Υπάρχει mp3οφωνο που βλέπει εξωτερικό σκληρό με USB?

Reaction score
3
Ταξειδεύω συχνά και ακούω μουσική απο το laptop με τ'ακουστικά μου.

Οταν μάζεψα πολλά mp3,flac κλπ, αγόρασα εναν εξωτερικό σκληρό δίσκο USB, τα μετάφερα εκεί και τωρα αναπαράγει τη μουσική το laptop απο εξωτερικό σκληρό.

Το laptop δεν το χρειαζομαι για αλλο λόγο και επιπρόσθετα κάνει φοβερό θόρυβο τα βράδυα. Θέλω να το ξεφορτωθώ...

Υπάρχει ομως κάποια φορητή συσκευή που να μπορεί να "παίζει" μουσική απο το USB (εξωτερικο σκληρο δίσκο) ?

Ψάχνω δηλαδή καποιο mp3όφωνο που να βλέπει και αναπαράγει μουσικά αρχεία απο εξωτερικό αποθηκευτικο χώρο (μεσω USB).

Δεν εχω δεί κατι αντιστοιχο - ολα βλεπουν & παιζουν μονο απ'τον εσωτερικο σκληρό δίσκο τους.

Μήπως καποιος φίλος εχει δεί τέτοια συσκευή, κιας μην ειναι απολύτως φορητή?

Reaction score
19
Δηλαδή εσείς το WD TV το βάζετε στην τσέπη ή σε μια τσάντα και ακούτε μουσική καθοδόν? :139:

Υπάρχει ομως κάποια φορητή συσκευή που να μπορεί να "παίζει" μουσική απο το USB (εξωτερικο σκληρο δίσκο) ?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.465
Απάντηση: Re: Υπάρχει mp3οφωνο που βλέπει εξωτερικό σκληρό με USB?

Δηλαδή εσείς το WD TV το βάζετε στην τσέπη ή σε μια τσάντα και ακούτε μουσική καθοδόν? :139:
Λες να εννοεί χωρίς ρεύμα, αλλά μπαταρίας;:138:

Καλά άμα είναι έτσι λάθη είμαστε, ανθρώπους κάνουμε:137:

Έτσι κι αλλιώς εμένα με παρέσυρε ο GiannisHD!!! χι χι χι:142:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.465
Απάντηση: Υπάρχει mp3οφωνο που βλέπει εξωτερικό σκληρό με USB?

Έεεεεεεετσιιιιιι Γιάννη που θα μας την πει ο συντονιστής:405:

Reaction score
3

Παιδιά χίλια ευχαριστώ!!!

Μου δώσατε τη λύση που έψαχνα...

Επειδη το WD δεν εχει οθονη & πληκτρολόγιο, μένει τώρα να δω πως θα καταφέρω να βρίσκω καθε φορά τα κομμάτια που θέλω. Είδα οτι εχει search και ελπιζω να ειναι εύχρηστο...

Σας εύχομαι για αύριο Κάλο Πάσχα και Χρόνια Πολλά

Reaction score
2
Φίλε Hermann δεν ξέρω αν είδες καλά τα προηγούμενα posts αλλά το WD TV μόνο φορητό δεν είναι!Εκτός και αν κουβαλάς μαζί σου κάποια γεννήτρια ρεύματος και μια LCD για να το συνδέεις!

:142:

Reaction score
3

Βιάστηκα οπως λεει ο φίλος geofromalimos...

Κατ'αρχάς ο 3,5''εξωτερικός σκληρός επιβάλει τροφοδοσία απο 220V η απο το αυτοκίνητο. Μονο ο 2,5'' παίρνει ρεύμα απο το USB και τέτοιον έχω!

Ψάχνοντας ομως το manual του WD TV, ειδα οτι χρειάζεται απαραιτήτως
1) οθόνη για να "κινηθεις" με το τηλεκοντρόλ μεσα στο menu και να κάνεις τις επιλογές σου. Αυτο ξεπερνιέται, σε κάθε ξενοδοχείο υπάρχει συσκευη TV.
2) νομίζω ομως οτι χρειάζεται και κάποιας μορφής ενισχυτής για να συνδεσω τα ακουστικά μου - και να εχω και ρύθμιση έντασης του εξερχόμενου μουσικού σήματος.

