφερει γραφουν οι Γάλλοι οτι η ποιοτητα εικονας ειναι μετριου DVD.
Αυτα.
Αν ειναι κολοκυθοπητα να ψαχνεις αυτους τους ηθοποιους,ευχαριστω δεν θα παρω.
Αν μπορεις να με πληροφορησεις παντως που μπορω να τα βρω εργα αυτων των ηθοποιων θα σου ειμαι ευγνωμων.

Reaction score
1

Έχω την άποψη ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει πολύ υλικό υψηλής ποιότητας σε περιεχόμενο, μάλιστα σε εκπληκτική ποιότητα, αρκεί να ξέρει κανείς που να ψάξει για να το βρει... :126:

Έχω την αίσθηση δηλαδή ότι για κάποιον που θέλει να κινηθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα, τόσο από την άποψη του "περιεχομένου" όσο και από την άποψη του "επιπέδου ποιότητας εικόνας", το... τζάμπα έχει πεθάνει και η μοναδικές διαθέσιμες επιλογές ονομάζονται Use...et, New...bin κτλ.! :126:

Τώρα βέβαια Δημήτρη μου, κι εγώ θα ήθελα να έχουν κυκλοφορήσει σε Blu-ray π.χ., η τριλογία του The Lord of the rings, η τριλογία του Star Wars, το Gladiator κτλ. Τι να κάνουμε, υπομονή, νομίζω ότι τα πάντα είναι θέμα χρόνου και υπομονής...

Όσον με αφορά προσωπικά τουλάχιστον, έχω να πω μονάχα το εξής: αυτή τη στιγμή εγώ πάσχω από έλλειψη χρόνου και όχι από έλλειψη ποιοτικού υλικού! :141: Έχω στους σκληρούς μου δίσκους αυτή τη στιγμή, περισσότερες από 25 ταινίες, όλες με βαθμολογία μεγαλύτερη από 6,5 αστέρια στο IMDB, παρόλα αυτά δεν υπάρχει χρόνος να καθίσουμε να τις απολαύσουμε... :122:

Να πω επίσης ότι δεν κατεβάζω σχεδόν ποτέ ταινία με λιγότερα από 6,5 έως 7 αστέρια στο IMDB...

Reaction score
5

το... τζάμπα έχει πεθάνει και η μοναδικές διαθέσιμες επιλογές ονομάζονται Use...et, New...bin κτλ.! :126:........................
......................παρόλα αυτά δεν υπάρχει χρόνος να καθίσουμε να τις απολαύσουμε... :122:
+1000 :615:

Reaction score
1

Βρίσκετε υλικό και τι είδους; Σας ικανοποιεί -από πλευράς περιεχομένου- αυτό που έχετε διαθέσιμο ή απλά καταναλώνετε ότι νά' ναι, λόγω ανάγκης;
Στην αρχη, πριν 2-2,5 χρονια δηλαδη, κατεβαζα ο,τι εβρισκα, αφου ουτως η αλλως το υλικο που υπηρχε ηταν περιορισμενο.

Πλεον απο HDTV κατεβαζω αυτα ακριβως που με ενδιαφερουν,πχ. καποιους αγωνες τεννις, all star nba, champions league, συναυλιες, ντοκυμαντερ, Lost κτλ.
Απο ταινιες(που και εδω υπαρχει πλεον αφθονο υλικο) εδω και χρονια προσπαθω να ειμαι επιλεκτικος, αφου απο μικρος εβλεπα ο,τι υπηρχε.

Σ'αυτους που δεν εχουν περασει στην υψηλη ευκρινεια(ναι υπαρχουν ακομα και εδω στο avsite), λογο της "μικρης ποσοτητας ή χαμηλης ποιοτητας" υλικου, ενα εχω να πω: δεν ξερετε τι χανετε. Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι!:116:

Reaction score
14

Παναγιώτη ,σε 1080p υλικό μέχρι 10-12 gb το πολύ ( γιατί μετά δεν βρίσκω κανέναν λόγο κάποιος να μην αγοράσει τον δίσκο και να αποθηκεύσει ταινία με 20-25 gb..) υπάρχει πολύ πράγμα...και δωρεάν αν εξαιρέσουμε τους rapidshare/megaupload/megashares servers όπου αναγκαστικά κάποιος που κατεβάζει και δεν μπλέκει με torrents θα κάνει account..

Reaction score
5

Επειδη αναφερεσαι σε Γαλλικα μπλου-ρεη που με ενδιαφερουν καθοτι και μιλαω Γαλλικα και εχω μεγαλωσει με Γαλλικο σινεμα(εμπορικο)να σου πω οτι εψαξα κατ'αρχην στο Αμαζον.
Ζαν Πωλ Μπελμοντο υπαρχει μια ταινια μονο σχετικα προσφατη,τα παλια του εργα 60-70-80
δεν υπαρχει τιποτα.
Κατριν Ντενεβ επισης μια ταινια προσφατη,την βασικη της καριερα τιποτα.
Ζεραρ Ντεπαρντιε,τα καλα του εργα τιποτα.Το μονο κλασσικο "Ζαν ντε φλορετ'"που με ενδιαφερει γραφουν οι Γάλλοι οτι η ποιοτητα εικονας ειναι μετριου DVD.
Αυτα.
Αν ειναι κολοκυθοπητα να ψαχνεις αυτους τους ηθοποιους,ευχαριστω δεν θα παρω.
Αν μπορεις να με πληροφορησεις παντως που μπορω να τα βρω εργα αυτων των ηθοποιων θα σου ειμαι ευγνωμων.
Celui qui doit mourir 1957 1080i HDTV DD2.0 MPEG2

Director:Jules Dassin

.................................. :108:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Υλικό χάι-ντεφινίσιον: απ'έξω εμφάνιση κι από μέσα...;

file, mipos tha borouses na mou peis apo pou katevazeis hd champions league i NBA?

thx

Στην αρχη, πριν 2-2,5 χρονια δηλαδη, κατεβαζα ο,τι εβρισκα, αφου ουτως η αλλως το υλικο που υπηρχε ηταν περιορισμενο.

Πλεον απο HDTV κατεβαζω αυτα ακριβως που με ενδιαφερουν,πχ. καποιους αγωνες τεννις, all star nba, champions league, συναυλιες, ντοκυμαντερ, Lost κτλ.
Απο ταινιες(που και εδω υπαρχει πλεον αφθονο υλικο) εδω και χρονια προσπαθω να ειμαι επιλεκτικος, αφου απο μικρος εβλεπα ο,τι υπηρχε.

Σ'αυτους που δεν εχουν περασει στην υψηλη ευκρινεια(ναι υπαρχουν ακομα και εδω στο avsite), λογο της "μικρης ποσοτητας ή χαμηλης ποιοτητας" υλικου, ενα εχω να πω: δεν ξερετε τι χανετε. Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι!:116:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Φίλε θα σε παρακαλέσω να μην ξαναγράψεις με greeklish διότι απαγορεύονται από τον κανονισμό του site.

...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Υλικό χάι-ντεφινίσιον: απ'έξω εμφάνιση κι από μέσα...;

file, mipos tha borouses na mou peis apo pou katevazeis hd champions league i NBA?

thx
Εκτος απ'τους αγωνες που θα τυχει να δω δορυφορικα σε HD, τα υπολοιπα τα κατεβαζω απο τα γνωστα torrent site.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.175
Members
38.666
Νεότερο μέλος
Andreas G