Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
argi, τι εννοείς με το όρο "ζημιάρικα";sunfire true eq signature ο πρωτος διδαξαςκαι τα αναλογα ερθ, βεβαια δεν ξερω αν εισαγονται, αλλα και αυτα σε μουσικη ειναι απο τα καλυτερα που ακουσα .Τα βελο σαν αποδοση καλα ειναι (ζημιαρικα δε) αλλα στην μουσικη δεν μου αρεσαν.
Επίσης και η σειρά CHT-Q, από απόδοση και αξιοπιστία δεν γνωρίζω αλλά σε πρόσφατο συγκριτικό ο Ηχος το έβγαλε νικητή στην κατηγορία τουVelodyne SPL1200 ULTRA
Για τα REL δεν λεω για τηλεκοντρολ κ το dsp αλλα καποια οχι κ τοσο οικονομικη κατηγορια , να μην εχουν L-R εισόδους και εξόδους?Που να είναι:
- με L-R εισόδους και εξόδους
- με τηλεκοντρόλ
- με μικρόφωνο+DSP
Για τα REL δεν λεω για τηλεκοντρολ κ το dsp αλλα καποια οχι κ τοσο οικονομικη κατηγορια , να μην εχουν L-R εισόδους και εξόδους?
Μονο αν εχω ακουσει την ιδια στιγμη στον ιδιο χωρο δυο προιοντα μπορω να εχω γνωμη αντικειμενικη.Περα τουτου παντου υπαρχουν παπαγαλακια ντυμενα περδικια και προσπαθουν να κατευθυνουν την μαζα.
Γιατρέ μου σε πιάνω αδιάβαστο.Πόση κλίση πρέπει να έχει ένα cross για να κόβει μαχαίρι τις συχνότητες;Ωραίο ρε σύ, μαύρο, κακό, γουστάρω!!
(αν είναι κ ΜΠΑΟΚ...)
Αυτό δηλαδίς είναι άνευ ντού σου που κ μικροφώνου, ενώ το volume φάτσα δεξά, έ?
Άν του δώκω πλήρες σήμα από την έξοδο του πρό κ το ρυθμίσω να κόβει πχ στα 60 hz, to σήμα που θα παίρνω απο την έξοδό του θάναι απαλλαγμένο απο τις χαμηλές συχνότητες κάτω των 60 Hz?
Kai kάτι άλλο: μετά τα 60Hz (προς τα πάνω), η αποκοπή του θάναι μαχαίρι??