Τελικά ο συνδυασμός WD TV +σκληρό + ενισχυτη + τροφοδοτικά Χ3 ειναι μάλλον δύσκολος στο κουβάλημα.
Το WD TV δειχνει ιδανικό, αν θες να δεις τα εργάκια και τη μουσική σου σε στημένο οπτικοακουστικό σύστημα

Για την περιπτωσή μου εξακολουθώ να ονειρεύομαι ενα mp3οφωνο με καποια οθονίτσα που αντι για την εσωτερική κάρτα μνήμης/σκληρό να βλέπει το USB εξωτερικού σκληρού...
(ok Επειδη θα δινει ρευμα στον εξωτερικο σκληρό, δεν θα αντέχει πολυ εκτος ρευματος - no problem)

Γιατι να μην υπάρχει? Μηπως έχετε δεί?

----------------
ΥΓ Υπαρχει τέλος και το Ι-pod με σκληρό 80GB. Δεν το κοιτάω λογω τιμής και κυρίως λογω λογισμικού

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.465

Ταξιδεύω συχνά και ακούω μουσική από το laptop με τα ακουστικά μου.
Μήπως να αγόραζες κάτι τέτοιο και να πέρναγες τα τραγούδια σου στο σκληρό του;

Και θα κουβαλάς μόνο αυτό. Δεν ξέρω όμως αν παίζει flac:121:

Reaction score
7.089

Τελικά ο συνδυασμός WD TV +σκληρό + ενισχυτη + τροφοδοτικά Χ3 ειναι μάλλον δύσκολος στο κουβάλημα
Αν στην εξοδο ηχου συνδεσεις αυτο
ή ακομα καλυτερα αυτο που δουλευει και με μπαταριες

μαζι με ενα 2,5" δισκο που δεν θελει τροφοδοσια θα εχεις λιγοτερα πραγματα να κουβαλας. Τη δευτερη επιλογη εφαρμοζω εγω και το τριημερο της Καθαρης Δευτερας ειχα στο ξενοδοχειο απειρη μουσικη και ταινιες .

Διαφορετικα το ipod που σου προταθηκε ειναι η πιο καλη φορητη επιλογη. Νομιζω δεν παιζει flac αλλα ετσι και αλλιως τα αρχεια αυτα ειναι καπως υπεροβολικα για φορητη χρηση.

Εννοειται οτι τα παραπανω ηχεια θα ειναι ιδανικα συνοδα και για το ipod οπως και τα απειρα μικρα docking station που υπαρχουν γι αυτο.

Reaction score
1

Θα συμφωνησω και εγω για ενα iPod Classic το οποιο θα σε απαλλαξει απο καθε μορφης συνοδευτικα στο ταξιδι σου, ασε που οταν δεν θες να ακους απο ακουστικα, το συνδεεις στην line in μιας τηλεορασης που οπως ευστοχα ειπες βρισκεις σε καθε ξενοδοχειο. Δεν ειναι και ο,τι καλυτερο βεβαια απο θεμα ποιοτητας αλλα απο το τιποτα? ;)

Αν δεςν θες να μπλεξεις με το iPod, γιατι δεν παιρνεις ενα μικρο Netbook?
Παρεα με τον εξωτερικο σκληρο θα ακους και θα ελεγχεις τα παντα ευκολα και ειναι στα ιδια χρηματα (ή και φθηνοτερα) με το iPod.
Οπως και να το κανουμε, αλλο ενα laptop με 15αρα οθονη και αλλο ενα netbook με 7 ή 8''

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Υπάρχει mp3οφωνο που βλέπει εξωτερικό σκληρό με USB?

Αν δεςν θες να μπλεξεις με το iPod, γιατι δεν παιρνεις ενα μικρο Netbook?
Παρεα με τον εξωτερικο σκληρο θα ακους και θα ελεγχεις τα παντα ευκολα και ειναι στα ιδια χρηματα (ή και φθηνοτερα) με το iPod.
Οπως και να το κανουμε, αλλο ενα laptop με 15αρα οθονη και αλλο ενα netbook με 7 ή 8''
Σωστός!

Με ένα τέτοιο μικρούλι θα έχεις και φορητότητα και τη μουσική σου, θα βλέπεις και καμιά ταινία άμα θες! :123:

Reaction score
3

Ευχαριστώ για τις υποδείξεις σας

Για την περιπτωση μου, που θέλω να μετακινούμαι με την τεράστια δισκοθήκη μου & να την ακουω με ακουστικά τελικά βλεπω 2 λύσεις:

1) Το Ipod 120GB. Το υποχρεωτικό λογισμικό του, με είχε ταλαιπορίσει στο παρέλθον και δεν παίζει και τα flac, οποτε ψάχνω να δω μηπως υπαρχουν τιποτα κλώνοι του.

2) Κάποιο απο τα νέα netbook, ένα μάλιστα της Dell είναι και fan-less, αρα τελείως ύσηχο, οπως ακριβώς το θέλω. Πολύ πιο ακριβή λύση, αλλα θα εχω και internet.

Το mp3οφωνο που θα βλέπει εξωτερικό δίσκο, μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσω...

Reaction score
1

Να σε ρωτησω κατι? Οταν θα βλεπεις ταινια ή θα ακους μουσικη ακομα και με ακουστικα, γιατι σε ενοχλει το fan του netbook? Σε ρωταω γιατι το δικο μου (HP 2140) εχει fan αλλα το ακουω μονο τωρα που το μονο που κανω ειναι να σου γραφω.

Οσο για το mp3oφωνο ε κανε υπομονη λιγα χρονια, με την συγκλιση των τεχνολογιων ολο και κατι θα βγει :116:

Reaction score
0
Γιατί δεν κοιτάς και τη λύση ενός φορητού DVD Player; Πολλά από αυτά έχουν και κάποια είσοδο USB. Ξεχνάς βέβαια τα FLAC (τουλάχιστον σε όσα έχω δει).

Άλλη λύση ένα media player της Archos, το οποίο συνδυάζει μουσική/ταινίες/internet, αλλά δεν έχω κοιτάξει για τις τιμές τους.

Reaction score
1

To σπαστικο με τα Archos ειναι το οτι πρεπει να αγορασεις τις επιπλεον δυνατοτητες που υποστηριζει το hardware (browsing και codecs).

Κατα τα αλλα φοβερη φορητοτητα, design και οθονη.

Reaction score
3

Φίλε Νikkosnet

Οι γνώσεις μου για το θόρυβο των φορητών περιορίζονται στον θόρυβο προηγούμενων/παλιότερων φορητων και στοTurbo-X που εχω τωρα που κανει σαν ηλεκτρική σκούπα!!!
Και επειδη τα φορητά ακουστικά ειναι ανοιχτού τύπου (δηλαδή δεν περικλύουν ολόκληρα τα αυτιά και επομενως δεν απομονώνουν το εξωτερικούς θορύβους), ακούγεται μαζι με την και μουσική ο βόμβος του PC...

Φαντάζομαι οτι με την εξέλιξη της τεχνολογίας θα υπάρχουν διαφορές και βελτίωση στον παραγόμενο θόρυβο των φορήτων.
Δυστυχώς δεν εχω βρει πουθενά καμμία μέτρηση, σύγκριση η test παραγόμενου θορύβου των φορητών
Στα μαγαζια πχ στο Πλαισιο ειναι αναμένα ολα, κατω απο δυνατη μουσική και δεν μπορω να ξεχωρισω το θορυβο του καθενός
Μένουν διάφορες υποκειμενικές κρίσεις, που δεν ειναι ασφαλής τρόπος μια και οι συνθήκες ελεγχου(πχ νυχτα), το ειδος των ακουστικών, το ειδος της μουσικής (πχ κλασσική με πολλα χαμηλα μερη) αλλα και οι ιδιοι οι ακροατές διαφέρουν.

Θα συμφωνίσω ομως μαζι σου για την HP. Ειχα προ καιρου ενα μικρο και "ταπεινο" φορητό της που δεν ακουγοταν καθολου. Ειναι αραγε ετσι ολα τα μοντελα της ? Αντε να βγάλω άκρη...

Reaction score
1

Δεν ξερω να σου πω σιγουρα για τα HP, ειναι το πρωτο που εχω.

Τα Acer ακουγονται σχετικα περισσοτερο απο οσα εχω δοκιμασει εως τωρα. Γενικως στα netbooks παντως το επιπεδο θορυβου ειναι ικανοποιητικο.

Πραγματικα κανεις δεν ασχολειται σοβαρα με τη σταθμη θορυβου των ανεμιστηρων στα notebooks (οπως γινεται και με το SAR των κινητων).
Σιγουρα η τεχνολογια εχει προχωρησει αρκετα, αλλα παραλληλα εχουν ανεβει και οι απαιτησεις σε ψυξη των υποσυστηματων, τωρα που τα blue ray μπηκαν στο κοσμο των φορητων.

Ολα αυτα βεβαια εξαρτωνται απο το δικο σου αυτι και τα standard που εχεις θεσει. Αν δεν το εχεις υποψη να σου πω οτι εχουν βγει μικρα ακουστικα με noise canceling αλλα προς το παρον κοστιζουν.

Staff online

• abcd
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.843
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo